2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar şimdi bi anda burnum kanamaya başladı. Ama böyle baya oluk oluk dedikleri cinsten. Neyseki durdu. Durduk yerde. Hamileliklerde normaldi dimi burun kanaması?
Cnm tansiyon sorunun olabilir yükseldiğinde burun kanaması yapıyor. Tansiyonunu bir takibe al ve dr kontrolüne gittiğinde paylaş dr ile en doğru bilgilendirmeyi o yapacaktır. Geçmiş olsun

Benim geçen hafta oldu baş ağrısı ile birlikte. Sizin de ağrı var mı? Belki ondandır.
Yok canım hiç birşeyim yoktu. Bende şaşırdım.

Geçmiş olsun canım ne durumdasın? Gebelikte normal diye biliyorum ben ama

Geçti canım. Kanadı durdu sonra. İlk defa olunca şaşırdım.. diğer hamileliklerimde hiç başıma gelmemişti.

Kızlar şimdi bi anda burnum kanamaya başladı. Ama böyle baya oluk oluk dedikleri cinsten. Neyseki durdu. Durduk yerde. Hamileliklerde normaldi dimi burun kanaması?
Hamilelikte burun kanaması oluyor, bende de oluyor ama oluk oluk değil. Tarif ettiğin gibi kanaması olanlar olduysa normaldir de, Tansiyonunu ölçseydin keşke, doktoruna bilgi verirsin yinede.

Ben tutulmaması taraftarıyım canım..Bu zamana kadar aksatmadan tutmaya çalıştım.ama şimdi durum farklı vücudun besinden cok suya ohtiyacı oldugu dönemdeyiz..Susuz kalmamamız lazım..Allah korusun ben o sorumluluğu alamam..Sağ oldukça tutarız nasılsa

Canım kendi psikolojini kendin hazırla bence. Bişeye sinirlendiğin zaman derin derin nefes al bi elini yüzünü yıka. Hepimiz biliyoruz ki bu dönem geçecek, şuan hormonlardan ve aşırı hassaslaşmamızdan snirimiz tepemize çıkabiliyo. Ne kendini ne de aileni üz yapma öyle. Heleki çocuğuna bence daha iyi davran ki kardeş geliyo annem artık bana böyle davranıyo diye düşünmesn
Valla en iyisi canım. Ne olursa kim olursa olsun sakın ola kendinden taviz verme. Tut birini yaptır temizliğini başkalarının ağzına laf vereceğine, hatta konu komşun yokmu yemek vs yardımcı olsun sana en azından. Benim de kayınvalidem sözde işe başlayınca bana yemek konusunda yardım edcekti yok, 10 gün raporluydum kanamayı vs biliyodu birkez aramadı, sonra eşimi dolduruyormuş yağmur aramıyo vs. Diye bende eşime dedim annen beni kaç defa aradı, bikere sordumu nasılsın diye kusura bakmayın dedim. Ben kimseye o konularda taviz veremem asla kötüydüm diye bi kez kayınvalideme gitmedim yemeğe, biliyorum çünkü huyunu herkese yağmur bide yemek yiyo diye yayın yapacak eminim.
Ama kızlar sanırım benim hormonlarda oynuyo bende diyorum ki daha erkenmiydi acaba ilk çocukta olsa biraz daha beklese miydim diyorum of bilmiyorum sanki hazır değilmişim gibi geliyo

Aynen canım zaten biraz gururlu ve alıngan biriyim. Bi kere birinden kötü bir eleştiri aldım mı daha o insana annemde olsa minnet etmem. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ne beni kimseye ne kimseyi bana. Komşumunda 3 cocuğu var elimde olsa ben ona yardım etcem :) ama halletcem kendim Kararlıyım halletcem hepsini Allahın izniyle. Bu 9 ayıda duyduğumu ettiğimi gördüğümüde unutmıcam ama ders olsun bana.
Hormonlar benim daha düzelmedi ki oynasın :). İlk hamile olduğumda çok sevinmiştim, mide sorunlarım başlayınca yaa nerden hamile kaldım dediğim anlar çok oldu ama kendime haksızlık etmicem psikolojimiz normal değil bu yüzden normal düşünemiyoruz o minnoş bebekleri kucağımıza alınca işte anneliğimiz o zaman başlıcak şimdiki düşüncelerimiz gecici ve hayal ürünü :)))

Selam şekerler :) eşimin ailesine geldik dün. Herkes çok zayıflamışsın diyor çok hoşuma gidiyor. Bu lafı duymayalı çok olmuştu. Hep kilo almışsın diyolardı
Ohh ne güzel
Benimde eşimin arkadaşının nikahı var haftaya. Dar Siyah bi elbise gördüm nette gaza geldim aldım üstüme olursa nasıl sevincem nasıl morellencem anlatamam :)))))

Ben 48 ile hamile kaldım şimdi 46 kiloyum
5 hafta kustum :)
Bu hafta sadece sabahları uyanınca oluyor
Gün içinde de bulanıyor ama çok değil
Bundan sonra kilo alırım umarım
Bende 44-45 kiloyla hamile kaldım şimdi 1-2 kilo almış olabilirim çünkü göğüslerim şişti baya ve hafiften göbüşüm çıktı :)

Napalım sayfayı şikayet hattına döndürdük ondan şikayet bundan şikayet ayy bi memnuniyetsizlik huzursuzluk gidiyor hepimizde tez zamanda geçer inşallah :)))
Aynen öyle ben de bunalıma girdim sanki evi pislik götürüyor istediğim gibi yapamadığım icin nasil olucak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…