2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar şimdi bi anda burnum kanamaya başladı. Ama böyle baya oluk oluk dedikleri cinsten. Neyseki durdu. Durduk yerde. Hamileliklerde normaldi dimi burun kanaması?

Canım geçmiş olsun benim de oğlumda sık sık baş ağrım ve burnumda sızıntı şeklinde kanama olurdu. Doktoruma sorduğumda kanama ileriki aylarda da devam ederse KBB doktoruna gitmem gerektiğini söylemişti.

Merhaba canım benim de
SAT: 26 ocak
BDT:2 Kasım
İlk bebek

Kızlar şimdi bi anda burnum kanamaya başladı. Ama böyle baya oluk oluk dedikleri cinsten. Neyseki durdu. Durduk yerde. Hamileliklerde normaldi dimi burun kanaması?
Benim geçen hafta oldu baş ağrısı ile birlikte. Sizin de ağrı var mı? Belki ondandır.

Gunaydin hamisler:) sabah sabah yine bi tedirginlikle uyandim icinizde benim gibi olan var mi iki haftayi gecti muayene olali gelecek muayeneye de epey var acaba bebegimin kalbi hala atiyor mu saglikli mi diye dusunup duruyorum

Gunaydin hamisler:) sabah sabah yine bi tedirginlikle uyandim icinizde benim gibi olan var mi iki haftayi gecti muayene olali gelecek muayeneye de epey var acaba bebegimin kalbi hala atiyor mu saglikli mi diye dusunup duruyorum
Günaydın canimay iki günden beri falan aynısı bende de oluyor cnm ama midem falan bulaninca rahatlıyorum

Kızlar oruç konusunda bende çok kararsızım evde olduğum günler kesin tutarım da diğer günler çalışıyorum öğretmenim dayanabilirsem bebiste etkilenmiyorsa tutmaya çalışırım.tecrubeli arkadaşlar ne diyor bu konuda?

Kızlar surekli okuyorum ama yazamıyorum acayip uykusuz gunler gecoriyorum ne gece ne gunduzum belli oglum hem hasta iyilesemedi hemde dis cikariyo benim sinirler uykusuzluktanmı hamileliktenmi bilmiyorum laçka oldu herseye bagiriyorum esimden oglumdan sanki nefret ediyorum öle bakıyorum onlara sinirlerim cok fena bozuk aksam cocuk babasini bekliyo oyalamisim kac saat babasi gelsin oynasinlar diye kac gecedir erken yatiyo oglum gorusemiyolar diye ben beyefendiyi bekliyorum o telefonla balkonda sigara keyfi yapıyo sinir krizi gecirdim resmen aksam cocukda direniyo yani uykusu var yoluyo beni cok fenalardayim kizlar sormayin ins bu donemde cabucak gecer ailevi konularda var hersey ustuste gelio valla karnimdaâki bebek bazen aklima bile gelmiyo okadar oglum tepemdeki buaralar bazen pisman bile oluyorum erkenden dusundugum icin acaba bi psikologa falanmi gitsem

bende bazen erken mi diye düşünüyorum .. yemek yapamıyorum hatta mutfaktan tiksindim eşimde akşam gelip yemek bekliyor benden 50 kez dedim bulantım geçmeyene kadar yemek yapamam git annende ye ben kendim bir şeyler yerim beni düşünme dedim ama ısrarla gitmiyor ve gelip söyleniyor.. benim oğlumda tepemde ama eşim Allahtan eve erken gelip işgileniyor tek sorun yemek olayı :)
Mide bulantım devam ederse bir gün bile tutamam ama geçerse bir gün tutup bir gün dinlenecem öyle düşünüyorum Allah nasip ederse tabi bende öğrt im

Canım artık olan olmuş pişman olmak faydasız. Benim oğlumda diş çıkarıyor bütün gece meme d canları sağolsun napalım.. geçecek bu günler böyle düşün lütfen doğduktan sonra da zor olacak ama böyle düşün kendini şimdiden hazırla ilk Doğumda bebiş uyurken bizde dinleniyorduk ama şimdi öyle olmayacak büyük olanla ilgilenmemiz gerekiyor ben bütün bunları kafama yerleştirdim hiç sinirlenmiyorum o yüzden ayrıca sen eşimin ailesi çok destek demiştin yanlış hatırlamıyorsam benim destekçimde yok oğlumu yarım saat bırakabileceğim biri yok babası dışında. İstersen destek al kuzum ama geçici bir süreçte olduğunu da unutma hormonlar çok fena :) üzme kendini de oğlunu da

yaa 20 ekimde alirlarmi ben 18.10.18 istiyorum ama bana erkeb olur diyorlar ne kadar durursa o kadar iyi diyorlar sezeryan istiyorum bende o yuzden bide bu ozel ozel olsun istiyorum :)
Kan sulandirici igneden dolayi riskli gebelik sayiyor sezeryan yapacak kızım da 38+5te aldi yani beklenenden 10 gun once o yuzden 20-23 ekim gibi yapar diye tahminim

Umarim oyle olur canim kizimda 37den sonra kilo alimi vs durmuştu 38 hafta 5 gunlukken aldi 2800 dogdu daha iyi beslensin dedi sütünle . Bunda umarim farklı olur ve suyum azalmisti

Kızlar bende düşünüyorum tabi çok erken bizim için daha diğerleri bebek. Ama olan olmuş aynı senin gibi mutfağa hiç girmiyorum eşim her şeyi içeri getiriyor her şeyi dediğim de kaşarlı tost yiyorum sadece. Her şeyden iğreniyorum. Benim sıkıntımda temizlik.. bir süpürge yapmadı bende eşime o yüzden bozuluyorum. Her şeyi ben yapıyorum süpürgeyi de o yapsın gözüyle bakıyor. Camları silicem dedi gerçi geçen gün ama hala yok.

Umarim oyle olur canim kizimda 37den sonra kilo alimi vs durmuştu 38 hafta 5 gunlukken aldi 2800 dogdu daha iyi beslensin dedi sütünle . Bunda umarim farklı olur ve suyum azalmisti
Aa bizimde öyle oldu 1-2 hafta takip etti doktor 37.haftaya kdr bekledk 35 haftalık değerlerinde kaldı kilosu gram almadı. Karnında durmaya devam ederse suyu azalır ve riske gireriz dedi. Mecbur sezeryanla 37+4 doğurdum 2500 kilo. İnşallah bunda herşey yolunda gider seninde benimde herkesinde.

Temizliğe ayda bir kadın geliyor gerisini maşallah diyeyim eşim süpürüp siliyor .. progestan kullandığım için başım sürekli dönüyor istesemde yapamam Allah yardım etsin bizlere ve kolay geçirsin hamileliğimizi

Hiçbirimizin hiçbirimizden farkı yok. Sadece hikayedeki kişiler ve yerler farklı. Şuan hepimiz eş cocuk bebek ya da iş üçgeninde kıvranıp duruyoruz sanırım. Ama eşim ve herkes sitem etmemi ve ee biz sana demiştik erken diye demeyi bekliyor, pes etmiyorum ısrarla mücadeleye devam ediyorum. Annem bile midem şöyle böyle diye dert yandığımda ee yapmasaydın çok istemiştin şimdi ne oldu diyebiliyor. Bu yüzden oğlumun doğum gunlerinde annemi çağırırdım her sene temizlik ve yardım için. Bu sene çağırmıcam çok kırgınım tek bir kelimeyi bile kaldıracak durumda değilim. Kadın tutcam temizliğe ve yemekleride kendim hazırlıcam Rabbim kısmet ederse utandırcam herkesi.

Canım senin bebek ne kadarlık ?

10.haftaya kadar şubat ortasindan baslaamk kaydıyla bende progestan 100 yapiliyodu popon bitikti yeni iyilesiyor Allah yardımcın olsun
Ben hapını kullanıyorum canım. Çok çok geçmiş olsun sana da... Inşallah biz de 10.haftda keseriz hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…