- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
Veriyorlar canım.Hanimlar devlet hastanesinde ultrason kagidi elimize veriliyor mu ya ben bebegimin goruntusunu istiyorum da bugun ilk defa gidicem umarim verirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veriyorlar canım.Hanimlar devlet hastanesinde ultrason kagidi elimize veriliyor mu ya ben bebegimin goruntusunu istiyorum da bugun ilk defa gidicem umarim verirler
Normal canım rahim buyudugunden baskı yapıyor.günaydın hanımlar. kasık ağrısı gibi ağrıların olması normal mi?
canım geçen o ağrı olayını ayrıntılı sordum dr. dediki bizim için ağrı sürekli devam eden geçmeyen bir ağrı ise o önemli ve ağrıya kanama eşlik ediyosa hemen gel ama onun dışında ağrı olacak dedi bel kasık bıçak saplanır gibi bile olabilir dedi dinlenince geçiyorsa normal dedigünaydın hanımlar. kasık ağrısı gibi ağrıların olması normal mi?
İnşallah canım çok ağırlarım ondan herkes kız diyor bakalımSanki kız gibi tatlım
Benim nt:1.7 doktor gayet iyi dedi.
canım geçen o ağrı olayını ayrıntılı sordum dr. dediki bizim için ağrı sürekli devam eden geçmeyen bir ağrı ise o önemli ve ağrıya kanama eşlik ediyosa hemen gel ama onun dışında ağrı olacak dedi bel kasık bıçak saplanır gibi bile olabilir dedi dinlenince geçiyorsa normal dedi
ayy aynısı benim başımda yeminle gece 12de tartıştık eşimle. geçen akşam ondan çiğköfte istedim(aslında çok zararlıymış bakteri üretiyo diye yasakmış ama haberim yoktu) gece 1de geldi getirmedi. sonraki gün ben gittim kendim aldım. dün akşamda gece 12 de ben dışarı çıkıp gelcem dedi bende arkadaşlarının yanına gidicek sandım beni gceleri bırakıp gidiyosun uyuz oluyorum defol dedim. o lafı bana yedirecekmiş meğer canı kokoreç istemiiş vicdan yaptımm yalvardım git diye gitmedi. neyse dedm bende bişey istemiştim almamıştın ölmezsin bak yaşıyorum dedim. sana bu lafı yediricem dedi. bende sana istersen 10 tane bebeğin olsun karnında banane dediğini yediriyimmi dedim. hemen geri vites yaptıValla hersey ustume gelio sanki. Is ayri koca ayri. Adam benden daha hamile sanki dun aksam delirtti beni. Istekiler desen ayri dunya isten cikarmazlar ama mobbing var bende 20 gun raporluydum. Simdi ust duzeyde performans bekliyorlar donunce hayir evdeyken bile kac ton mal saattim hala yaranamiyorim ya deli oluyorum
Mrb beni de yazin listeye lutfenMerhaba canım benim de
SAT: 26 ocak
BDT:2 Kasım
İlk bebek
Canim ben suan hic bisey kullanmiyorum insallah bulanti ve kusmalar bitincr baslicam doktor bana imom die bi vitamin vermisti emzirme bitene kadar kullanacaksin demistiKızlar vitamin olarak decavit mi kullanıyorsunuz?Bir de balık yagi kullanan var mı?Hangisini önerirsiniz?
Benim patronum degilde mudurum cins ve sozde patron yuzunden yapiyormus gibi davraniyor. Tam kompleksli aslinda hamileligimi duyinca bi rahatlamisti simdi gene bi denisik. Koca kisisi tam sopalik alicam ifadesini cok fenaayy aynısı benim başımda yeminle gece 12de tartıştık eşimle. geçen akşam ondan çiğköfte istedim(aslında çok zararlıymış bakteri üretiyo diye yasakmış ama haberim yoktu) gece 1de geldi getirmedi. sonraki gün ben gittim kendim aldım. dün akşamda gece 12 de ben dışarı çıkıp gelcem dedi bende arkadaşlarının yanına gidicek sandım beni gceleri bırakıp gidiyosun uyuz oluyorum defol dedim. o lafı bana yedirecekmiş meğer canı kokoreç istemiiş vicdan yaptımm yalvardım git diye gitmedi. neyse dedm bende bişey istemiştim almamıştın ölmezsin bak yaşıyorum dedim. sana bu lafı yediricem dedi. bende sana istersen 10 tane bebeğin olsun karnında banane dediğini yediriyimmi dedim. hemen geri vites yaptı
birz önce de patronumla konuştum içimi döktüm. seni çıkartmayı düşünmüyoruz doğuma kadar çalış doğumdan sonrada çalışmak istersen kapımız açık ama işini boşlama nasıl olsa gidicem diye dedi. tamm dedm şuan rahatım. tek sıkıntım diğer muhasebeci şuan surat yapıp duuryo hala
ay çok konuştum sustum![]()
hepsi ayrı pislikler canım vallahi. hiç bi yerde huzur yokBenim patronum degilde mudurum cins ve sozde patron yuzunden yapiyormus gibi davraniyor. Tam kompleksli aslinda hamileligimi duyinca bi rahatlamisti simdi gene bi denisik. Koca kisisi tam sopalik alicam ifadesini cok fena
hayırlı kandillerrr
hayırlı kandiller kızlarr
aynısı bende de var canım raporum bitip iş başı yaptığımdan beri diğer muhasebecide bir afra bir tafra. biraz önce bi sorun mu var dedim. ne gibi dedi. cumadan beri bi suratlı bi tavırlısın dedim. öyle bişey yok dedi. bişey demedim bende.
sırf onlarla muhattap olmıyım diye evden ekmek arası getirip kahvaltı yapıyorum artık odada
zaten işten çıkartmak için şuan bunlar yıldırma politikaları ama umurumda değil. inşallah haklı sebep göstermeden öyle bi hata yaparlar. hoş bi muhasebeci daha alacaklarmış, o zaman sana ihtiyaç kalmadı diyecekler ama yemezler
hayırlı kandiller bu arada![]()