2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İste benimkide erken gelse güzel olcakta 9 da geliyo cocugunda uyku duzeni degisti 7 de uyuyo yavrum bide uyutuyorum diye bana kiziyo esim goremiyomus ee dun uyutmadim gitmis tel keyfi yapiyo cocuk krizlerde isyan ettim sonunda bende

Bacım rahat mı battı ondan mı ağlıyorsun gel ben sana dertlerimi anlatayımda ona ağla
Şaka bi yana ilk fırsatta bende ağlıcam tabi fırsat bulursam yalnız kalabilirsem kendimle baş başa

Canın Allah ağlayacak dert vermesin benimki boşluktan sıkıntıdan pıtır pıtır dökülüverdi işte tam da hamilelikte hiç öyle gereksiz ağlamalarım olmadı şükür derken bugün öyle ota mota ağlayasım tuttu işte

Hormonlarin kesinlikle etkisi var canim ya kayinvalidemler allah icin cok yardimcilar ama koye gittiler cenazeleri var giderkende esimin babannesini bana biraktilar aman tanrim bi cocukta o oglum yanliz birakamiyorum hemen kucakliyo ordan oraya goturuyo yurumeye taakati yok kadinin anlamiyo dusucekler ikisi birden yanliz olsam yatiririm yere tv karsina bi lavoboya rahat giderim bole onuda yapamiyorum ee oda cocuk gibi ilgi bekliyo 8 9 da kalkiyo kahvalti bekliyo makinaya giriyo hava makinasina eee ben gece uykusuzum coccuk uyuyunca bi gozlerimi kapiyorum bide onu dusun offf off diyorum ya sinirlerim iyice gevsedi

Ona kiyamiyorum zaten esimden aliyorum hincimi adamda normalde ole sinirli bi adamki allahtan suanda pamuk gibi neden bilmiyorum ama cok rahat karsimda ben bagirdikca o alltan aliyo adami nerdeyse yumruklicam tamam uzatma hayatım diyo sadece

Evet ya insanlar intikam alir gibi seni ikinci cocuktta gorcez biz bi taneylen geziyon bakalim 2 taneyi napcan agrin olsa ee cocugun ufak belliydi bole olcagi sanki onlara goren cikan bisey varmis gibi zaten annemde herseyin en iyisi bilir

Evet ya insanlar intikam alir gibi seni ikinci cocuktta gorcez biz bi taneylen geziyon bakalim 2 taneyi napcan agrin olsa ee cocugun ufak belliydi bole olcagi sanki onlara goren cikan bisey varmis gibi zaten annemde herseyin en iyisi bilir
Benim hiç söylenmeye hakkım yok annem ilk duyduğunda kaç hafta kendine gelemedi beynim uyuştu dedi şimdi kabullendi de hayaller kuruyoruz ama hep zor olacağından yana oluyor. Anneme kızmadım çünkü destek her zaman bana

Afiyet vitamin olsun :) benim de 4gundur kusma yok sabahlari uyaninca cok beklersem bulaniyor bi de dedigin gibi bayilacak gibi oluyorum hep gozum karariyor bi de dusuk tansiyonlu biriydim simdi iyice dusuk ama idare ediyorum bulanti olmasin da valla ona raziyim. :)

Ben ferrum kullaniyorum demir ilaci onu ac karna iciyorum. Evet demir zaten hic bir gida ile birlikte alinmaz emilimi azalir. Decavit bi multi vitamin icinde demir de var ama. Eczaci da mutlaka tok al dedi prospektusde de " kahvaltı ile bir bardak su ile birlikte kullanınız. Eğer sabahlan aşırı bulantınız oluyorsa tabletleri öğle vakti veya gerekirse akşamları da alabilirsiniz" yaziyor ben yemek bitince aliyorum.

Hanimlar devlet hastanesinde ultrason kagidi elimize veriliyor mu ya ben bebegimin goruntusunu istiyorum da bugun ilk defa gidicem umarim verirler

Herkese övünürdüm biz 3 kız kardeşiz çok güzel oluyor arkadaş gibi oluyorsun diyordum birde çok şükür annem sağ hayatta ve yakınımda diye seviniyordum. En ihtiyacım olan şu zamanda en uzağımda kaldılar duygusal anlamda. Cok zoruma gidiyor nasılsın iyimisin, işini gucunu nasıl yapıyorsun yardım edelim mi ya da bi ihtiyacın varmı canının çektiği bişey diye sormalarını bekliyorken ben halimi anlattıkça umursamazlaştılar hissisleştiler

Günaydın 14.haftadan bildiriyorum. Yok kizlar geçmiyor bu bulantı... oy oy araba surecegim birazdan cami acsam da yetmiyor tavani kesesim var :) gece de uyuyamadim bulantidan. Kafami kaldiramadim Haliya baka baka tum deseni ezberledim valla suan hangi noktasında ne leke var iyi biliyorum.

Ama cok net olmuyo diye biliyorum bende geçenlerde gittim bi tane kagıt verdiler ama ne bebek belli ne kesesi dr onu nasil gordüde yorumladi bilmiyorum
Kaç haftalık canım 12 den sonrası galiba biraz net olmuyor o ara Çünkü özelde giden arkadaşlarım da net görüntü alamamış Ben de özelde alamadım ya da makina iyi değildi bilmiyorum.

Gerçekten çok bıktırıcı Allah yardımcımız olsun benim arkadaşın 6.ay bitmiş korkuttu beni mideni boş bırakmamaya çalış benim ondan bulanıyor genelde sürekli ekmek domates peynir ile bastırıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…