2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm ben daha kimseyle paylaşmadım hele kayinvalidem hiçbişey den bi hbr:) söylesem seninkinden daha fazla kişiye duyursun diye onların orda önemli bişey olduğunda belediyeden operlorden duyuru yaparlar bnmkide kesin ordan ilan eder:) yapmasa iimis ama olan oldu yeri zamanı gelince basbasayken söylersin ve bi daha sır bu kimseye soleme dediğin şeyi onla paylaşmazsin

Bulantı bitti reflüye meydan kaldı. Baharatlı da bi şey yemedim öyle peynir ekmek bile reflü yapar oldu. Gaviscon da işe yaramamaya başladı.

Gunaydin hamisler:) sabah sabah yine bi tedirginlikle uyandim icinizde benim gibi olan var mi iki haftayi gecti muayene olali gelecek muayeneye de epey var acaba bebegimin kalbi hala atiyor mu saglikli mi diye dusunup duruyorum
bende öyleyim canım en son 10. Hafta muayene olduk bugün 12. Haftalık olduk ama çok tedirginim 2 mayısta randevumuz var inşallah sağlıklıdır ya

Bulantı bitti reflüye meydan kaldı. Baharatlı da bi şey yemedim öyle peynir ekmek bile reflü yapar oldu. Gaviscon da işe yaramamaya başladı.
Benim de 1-2 gündür hafif hafif yanmaya başladı, şimdilik salatalık ayva idare ediyor gaviscona dadanmadım daha. İlerleyen haftalarda kesinlikle yetmiyor ama gavisconun da çeşitleri var yoğun olana geçersin.

Benim de 1-2 gündür hafif hafif yanmaya başladı, şimdilik salatalık ayva idare ediyor gaviscona dadanmadım daha. İlerleyen haftalarda kesinlikle yetmiyor ama gavisconun da çeşitleri var yoğun olana geçersin.
Hadi ya çeşitlerinin oldugunu bilmiyordum. Çok teşekkürler.

Takma bence konuyu açınca daha çok gerileceksin, kocandan hamilesin saklamanı gerektirecek birşey yok duyulsun önemli değil, gerilmene değmez.

Bende siZin gibi olur da acı bişey yaşarsam kimsye dert anlatmak zorunda kalmıyım diye kimseye söylemesin istedim, zaten ona da 3 aylık olana kadar söylimicektim ama eşime acıdım hadi bilsin istedim. Bugünde söyledim eşime annene sorucam sinirim çok bozuldu düğünde herkese söylemiş gezmiş o kadın dedim söyle sor dedi. Söyledim aa bende şaşırdım güne gittim orda hayırlı olsun dediler bende bilmiyorım kimden duydu dedi. Ama duyuran belli araştırmaya gerek yok yani. Üstünde durmadım bende napıyım ama aşırı sinirliyim

Deneyeceğim canım ama hiç böyle olmazdı. Sanırım hormonlardan..
Canım geçen gün bende şok oldum kendime, hatta komşum yanımdaydı ona bile söyledim. Durduk yere oturduğum yerden bir terledim ki şok oldum kendime hiç öyle terlemezdim ben ki hiç bişey yapmadan terledim okadar. Komşumda hormonlarından oluyo vs dedi. Ben deodorant vs kullanıyorum ama yine de kötü kokuyomuşum gibi geliyor. Dün gece 3 te duş aldım, yetmedi bugün 5 gibi bidaha duş aldım yarın iş var artık ne yaparım bilmem

Evet guzel gibi decavit. Bana omega3 vermedi balik zamani da gecti artik ye dese de yiyemezdim zaten :) nasil gidiyor senin bulanti fln var mi ?
Balık haricinde vejateryan beslenen misafirlerim vardı, ondan yedim üst üste:)
Benim bulantılarım epey hafifledi. Sadece sabahları hemen kahvaltı etmezsem hazırlanırken tansiyonum düşüyor, bayılacak gibi oluyorum. Senin nasıl gidiyor canım?

bende öyleyim canım en son 10. Hafta muayene olduk bugün 12. Haftalık olduk ama çok tedirginim 2 mayısta randevumuz var inşallah sağlıklıdır ya
İnsallah canim bide tehlikeli donem dedikleri var ya ondan korkuyorum sen yine atlatmissin o donemi bebisin iyidir Allah’in izniyle

kızlar aşırı derecede moralim bozuk. bir yakınımız kırk yaşlarında ikinci bebeğini kucağına aldı. hayırlı uğurlu olsun ama bebek down sendromlu. sanırım testlerde çıkmış ama aldırmak istememiş kendisi. babanın da daha haberi yok. moralleri çok bozuk.
ne diyeceğimi bilemiyorum hamileyim. zaten aksiyete hastasıyım, her şey allah tan biliyorum ama içim çok garip her şeyden korkmaya, hiçbir şeyden zevk almamaya başladım. hep en kötü senaryolar geçiyor aklımdan. stresten midem bulanıyor.

Allah yardımcıları olsun. Yani hepimizin başına gelebilir. Ne yazacağımı bilemedim. Çok kötü oldum. Benimde mide bulantılarım çok kötü başımı kaldıramıyorum o kadar kötüyüm ki tek istediğim bu günlerin geçmesi psikolojim bozulmaya başladı artık..

Rabbim yardımcısı olsun inşallah canım sen stres yapma ki bebeğin de etkilenmesin Rabbim korusun veren o alanda alacak olan da elden ne gelir ki dua etmekten başka Rabbim imtihan etmesin inşallah. Bi de şöyle düşün bilmiyorum neler yaşadın ama yıllarca tedaviyle uğraşıp maddi manevi yıpranıp bebeği olmayanlar var sen hamilesin Rabbim sana emanetini göndermiş bu bile şükür sebebimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…