• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende emziriyorum bir taraftan ataklarım tutuyor tutabileceğimi sanmıyorum. Zaten kendimi besleyemiyorum bir taraftan çocuk emziriyorum bir taraftan içimde bir bebek büyütüyorum allah bize kolaylık vermiş inşallah ilerde borçlarımı öderim. Gece sahura kadar beslenme olayımda yok zaten oğlum gece boyu defalarca uyanıyor o uyurken fırsat bulursam uyuyorum nasıl uykuya hasretim :KK43:((( daha da çok uzun yıllar uyuyamıycam gibi:KK43:((
Masallah ben kendimi tasiyamiyorum sen emziriyorsun bide allah yardimcin olsun. Kac aylikti buyuk

Kizlar merhaba hayirli aksamlar dünden beri kusuyorum uyuyorum suan artk midem cok rahatsiz benim gibi olan varmi aranizda neden boyleyim ne yapmam gerekiyor lutfen biriniz yardimci olun evde tekim sabahtan beri ya yatiorm ya kusuyorum ne yapayim acilemi gideyim yardim edin lutfen

Kizlar merhaba hayirli aksamlar dünden beri kusuyorum uyuyorum suan artk midem cok rahatsiz benim gibi olan varmi aranizda neden boyleyim ne yapmam gerekiyor lutfen biriniz yardimci olun evde tekim sabahtan beri ya yatiorm ya kusuyorum ne yapayim acilemi gideyim yardim edin lutfen
Merhaba canım bende senin gibiydim sürekli kusuyordum 7. Haftada ve 9 gün hastanede yattım sürekli serumla beslendim.bu arada bu kadar kusmanın altında birde gebeliğe bağlı tiroid değerlerinde bozulma yatıyormuş ve gerçektende yapılan tahlillerde hipertiroidi teşhisi koyuldu ve ilaç tedavisine başlanıldı.şimdi tiroid değerlerim normale döndüğü için ilacı kestiler ve 11.haftaydayım gene sürekli midem bulanıyor ve kusuyorum.geçici olarak rahatlamak istiyorsan acile git en azından bugünü rahat geçirirsin.

Bende emziriyorum bir taraftan ataklarım tutuyor tutabileceğimi sanmıyorum. Zaten kendimi besleyemiyorum bir taraftan çocuk emziriyorum bir taraftan içimde bir bebek büyütüyorum allah bize kolaylık vermiş inşallah ilerde borçlarımı öderim. Gece sahura kadar beslenme olayımda yok zaten oğlum gece boyu defalarca uyanıyor o uyurken fırsat bulursam uyuyorum nasıl uykuya hasretim :KK43:((( daha da çok uzun yıllar uyuyamıycam gibi:KK43:((
Ah canım yaaa Allah yardımcın olsun
Aynı haftadayız ve aynı durumdayız canım ben henüz çare bulamadım

Sabretceksin canım. Maalesef tek yolu bu. Daha 9. Haftanı dolduruyorsun sanırım en az 1,5 hafta daha dayanacaksın...

Masallah ben kendimi tasiyamiyorum sen emziriyorsun bide allah yardimcin olsun. Kac aylikti buyuk
Canım 21 aylık olmak üzere. Amin canım allah hepimizi yardımcı olsun. Aslında emzirmeyi bıraksam bırakırım artık ama kıyamıyorum memeye çok düşkün bir de sürekli diş çıkartıyor gece emmeden baş etmem mümkün değil.

Evet öylesi mantıklı bence de en azından tut derse bir iki gün tutarm, denerim zorlanırsam rabbim affetsin kazaya bırakırım. Bakalım o gün gelse bii

Bende çalışmıyoken sahura kadar oturuyorum ama şuan çalışıyorum “işten atılmazsam yakında :KK70:“ ve o yüzden sahura kadar durup bişryler yiyip içebileceğimi sanmıyorum :KK43:
Rabbim kolaylık versin inşallah canım bende deneyeceğim inşallah bi sıkıntı olmazsa tutacağım benim 2 çocuk daha var zombi gibi uykusuz çok zor oluyor ama gece kalkamam diye yıllardır yatmıyorum sahur yapmazsa eşim oruç tutmaz biliyorum ondan uyumuyorum hemde bu arada suyumu içmeye çalışırım inşallah Rabbim kolaylaştırsın

Dünden anneme geldim. Misafir çağıracaktı. Kendimi iyi hissediyodum, misafir ağırladım valla. Allah güç kuvvet verdi çok şükür. Yemekler yaptım, çeşit çeşit mezeler salatalar hazırladım, iyide yedim :KK28: Bikaç gündür daha iyiyim, bulantım geçti sayılır. Bugün görenler şaşırdı hatta çok iyisin diye. Karnımda sanki 7 aylık gibi ya. Çok çabuk büyüdü:KK57:

Ben daha hamile değildim ama hamile kalmaya çalışıyordum o zaman orucluydum. Doktora gitmiştim acaba hamilemiyim diye. Doktor kızmıştı niye oruç tutuyosun diye, vucudunu bebek için hazırlaman iyi beslenmen gereken bu dönemde bol bol sağlıklı yiyip içmen gerekiyor demişti :KK43: hele şimdi bize daha muhtaçlar hemde Allah şart koymadıysa vardır bir bildiği...
Evet canım rabbim izin verirse kazalarımızı tutarız inşallah
Oyy o zor canım ya, rabbim sabır versin gece uyumadıklarında zor gerçekten
Rabbim kolaylık versin inşallah canım bende deneyeceğim inşallah bi sıkıntı olmazsa tutacağım benim 2 çocuk daha var zombi gibi uykusuz çok zor oluyor ama gece kalkamam diye yıllardır yatmıyorum sahur yapmazsa eşim oruç tutmaz biliyorum ondan uyumuyorum hemde bu arada suyumu içmeye çalışırım inşallah Rabbim kolaylaştırsın
Aay deneme bile bence canım nasıl dayancaksın hem 2 çocuk hem gebişlik vallahi zor işin Allah kolaylık versin
Dünden anneme geldim. Misafir çağıracaktı. Kendimi iyi hissediyodum, misafir ağırladım valla. Allah güç kuvvet verdi çok şükür. Yemekler yaptım, çeşit çeşit mezeler salatalar hazırladım, iyide yedim :KK28: Bikaç gündür daha iyiyim, bulantım geçti sayılır. Bugün görenler şaşırdı hatta çok iyisin diye. Karnımda sanki 7 aylık gibi ya. Çok çabuk büyüdü:KK57:
Oh maşallah maşallahh. Valla benimkide artık kendini belli ediyo. 4 5 aylık gibi benim tahminimce ama siz tecrübeliler görünce kaç der bilmem:halay: bukadar kilo almasam okadar belli olmazdı sanırım ama napalım yiyelimki büyüsün :KK12:

Kızlar gobislerinizi sevin, bol bol foto çektirin şimdi kendinizi çırkin hissedersiniz ama ilerde o fotoğraflara bakınca ne kadar tatlı bir hamileymisim diyeceksiniz :KK68:
Ben aynaya bakmak bile isremiyorum ahaha çok çirkin oldum :)

Ben aynaya bakmak bile isremiyorum ahaha çok çirkin oldum :)

Ben de oğlumda öyle hissetmistim aynalara küsmüştum ama doğumdan sonra resimlere bakınca neden o kadar abartmisim diye düşündüm. Şimdi de kaşımı gözümü sivilcemi kafaya takıyorum ama biliyorum ki hepsi hormonların suçu :D

Back