Canım kendi psikolojini kendin hazırla bence. Bişeye sinirlendiğin zaman derin derin nefes al bi elini yüzünü yıka. Hepimiz biliyoruz ki bu dönem geçecek, şuan hormonlardan ve aşırı hassaslaşmamızdan snirimiz tepemize çıkabiliyo. Ne kendini ne de aileni üz yapma öyle. Heleki çocuğuna bence daha iyi davran ki kardeş geliyo annem artık bana böyle davranıyo diye düşünmesn
Valla en iyisi canım. Ne olursa kim olursa olsun sakın ola kendinden taviz verme. Tut birini yaptır temizliğini başkalarının ağzına laf vereceğine, hatta konu komşun yokmu yemek vs yardımcı olsun sana en azından. Benim de kayınvalidem sözde işe başlayınca bana yemek konusunda yardım edcekti yok, 10 gün raporluydum kanamayı vs biliyodu birkez aramadı, sonra eşimi dolduruyormuş yağmur aramıyo vs. Diye bende eşime dedim annen beni kaç defa aradı, bikere sordumu nasılsın diye kusura bakmayın dedim. Ben kimseye o konularda taviz veremem asla kötüydüm diye bi kez kayınvalideme gitmedim yemeğe, biliyorum çünkü huyunu herkese yağmur bide yemek yiyo diye yayın yapacak eminim.
Ama kızlar sanırım benim hormonlarda oynuyo bende diyorum ki daha erkenmiydi acaba ilk çocukta olsa biraz daha beklese miydim diyorum of bilmiyorum sanki hazır değilmişim gibi geliyo