Kızlar şimdi bi anda burnum kanamaya başladı. Ama böyle baya oluk oluk dedikleri cinsten. Neyseki durdu. Durduk yerde. Hamileliklerde normaldi dimi burun kanaması?
Merhaba canım benim de[USER=130952][/user]
ÜYE ADI SON ADET TARİHİ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK ŞEHİR @Dilaycan 7 Şubat 14 Kasım . . İstanbul @yagmur_20 26 Ocak 2 Kasım . . Mersin @Desaa 8 Şubat 15 Kasım . . Hatay @canimmelekim 5 Şubat 12 Kasım . . Adıyaman @lucymilo 11 Şubat 19 Kasım . . Ankara @efrahesila 15 Şubat 22 Kasım . 2 Antalya @ZIRILTI 7 Şubat 14 Kasım . . Kayseri @zeytin86 01 Şubat 08 Kasım . . Eskişehir @SuSKuNKuS 07 Şubat 14 Kasım . . Ankara @Asderrrr 29 Ocak 05 Kasım . . Sakarya @pruine 12 Şubat 19 Kasım . . İstanbul @Melekkokulum 07 Şubat 14 Kasım . . Diyarbakır @Kalbim10da 15 Şubat 22 Kasım . . . @Oyhan 04 Şubat 10 Kasım . 1 Ankara @nurcuk34 27 Ocak 04 Kasım . 1 İstanbul @pinkstrap 18 Şubat 25 Kasım . 2 İstanbul @08nur34yaz 27 Ocak 03 Kasım . . .Artvin @rozahak 04 Şubat 11 Kasım . . İstanbul @Megatron20 01 Şubat 08 Kasım . 2 Antalya @elif_ce 30 Ocak 07 Kasım . . Kütahya @duyguantakya 02 Şubat 09 Kasım . . Antakya @Balcorek 28 Ocak 04 Kasım . . İstanbul @Bellatrix Lestrange @Ediz Enesin Annesi @oznurun 20 Şubat 24 Kasım . 1 Kahramanmaraş @Birumuttur yasamak 17 Şubat 28 Kasım . 1 İstanbul @aydingelini 17 Şubat 24 Kasım . 1 İstanbul @kikoleyim 22 Şubat 28 Kasım . 3 Samsun @Fabienneo 2 Şubat 9 Kasım . 1 Almanya @Eylumt 8 Şubat 15 Kasım . 1 İstanbul @mavimilena_ 18 Şubat 25 KAsım . 1 Ağrı shekerkiz 7 Şubat 14 Kasım . 3 Antalya @rabarbaa 9 Şubat 16 Kasım . 2 Kocaeli Kozmogirl17 15 Şubat 27 Kasım . 2 Kocaeli @Aypastam 26 Ocak 2 Kasım . 1 Kayseri @minea_ 1 Şubat 8Kasım . 1 İstanbul @3540 31 Ocak 7 Kasım . 2 Kayseri @basakk_33 4 Şubat 11 Kasım . 1 Artvin @mucize83 1 Şubat 8 Kasım . 1 İstanbul @2miracles 15 Şubat 22Kasım . 1 . @Vintageseven 5 Şubat 11 Kasım . 1 Adana @November 22 27 Ocak 3 Kasım . 2 İstanbul LezzetliCipetpet 2 Mart 6 Aralık . 1 İstanbul @Circassian girl 6 Şubat 14 Kasım . . İstanbul @nrine 2 Şubat 9 Kasım . . Mardin @Bademellaa 21 Şubat 28 Kasım . 1 İstanbul @Spizella 25 Ocak 16 Kasım . 1 Ankara @esmandre 21 Şubat 28 Kasım . 1 Antalya .. .. . . . . .. .. . . . . .. .. . . . .
[TD1] YAŞ [/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 31[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] 37[/TD1]
[TD1]38 [/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 36[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TR]
[TD] [USER=644769]@Zehra_mda [/TD]
[TD1] 31[/TD1]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD]03 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]İstanbul [/TD]
[/TR]
[TD1] ..[/TD1]
[TD]16 Şubat[/TD]
[TD]23 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TR]
[TD] @Kyezdn[/TD]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]31 Ocak[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]İstanbul [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @elosalic55[/TD]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]02 Şubat[/TD]
[TD]10 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Samsun [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @Vintageseven[/TD]
[TD1] 23[/TD1]
[TD]05 Şubat[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Adana [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @pozitifhatun[/TD]
[TD1] 36[/TD1]
[TD]14 Şubat[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Konya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @tubaa28[/TD]
[TD1] 33[/TD1]
[TD]27 Ocak[/TD]
[TD]03 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Konya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @nurgulmek[/TD]
[TD1] 25[/TD1]
[TD]30 Ocak[/TD]
[TD]05 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Van [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [USER=723013]@EmiraSalih [/TD]
[TD1] 28 [/TD1]
[TD] 15 Şubat[/TD]
[TD] 27 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD] 2 [/TD]
[TD] İstanbul [/TD]
[/TR]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 37[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 20 [/TD1]
[TD1] 34[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] . [/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 35 [/TD1]
[TD1] 35[/TD1]
[TD1] 23[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 24 [/TD1]
[TD1] 34[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 28 [/TD1]
[TD1] 23[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[/user][/USER]
Benim geçen hafta oldu baş ağrısı ile birlikte. Sizin de ağrı var mı? Belki ondandır.Kızlar şimdi bi anda burnum kanamaya başladı. Ama böyle baya oluk oluk dedikleri cinsten. Neyseki durdu. Durduk yerde. Hamileliklerde normaldi dimi burun kanaması?
Günaydın canimGunaydin hamisler:) sabah sabah yine bi tedirginlikle uyandim icinizde benim gibi olan var mi iki haftayi gecti muayene olali gelecek muayeneye de epey var acaba bebegimin kalbi hala atiyor mu saglikli mi diye dusunup duruyorum
bende bazen erken mi diye düşünüyorum .. yemek yapamıyorum hatta mutfaktan tiksindim eşimde akşam gelip yemek bekliyor benden 50 kez dedim bulantım geçmeyene kadar yemek yapamam git annende ye ben kendim bir şeyler yerim beni düşünme dedim ama ısrarla gitmiyor ve gelip söyleniyor.. benim oğlumda tepemde ama eşim Allahtan eve erken gelip işgileniyor tek sorun yemek olayı :)Kızlar surekli okuyorum ama yazamıyorum acayip uykusuz gunler gecoriyorum ne gece ne gunduzum belli oglum hem hasta iyilesemedi hemde dis cikariyo benim sinirler uykusuzluktanmı hamileliktenmi bilmiyorum laçka oldu herseye bagiriyorum esimden oglumdan sanki nefret ediyorum öle bakıyorum onlara sinirlerim cok fena bozuk aksam cocuk babasini bekliyo oyalamisim kac saat babasi gelsin oynasinlar diye kac gecedir erken yatiyo oglum gorusemiyolar diye ben beyefendiyi bekliyorum o telefonla balkonda sigara keyfi yapıyo sinir krizi gecirdim resmen aksam cocukda direniyo yani uykusu var yoluyo beni cok fenalardayim kizlar sormayin ins bu donemde cabucak gecer ailevi konularda var hersey ustuste gelio valla karnimdaâki bebek bazen aklima bile gelmiyo okadar oglum tepemdeki buaralar bazen pisman bile oluyorum erkenden dusundugum icin acaba bi psikologa falanmi gitsem
Mide bulantım devam ederse bir gün bile tutamam ama geçerse bir gün tutup bir gün dinlenecem öyle düşünüyorum Allah nasip ederse tabi bende öğrt imKızlar oruç konusunda bende çok kararsızım evde olduğum günler kesin tutarım da diğer günler çalışıyorum öğretmenim dayanabilirsem bebiste etkilenmiyorsa tutmaya çalışırım.tecrubeli arkadaşlar ne diyor bu konuda?
Canım artık olan olmuş pişman olmak faydasız. Benim oğlumda diş çıkarıyor bütün gece meme d canları sağolsun napalım.. geçecek bu günler böyle düşün lütfen doğduktan sonra da zor olacak ama böyle düşün kendini şimdiden hazırla ilk Doğumda bebiş uyurken bizde dinleniyorduk ama şimdi öyle olmayacak büyük olanla ilgilenmemiz gerekiyor ben bütün bunları kafama yerleştirdim hiç sinirlenmiyorum o yüzden ayrıca sen eşimin ailesi çok destek demiştin yanlış hatırlamıyorsam benim destekçimde yok oğlumu yarım saat bırakabileceğim biri yok babası dışında. İstersen destek al kuzum ama geçici bir süreçte olduğunu da unutma hormonlar çok fena :) üzme kendini de oğlunu daKızlar surekli okuyorum ama yazamıyorum acayip uykusuz gunler gecoriyorum ne gece ne gunduzum belli oglum hem hasta iyilesemedi hemde dis cikariyo benim sinirler uykusuzluktanmı hamileliktenmi bilmiyorum laçka oldu herseye bagiriyorum esimden oglumdan sanki nefret ediyorum öle bakıyorum onlara sinirlerim cok fena bozuk aksam cocuk babasini bekliyo oyalamisim kac saat babasi gelsin oynasinlar diye kac gecedir erken yatiyo oglum gorusemiyolar diye ben beyefendiyi bekliyorum o telefonla balkonda sigara keyfi yapıyo sinir krizi gecirdim resmen aksam cocukda direniyo yani uykusu var yoluyo beni cok fenalardayim kizlar sormayin ins bu donemde cabucak gecer ailevi konularda var hersey ustuste gelio valla karnimdaâki bebek bazen aklima bile gelmiyo okadar oglum tepemdeki buaralar bazen pisman bile oluyorum erkenden dusundugum icin acaba bi psikologa falanmi gitsem
Kan sulandirici igneden dolayi riskli gebelik sayiyor sezeryan yapacak kızım da 38+5te aldi yani beklenenden 10 gun once o yuzden 20-23 ekim gibi yapar diye tahminimyaa 20 ekimde alirlarmi ben 18.10.18 istiyorum ama bana erkeb olur diyorlar ne kadar durursa o kadar iyi diyorlar sezeryan istiyorum bende o yuzden bide bu ozel ozel olsun istiyorum :)
Umarim oyle olur canim kizimda 37den sonra kilo alimi vs durmuştu 38 hafta 5 gunlukken aldi 2800 dogdu daha iyi beslensin dedi sütünle . Bunda umarim farklı olur ve suyum azalmistiKuzum sezeryana takılma durdurabildiğin kadar dursun bebek. Saglıkcılar normal şartlarda kesinlikle 40.haftayı bekleyin diyorlar. Benimde ilk bebek sezeryandı ikinciyi dediğin gibi eken doğurcaktım. Ama bi yazı okudum durduğu bir gun bile kâr diyorlar.
Kızlar bende düşünüyorum tabi çok erken bizim için daha diğerleri bebek. Ama olan olmuş aynı senin gibi mutfağa hiç girmiyorum eşim her şeyi içeri getiriyor her şeyi dediğim de kaşarlı tost yiyorum sadece. Her şeyden iğreniyorum. Benim sıkıntımda temizlik.. bir süpürge yapmadı bende eşime o yüzden bozuluyorum. Her şeyi ben yapıyorum süpürgeyi de o yapsın gözüyle bakıyor. Camları silicem dedi gerçi geçen gün ama hala yok.bende bazen erken mi diye düşünüyorum .. yemek yapamıyorum hatta mutfaktan tiksindim eşimde akşam gelip yemek bekliyor benden 50 kez dedim bulantım geçmeyene kadar yemek yapamam git annende ye ben kendim bir şeyler yerim beni düşünme dedim ama ısrarla gitmiyor ve gelip söyleniyor.. benim oğlumda tepemde ama eşim Allahtan eve erken gelip işgileniyor tek sorun yemek olayı :)
Mide bulantım devam ederse bir gün bile tutamam ama geçerse bir gün tutup bir gün dinlenecem öyle düşünüyorum Allah nasip ederse tabi bende öğrt im
Aa bizimde öyle olduUmarim oyle olur canim kizimda 37den sonra kilo alimi vs durmuştu 38 hafta 5 gunlukken aldi 2800 dogdu daha iyi beslensin dedi sütünle . Bunda umarim farklı olur ve suyum azalmisti
Temizliğe ayda bir kadın geliyor gerisini maşallah diyeyim eşim süpürüp siliyor .. progestan kullandığım için başım sürekli dönüyor istesemde yapamam Allah yardım etsin bizlere ve kolay geçirsin hamileliğimiziAa bizimde öyle oldu1-2 hafta takip etti doktor 37.haftaya kdr bekledk 35 haftalık değerlerinde kaldı kilosu gram almadı. Karnında durmaya devam ederse suyu azalır ve riske gireriz dedi. Mecbur sezeryanla 37+4 doğurdum 2500 kilo. İnşallah bunda herşey yolunda gider seninde benimde herkesinde.
Hiçbirimizin hiçbirimizden farkı yok. Sadece hikayedeki kişiler ve yerler farklı. Şuan hepimiz eş cocuk bebek ya da iş üçgeninde kıvranıp duruyoruz sanırım. Ama eşim ve herkes sitem etmemi ve ee biz sana demiştik erken diye demeyi bekliyor, pes etmiyorum ısrarla mücadeleye devam ediyorum. Annem bile midem şöyle böyle diye dert yandığımda ee yapmasaydın çok istemiştin şimdi ne oldu diyebiliyor. Bu yüzden oğlumun doğum gunlerinde annemi çağırırdım her sene temizlik ve yardım için. Bu sene çağırmıcam çok kırgınım tek bir kelimeyi bile kaldıracak durumda değilim. Kadın tutcam temizliğe ve yemekleride kendim hazırlıcam Rabbim kısmet ederse utandırcam herkesi.Kızlar surekli okuyorum ama yazamıyorum acayip uykusuz gunler gecoriyorum ne gece ne gunduzum belli oglum hem hasta iyilesemedi hemde dis cikariyo benim sinirler uykusuzluktanmı hamileliktenmi bilmiyorum laçka oldu herseye bagiriyorum esimden oglumdan sanki nefret ediyorum öle bakıyorum onlara sinirlerim cok fena bozuk aksam cocuk babasini bekliyo oyalamisim kac saat babasi gelsin oynasinlar diye kac gecedir erken yatiyo oglum gorusemiyolar diye ben beyefendiyi bekliyorum o telefonla balkonda sigara keyfi yapıyo sinir krizi gecirdim resmen aksam cocukda direniyo yani uykusu var yoluyo beni cok fenalardayim kizlar sormayin ins bu donemde cabucak gecer ailevi konularda var hersey ustuste gelio valla karnimdaâki bebek bazen aklima bile gelmiyo okadar oglum tepemdeki buaralar bazen pisman bile oluyorum erkenden dusundugum icin acaba bi psikologa falanmi gitsem
Hamilelikte oluyor evet benimde olmuştu geçmiş olsun canım.Kızlar şimdi bi anda burnum kanamaya başladı. Ama böyle baya oluk oluk dedikleri cinsten. Neyseki durdu. Durduk yerde. Hamileliklerde normaldi dimi burun kanaması?
Canım senin bebek ne kadarlık ?Hiçbirimizin hiçbirimizden farkı yok. Sadece hikayedeki kişiler ve yerler farklı. Şuan hepimiz eş cocuk bebek ya da iş üçgeninde kıvranıp duruyoruz sanırım. Ama eşim ve herkes sitem etmemi ve ee biz sana demiştik erken diye demeyi bekliyor, pes etmiyorum ısrarla mücadeleye devam ediyorum. Annem bile midem şöyle böyle diye dert yandığımda ee yapmasaydın çok istemiştin şimdi ne oldu diyebiliyor. Bu yüzden oğlumun doğum gunlerinde annemi çağırırdım her sene temizlik ve yardım için. Bu sene çağırmıcam çok kırgınım tek bir kelimeyi bile kaldıracak durumda değilim. Kadın tutcam temizliğe ve yemekleride kendim hazırlıcam Rabbim kısmet ederse utandırcam herkesi.
Ben hapını kullanıyorum canım. Çok çok geçmiş olsun sana da... Inşallah biz de 10.haftda keseriz hayırlısıyla...10.haftaya kadar şubat ortasindan baslaamk kaydıyla bende progestan 100 yapiliyodu popon bitikti yeni iyilesiyor Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım ne durumdasın? Gebelikte normal diye biliyorum ben amaKızlar şimdi bi anda burnum kanamaya başladı. Ama böyle baya oluk oluk dedikleri cinsten. Neyseki durdu. Durduk yerde. Hamileliklerde normaldi dimi burun kanaması?
insaallah saglikla gelsin :)Kan sulandirici igneden dolayi riskli gebelik sayiyor sezeryan yapacak kızım da 38+5te aldi yani beklenenden 10 gun once o yuzden 20-23 ekim gibi yapar diye tahminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?