• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet normal dogum tarihi 3 kasim ama ben ekim annesi olacagim muhtemelen cunku sezeryan bekliyor beni galiba 20 ekim gibi olur
yaa 20 ekimde alirlarmi ben 18.10.18 istiyorum ama bana erkeb olur diyorlar ne kadar durursa o kadar iyi diyorlar sezeryan istiyorum bende o yuzden bide bu ozel ozel olsun istiyorum :)

Ben de oğlumda öyle hissetmistim aynalara küsmüştum ama doğumdan sonra resimlere bakınca neden o kadar abartmisim diye düşündüm. Şimdi de kaşımı gözümü sivilcemi kafaya takıyorum ama biliyorum ki hepsi hormonların suçu :KK70:
Ayy evet mesela ben hamile birini görsem ne tatlı falan derim çok yakışıyo çünkü her kadına hamilelik ama sorsan hallerinden rahat olmamaktan bıkmış duruma gelmişlerdir :)
İşte o yüzden dedğin gibi şuan farklı çirkin hisediyorız ama ilerde bakınca hoşımuza gider bu o an ki hissediklerimizle alakalı:KK51:

Kızlar gobislerinizi sevin, bol bol foto çektirin şimdi kendinizi çırkin hissedersiniz ama ilerde o fotoğraflara bakınca ne kadar tatlı bir hamileymisim diyeceksiniz :KK68:
Aynen canım :) Benim bat 10 şubat, 2 aydır her ayın 10nda kendimi çekiyorum kısmetse çekmeye devam edicem :))))

Karaciğer enzimleriniz ne durumda?
Doktor hamilelik sonrası gerekli testleri yaptı, hepsi iyi çıkmış.. Açıkcası doktorum içtiğin o kadar ilaca gayet iyi durumdasın diyor kilo olarak :KK48: tedaviye her mola verişte kilo veriyordum 3-4 ama şimdi bebek olunca tam 6haftadır kesintisiz progestan kullanıyorum, dozu da çok fazla 600mg. Doktorum ev içinde bile çok hareket etme diyor, sporu da bıraktım o yüzden. Bi 3-4hafta daha kullanmam gerekecek. Sonrası Allah kerim. Risk geçti mi hemen ayaklanırım inşallah :KK49:

Evet normal dogum tarihi 3 kasim ama ben ekim annesi olacagim muhtemelen cunku sezeryan bekliyor beni galiba 20 ekim gibi olur
Kuzum sezeryana takılma durdurabildiğin kadar dursun bebek. Saglıkcılar normal şartlarda kesinlikle 40.haftayı bekleyin diyorlar. Benimde ilk bebek sezeryandı ikinciyi dediğin gibi eken doğurcaktım. Ama bi yazı okudum durduğu bir gun bile kâr diyorlar.

Doktor hamilelik sonrası gerekli testleri yaptı, hepsi iyi çıkmış.. Açıkcası doktorum içtiğin o kadar ilaca gayet iyi durumdasın diyor kilo olarak :KK48: tedaviye her mola verişte kilo veriyordum 3-4 ama şimdi bebek olunca tam 6haftadır kesintisiz progestan kullanıyorum, dozu da çok fazla 600mg. Doktorum ev içinde bile çok hareket etme diyor, sporu da bıraktım o yüzden. Bi 3-4hafta daha kullanmam gerekecek. Sonrası Allah kerim. Risk geçti mi hemen ayaklanırım inşallah :KK49:
Ben de birden kilo almıştım. Enzimlerim uçmuştu. Şimdi düştü ama kilo verdim biraz da ondan.

Ben de birden kilo almıştım. Enzimlerim uçmuştu. Şimdi düştü ama kilo verdim biraz da ondan.
Böbrek, karaciğer her şeye bakacağız demişti doktorum. Sorun çıkmadı elhamdulillah. Sağol canım söylediğin için :KK200:
Doktor kiloma da sorun değil diyor zaten devamlı alıp verdiğimi görüyor :KK48: bebişim benimle olsun da, doğum sonrası veririz hepsini inşallah, bir şeycik olmaz :KK6:

Niye ki benimde bu kadar çıkmasa diyorum gerçekte olan 3 aylık hissedilen 6 aylık hareketlerimde ağırlaştı 9 aya bomba gibi olacağım bu gidişle
Canım benimde 3. Gebelik aynı şekilde 6-7 aylık gibi karnım galiba bizimki yeterince esnemiş

yaa 20 ekimde alirlarmi ben 18.10.18 istiyorum ama bana erkeb olur diyorlar ne kadar durursa o kadar iyi diyorlar sezeryan istiyorum bende o yuzden bide bu ozel ozel olsun istiyorum :)
Benimde tarih 28 ama sıkıntı olmazsa bende 18 istiyorum zaten sezeryan olacak erken alınıyor ama dediğim gibi gerşey yolundaysa düşüncem o yönde

Canım benimde 3. Gebelik aynı şekilde 6-7 aylık gibi karnım galiba bizimki yeterince esnemiş

Benimde tarih 28 ama sıkıntı olmazsa bende 18 istiyorum zaten sezeryan olacak erken alınıyor ama dediğim gibi gerşey yolundaysa düşüncem o yönde
Bizimki hep 3.gebelik olmasından zaten yoksa bende sıfır göbek desem de inanma normal doğuranların yüz karasıyım ben doğumdan epeyce bir süre sonra bile hamile misin diye soruyorlardı

Bizimki hep 3.gebelik olmasından zaten yoksa bende sıfır göbek desem de inanma normal doğuranların yüz karasıyım ben doğumdan epeyce bir süre sonra bile hamile misin diye soruyorlardı
Yaş 35 ilk gebelik bide zor buldum siz gobus diyosunuz ben bakıp bakıp hani nerde diyorum :) çıkacak ki şaka bi yana ben pek çıksın istemiyorum kuzum saklasın kendini biraz daha sağlıkla içerde buyusun

10.haftaya kadar şubat ortasindan baslaamk kaydıyla bende progestan 100 yapiliyodu popon bitikti yeni iyilesiyor Allah yardımcın olsun

Böbrek, karaciğer her şeye bakacağız demişti doktorum. Sorun çıkmadı elhamdulillah. Sağol canım söylediğin için :KK200:
Doktor kiloma da sorun değil diyor zaten devamlı alıp verdiğimi görüyor :KK48: bebişim benimle olsun da, doğum sonrası veririz hepsini inşallah, bir şeycik olmaz :KK6:
Aynen sağlığımızı ve bebeğimizi etkilemesinde kilo verilir :) rica ederim canım benim :KK50:

Kuzum sezeryana takılma durdurabildiğin kadar dursun bebek. Saglıkcılar normal şartlarda kesinlikle 40.haftayı bekleyin diyorlar. Benimde ilk bebek sezeryandı ikinciyi dediğin gibi eken doğurcaktım. Ama bi yazı okudum durduğu bir gun bile kâr diyorlar.

Doğru söylüyosun canım. Benim eltim bebek dönmediği işin sezeryan olacaktı. Son haftada suyu geldi gece öyle doğuma gitti. Doktorunu aradılar geldi sezeryan oldu. Son ana kadar bekledi yani.

canim senin 18 inde daha 36 haftalik falan oluyor doktorlar genelde bi sorun yoksa sezeryan icinde 38 i falan bekliyorlar benim 18 inde 38 39 haftalik olmus oluyor diktorumla konudup o tarihi alicam :)

Kızlar şimdi bi anda burnum kanamaya başladı. Ama böyle baya oluk oluk dedikleri cinsten. Neyseki durdu. Durduk yerde. Hamileliklerde normaldi dimi burun kanaması?

Kızlar şimdi bi anda burnum kanamaya başladı. Ama böyle baya oluk oluk dedikleri cinsten. Neyseki durdu. Durduk yerde. Hamileliklerde normaldi dimi burun kanaması?
Benim hiç başıma gelmedi ama hamileyken damar yapısı değişiyormuş diye duymuştum belki ondan kaynaklıdır. Durduysa sıkıntı etme ama bidaha tekrarlarsa bi doktora görün istersen

Yaş 35 ilk gebelik bide zor buldum siz gobus diyosunuz ben bakıp bakıp hani nerde diyorum :) çıkacak ki şaka bi yana ben pek çıksın istemiyorum kuzum saklasın kendini biraz daha sağlıkla içerde buyusun
inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bebek göbeği değil işte benim şişkinlik filan o rahatsız ediyor yoksa halimden memnunum o ayrı

Hamilelikte burun kanaması baş ağrısı vs normal diyolar canım arkadaşın dediği gibi hem kan oranımız artıyo hemde damarlar genişliyo. Ama için rahat etsin istersen bi doktora gözük, içinde korku kalmasın

Back