• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bugün ben de hormonlar coşmuş durumda habire her şeye ağlıyorum :KK61:önce evde sıkıldığım ve yapacak bir şey olmadığı için eşime kızdım ağladım, sonra akşama ne yapacağım yemek diye ağladım, bir de üstüne canım hiçbir yemeği yemek istemiyor diye ağladım. Yazık eşim de napıyor bu diye anlamaya çalıştı. Birazdan da midem bulanıyor hala geçmedi diye ağlarım artık :confused:

Kizlar temizlik icin kendinizi bu kadar yipratmayin. Cogumuz calisiyoruz. Hamileyiz evde bide cocuk en iyisi bir kadinn tutmak. Dun geldi bana heryeri temizledi gitti 15 gun sonra bidaha gelecek e utumu falan da yapio elim ev isine pek degmio acikcasi. Bu arada kilo almadim ama takilann serumlar sayesinde verdiklerimi toparladim. Ama gobegim bes aylik gobegi gibi bugun gittim 3 tane hamile pantalonu aldim daha fazla idare edemedi. Ilk hamileligimde 5. Ayda kiyafet almaya baslamistim.

Aynen canım zaten biraz gururlu ve alıngan biriyim. Bi kere birinden kötü bir eleştiri aldım mı daha o insana annemde olsa minnet etmem. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ne beni kimseye ne kimseyi bana. Komşumunda 3 cocuğu var elimde olsa ben ona yardım etcem :) ama halletcem kendim Kararlıyım halletcem hepsini Allahın izniyle. Bu 9 ayıda duyduğumu ettiğimi gördüğümüde unutmıcam ama ders olsun bana.
Hormonlar benim daha düzelmedi ki oynasın :). İlk hamile olduğumda çok sevinmiştim, mide sorunlarım başlayınca yaa nerden hamile kaldım dediğim anlar çok oldu ama kendime haksızlık etmicem psikolojimiz normal değil bu yüzden normal düşünemiyoruz o minnoş bebekleri kucağımıza alınca işte anneliğimiz o zaman başlıcak şimdiki düşüncelerimiz gecici ve hayal ürünü :)))
Aynen canım nasipse düzelicez bu günleri hatırlayınca gülücez

Kızlar bişey danışıcam size şuan bende sinirimden ağlamak istiyorum. Biz ufak bi yerde yaşıyoruz ve herkes birbirini tanıyo. Kayınvalideme dedm ki hamileliğimi düze çıkana kadar kendimi toparlayana kadar kimseye söyleme. Çünkü ben ne abime ne babama ne de amcam halamlara kimseye söylemedim. Sağolsun kayınvalidem(!) oturduğumuz yerdeki dedikoducu kadının tekine söylemiş hamile olduğumu. O da bi düğünde her önüne gelene söylemiş hamileliğimi. Düşünün amcamlar dahi ondan öğrenmiş. Akşam bizde düğüne gidicez kayınvalidemde bizimle gelecek. Söyliyim mi o kadına sen mi söyledin sağolsun benim sülalem dahi ondan duymuş söyleme kimseye dememiş miydim dyim mi? Yoksa susup nasıl olsa illaki duyulacaktı mı diyim. Ama aşırı sinirliyim kendi yakın arkadaşlarına söylesin ama herkese yayacak insana neden söyler ki ona kızıyorum

Kızlar ACİL Bişey sorucam Afedersiniz ama Göğsümden Sarı renk 1 damla süt geldi Çok korktum Doktorumu aricam. Aramadan sormak istedim sizde benim gibi olan varmı????

Kızlar ACİL Bişey sorucam Afedersiniz ama Göğsümden Sarı renk 1 damla süt geldi Çok korktum Doktorumu aricam. Aramadan sormak istedim sizde benim gibi olan varmı????
Daha şimdiden süt gelir mi ki ya o_O korkulacak bişey oldğunu sanmıyorum ama daha erken değilmi

Aynen öyle ben de bunalıma girdim sanki evi pislik götürüyor istediğim gibi yapamadığım icin nasil olucak diye
Sorma ya bide yaz geldi mecbur camları açıyoruz bütün toz eve doluyor akşama kadar :( her taraf leş. Normalde haftada bir temizlemeye çalışıyordum izin günlerimde şimdi onu bile yapamıyorum ev böceklencek diye korkuyorum :/

Hormon yükselmesinden kaynaklıdır.Hamile olmayan insanlardan da durduk yere süt geldiği oluyor, bir sorundan kaynaklandığını sanmıyorum. Doktora soracakmışsın zaten gerekli bilgiyi verir.

Kızlar bişey danışıcam size şuan bende sinirimden ağlamak istiyorum. Biz ufak bi yerde yaşıyoruz ve herkes birbirini tanıyo. Kayınvalideme dedm ki hamileliğimi düze çıkana kadar kendimi toparlayana kadar kimseye söyleme. Çünkü ben ne abime ne babama ne de amcam halamlara kimseye söylemedim. Sağolsun kayınvalidem(!) oturduğumuz yerdeki dedikoducu kadının tekine söylemiş hamile olduğumu. O da bi düğünde her önüne gelene söylemiş hamileliğimi. Düşünün amcamlar dahi ondan öğrenmiş. Akşam bizde düğüne gidicez kayınvalidemde bizimle gelecek. Söyliyim mi o kadına sen mi söyledin sağolsun benim sülalem dahi ondan duymuş söyleme kimseye dememiş miydim dyim mi? Yoksa susup nasıl olsa illaki duyulacaktı mı diyim. Ama aşırı sinirliyim kendi yakın arkadaşlarına söylesin ama herkese yayacak insana neden söyler ki ona kızıyorum
Takma bence konuyu açınca daha çok gerileceksin, kocandan hamilesin saklamanı gerektirecek birşey yok duyulsun önemli değil, gerilmene değmez.

Sorma ya bide yaz geldi mecbur camları açıyoruz bütün toz eve doluyor akşama kadar :KK43: her taraf leş. Normalde haftada bir temizlemeye çalışıyordum izin günlerimde şimdi onu bile yapamıyorum ev böceklencek diye korkuyorum :/
Yapsanda önceki gibi yapamıyorsun ki het yer pis sanki ya

Bende daha kimseye soylemedim.uc ay bitene kadar soylememe karari aldik esimle.ne esimin esimin akrabasi ne benim akrabalarimiz birine soyleyince illaki cenesini tutamiyor.simdilik kafam rahat.ama ogrenirlersede elde olmayan sebepten yapacak bisey yok.sonucta bizim cocugumuz.daha once dusuk yasamistim herkes biliyordu.sonra her sormalarinda cok uzuldum.insallah bu kez saglikla dogar.
kayinvalidende sevindirik olduysa demek napsin:KK6:

Canım bence bir şey deme zaten hassas bir dönemdeyiz olur terslik olur aranız bozulmasın. Boşver zaten annesi belli babası belli çocuğun bırak olan olmuş duyulsun artık. Boşu boşuna kendini de bebeğini de üzme yıpratma. Kayınvaliden de heyecanından sevincinden söylemiştir olur yani öyle sıkma benxe canını hamileliğin tadını çıkar sana ilgi alaka çok olur şimdi hem :)

Ben de henuz ailem disinda paylasmadim yasadigim aci tecrübelerden ötürü. Ve tembihledim ben de kızardım bu durum.Ama olan olmus artık sakin olun size neden diye sorarlarsa yakınlarınız netlesene kadar sakladim dersiniz yapacak birsey yok artık

Ben de henuz ailem disinda paylasmadim yasadigim aci tecrübelerden ötürü. Ve tembihledim ben de kızardım bu durum.Ama olan olmus artık sakin olun size neden diye sorarlarsa yakınlarınız netlesene kadar sakladim dersiniz yapacak birsey yok artık
Ben de cinsiyeti belli olsa facete yazacaktım çünkü tam yıl dönümüydü eşimle. Hem eşimle kavga ettik hem cinsiyeti net söylenmedi,ama arkadaşım 12. Haftada cinsiyetini öğrenip paylaştı sosyal medyada. Vardır bir hayır diyip duruyorum öyle.

Aynen canım zaten biraz gururlu ve alıngan biriyim. Bi kere birinden kötü bir eleştiri aldım mı daha o insana annemde olsa minnet etmem. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ne beni kimseye ne kimseyi bana. Komşumunda 3 cocuğu var elimde olsa ben ona yardım etcem :) ama halletcem kendim Kararlıyım halletcem hepsini Allahın izniyle. Bu 9 ayıda duyduğumu ettiğimi gördüğümüde unutmıcam ama ders olsun bana.
Hormonlar benim daha düzelmedi ki oynasın :). İlk hamile olduğumda çok sevinmiştim, mide sorunlarım başlayınca yaa nerden hamile kaldım dediğim anlar çok oldu ama kendime haksızlık etmicem psikolojimiz normal değil bu yüzden normal düşünemiyoruz o minnoş bebekleri kucağımıza alınca işte anneliğimiz o zaman başlıcak şimdiki düşüncelerimiz gecici ve hayal ürünü :)))

Canım sanki kendini değil beni anlatmışsın. İki tane çocuk büyüttüm kimseye minnetim olmadı çok şükür. Heee iyimi oldu. Olan bana oluyo. Doğumlarımda geldi kayınvalidem sağolsun yardımıda çok olur. Ama kendi isterse gelir istemezse gelmez. Bide benimle övünür kimseye minneti yok diye:KK59:

Canım sanki kendini değil beni anlatmışsın. İki tane çocuk büyüttüm kimseye minnetim olmadı çok şükür. Heee iyimi oldu. Olan bana oluyo. Doğumlarımda geldi kayınvalidem sağolsun yardımıda çok olur. Ama kendi isterse gelir istemezse gelmez. Bide benimle övünür kimseye minneti yok diye:KK59:
Aynen bende kv doğumdan sonra bizde kalmak istedi zorla gönderdim 3.gun. Çünkü anneliğimi yaşayamıyordum her telden ayrı bi ses ayrı bi akıl yönlendirme felan. Kendi annemde ilk 3 gun kaldı onuda eşim gönderdi gerek yok diye ilk hafta eşimde izinliydi. Sonra eltim bi doğurdu annesi kuzeni ve kendisi 3 kişi bi cocuğa baktılar 3 ay :D o zaman dediğin gibi kv bana şaşırdı sen nasıl baktın tek başına destek almadan diye:))))

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben hamilelikten önce öyle asla ter kokan birisi değildim hatta hiç kokmazdım. 11.haftada aşırı ter kokusu oluşmaya başladı öyle ki duş alıyorum bir iki saat sonra kötü bir koku oluşuyor. Kimyasal diye deodorant ta kullanamıyorum. Kendimden tiksinmeye başladım..

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben hamilelikten önce öyle asla ter kokan birisi değildim hatta hiç kokmazdım. 11.haftada aşırı ter kokusu oluşmaya başladı öyle ki duş alıyorum bir iki saat sonra kötü bir koku oluşuyor. Kimyasal diye deodorant ta kullanamıyorum. Kendimden tiksinmeye başladım..

Karbonat sür koltukaltina canım

Bugün ben de hormonlar coşmuş durumda habire her şeye ağlıyorum :KK61:önce evde sıkıldığım ve yapacak bir şey olmadığı için eşime kızdım ağladım, sonra akşama ne yapacağım yemek diye ağladım, bir de üstüne canım hiçbir yemeği yemek istemiyor diye ağladım. Yazık eşim de napıyor bu diye anlamaya çalıştı. Birazdan da midem bulanıyor hala geçmedi diye ağlarım artık :confused:
Bacım rahat mı battı ondan mı ağlıyorsun gel ben sana dertlerimi anlatayımda ona ağla :KK70:
Şaka bi yana ilk fırsatta bende ağlıcam tabi fırsat bulursam yalnız kalabilirsem kendimle baş başa :D

Back