2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben zeynep kamilde yaptırdım tedavimi ve şuan orda tüp bebek bölümüne devam ediyorum. Daha sonra yine mi buraya devam etsem bilmiyorum aslinda riskli bir durum falan olduğunda özelde bile olsan bu hastaneye gönderiyorlar ama çok kalabalık gözüm korkuyor.
O sıra bekleme olayı kötü ya benim gözümde korkuyor bu yüzden devletten ama ayda bir devlete giderim artık . Sende öyle yapabilirsin tahlileri ücretsiz yaptırmış oluruz

Kızlar tüp bebekde gebelik haftası transfere göre mi yoksa adetin ilk gününe göre mi hesaplanıyor?

Ben de yarın hastaneye gidip ilk muayenemi olacağım.
Biz 1 sene önce özel sağlık sigortası başlatmıştık özele gidebilmek için.

İlk sayfaya takvim yapılamıyor mu? Günlerle kimin doğum yapacağını görürdük

Kızlar tüp bebekde gebelik haftası transfere göre mi yoksa adetin ilk gününe göre mi hesaplanıyor?
Ben transfere gore hesapladım. Benim toplama sürecim normalden uzun sürdü transferden hesaplamak daha mantıklı geldi. Internette tup bebek hamilelik hesaplama tabloları var ordan bakabilirsin. Transfer öncesi 2 haftayı da gebelik olarak sayıyorsun.

Ben transfere gore hesapladım. Benim toplama sürecim normalden uzun sürdü transferden hesaplamak daha mantıklı geldi. Internette tup bebek hamilelik hesaplama tabloları var ordan bakabilirsin. Transfer öncesi 2 haftayı da gebelik olarak sayıyorsun.
Çok teşekkürler

Ara ara giren Adet sancısı gibi bişeyler yaşayan var mı?
Benim kasıklarımda ağrı oluyor. Ozellikle tuvaletim geldiğinde ya da gazım olduğunda ağrı çoğalıyor birde cok ayakta durursam yorulursam ağrım oluyor. Dün gece uykudan uyandım ağrıdan.

Ara ara giren Adet sancısı gibi bişeyler yaşayan var mı?
Benim çok ağrım oluyo hem sırtım hem kasıklarım bazen çok şiddetli oluyo korkuyorum şuanda bile beni uykudan uyandırdı acaba Cuma’yı beklemesem mi sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum

Ben her dk wcye gidiyorum pelvik böbrek var birde idrar kesem rahmime normalden daha yakın halimi sen düşün :KK70: ağzın kuruyor mu peki sanırım 4 lt kadar içecem yetmiyor su

benim cok kuruyor. normalde su icebilen biri degilken simdi 2 -3 litre icsem kesmiyor
bu gece kalkıp gene ictim. sabah uyandigimda gene ictim. kuruyor sürekli ağzım damagim

kızlar günaydın. benim sat 27 Ocak
bu sabah takibimi yapan hemşire arkadaşla konuştum cumartesi keseyi görebilir miyim diye. dayanamıyorum falan dedim. erken olur dedi. ben şok... 9 şubatta çatlatma vurulmuştum. 10şubatta çatladı desek. cidden erken mi ya. burda görenleri okuyunca çok şaşırdım.

X