2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar eşimle kavga ettikten sonra bebeğime bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum. Eşimle birbirimizi de tartaklamıştık. Ben daha çok saldırdım gerçi. Oraya buraya da vurdum. Gerildim nefes darlığı yaşadım. Kendimi baya sıktım. Geceye kadar da ağladım. Ateşim de 2 derece yükselmişti. Forumda okudum birinin bebeğinin böyle bir olaydan 1 hafta sonra kalbi durmuş. Kendi doktorum 5 hafta sonra gel dedi zaten ciddi bir problem olmadıkça gidemem yoğun biri. Ben normal polikliniğe gitsem niye geldin derse ne dicem? Eşimle kavga ettik çocuğuma bir şey oldu diye korktum mu dicem. Eğer bir şey olmuşsa çocuguma belirtilerim birden yok mu oluyor olmaz ki öyle de. Eşimi sözde affettim de beni şu duruma soktuğu için sinirim artıyor yine.

Canım hayırlı olsun bırakmışsın emzirmeyi darısı benim başıma yazın bıraktırıcam bende inşallah Denizde oluyoruz hep inşallah rahat olur. Oğlun psikolojik olarak etkilendin mi?

Aa öyleyse iyi eşim de bende boyumuz uzun ya tabi buna takılmıyorum sağlıklı olsunlar da ilk önceliğim o :)

Canım ya çok üzüldüm kavga etmenize bizde ediyoruz son zamanlarda bende çok üzüldüm çok kastım kendimi bağırmamak için kötü sözler söylememek için kırmak istemedim onu ama o beni çok kırdı. Sanırım dün gece anladı hata yaptığını geldi sarıldı öptü. Şimdi de kek yapıyor bana :) inşallah sizinde düzelir aranız. Bebeğine bir şey olmamıştır inşallah onlar Allah’ın korumasında merak etme. Belirtilerin sanırım zamanla yok olur benim nasıl olmuştu İnan şimdi hatırlamıyorum üzmemeye çalış kendini inşallah bir şeyi yoktur bebeğinin. Ya kontrol ettirmek istedim dersen kimse bir şey demez sanırım gittiğinde endişelendim sanki bulantılarım azaldı merak ettim dersin kuzum.

Canım hayırlı olsun bırakmışsın emzirmeyi darısı benim başıma yazın bıraktırıcam bende inşallah Denizde oluyoruz hep inşallah rahat olur. Oğlun psikolojik olarak etkilendin mi?

İlk 3 gün çok ağladı uykuya geçmekte zorlandı şimdi alıştı şükür canım hatta bütün gece memeyi emzik gibi ağzında tutardı şimdi deliksiz uyuyor nerdeyse. Sadece 1ya da 2 kere uyanıyor. Gündüz de iştahı artti güzel yemek yiyor. Şimdilik tek sorunumuz tırnak yemesi oldu meme vermedikçe elini ağzına sokuyor derilerini ve tırnaklarını isiriyor... Sen de kolaylıkla atlatirsin inşallah bu süreci. Ondan çok ben zorlandım zaten ben daha çok ağladım önemli olan senin psikolojik olarak hazır olman çünkü sen sağlam durursan o zaten alışıyor. Bir de ben hamile olduğumu ogrendikten sonra epey azalttım öyle yavaş yavaş kesince göğüs ağrısı filan da olmadı normalde okuldan gelene kadar sürede bile patlayacak gibi oluyordu ağrıyordu gogsum

O da özür diledi ben de affettim de. Şu acıyı sadece ben çekiyorum ben korkuyorum. Onu koruyamayan ben oluyorum. Anksiyetem de var geçmişten. Çocuğumu görsem de rahatlamıcam tam çünkü biri 1 hafta sonra durdu demiş. 1 hafta sonra gitsem o zamana kadar nasıl dayanırım. Bu ansiyeteyle mide kanaması bile geçirebilen bir insanım ben. Ha bir de kavga anında ses tellerim yırtılcak kadar çığlık attım küfür ettim bağırdım. Ben tutamadım kendimi.

Of ya tırnak yemesi ne zaman geçer ki? Ben Şuan hazır değilim onu memeden kesmek için. Peki kendi kendine uyuyabiliyor muydu normalde benimki meme de uyuyor kendi uyumayı bilmiyor sallamadım da hiç bugüne kadar sallanmak nedir bilmiyor geçen sallayayım dedim ona oyun gibi geldi kıkır kıkır gülüyor.

Canım içine sinmeyecekse acile gidip hamileyim karnimda kasilma oldu filan de bir baktir için rahat etsin. Sağlıklı bebek her türlü ayakta kalır allahin izniyle senin okuduğun kalbi duran bebek muhtemelen zaten sağlıksızdi...

Üzüntümden korkumdan ağlıyorum ya özele gitcem. Eşimi de ağlattım. Ağlasın bana ne.

Canım ama onun kaybetme sebebi belki o kavga değildir başka bir şeydir. Bak gör hiçbir şey olmaz sen sakin kalmaya çalış karnını sevi duyar bırakmaz annesini.. kendini sakinleştirmeye çalış ben hamileyim artık sinirlenmiycem bebeğim için de. Geçici olarak uzak durmaya çalış kavga gürültü ortamlarından. Valla ben öyle yapıyorum normalde bende çok sinirli olabiliyorum İnan eşime uysam sinir krizi geçiririm ama diyorum ki ben hamileyim bu en başta bebeğime zarar vericek belki o da sinirli bir bebek olacak ağlayacak belki ben sinirli bir hamilelik geçirirsem kolik olacak yine ben çekicem sinirli olsa yine ben çekicem o yüzden rahat olmaya çalış bende de var anksiyete seni çok iyi anlıyorum ilaç kullanamıyorsun zor bir durum. Şimdi bebeğini düşün güzel olacak de.

Oyyy yerim onu Salih de ben yanindayken memede uyuyordu ama bakıcısı hep sallayarak uyuttu şimdi de ben sallayinca tekmeler atıyor o yüzden genelde babası uyutuyor. Bebek arabasini seviyorsa arabaya koyup ileri geri yaparak uyutabilirsin geçen sene babannesi öyle uyutuyordu dizleri rahatsiz olduğu için :)

Tirnak yeme huyu 15 aylikken de olmuştu sonra 2-3 ayda geçti şimdi tekrar başladı bilmiyorum inşallah bırakır

İnşallah bırakır kuzum.

Kozdığımda o ya canım esir aldı beni eve gitmek istiyorum dedim götürmedi piknik alanına götürdü çok uzağa. Bu daha da sinirlendirdi beni. Ondan da çok kuzıyorum. Sakinlemem için yalnız kalmam gerek dedim anlamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…