Evet canım benim çok ağır geçti çok zordu gerçekten Allah birdaha yaşatmasın. İlk 4 gün ağrılar başlamıştı hafif ateş eklendi sonra yeni enfeksiyon atlatmıştım ben acaba omu tekrarladı yoksa Covid mi diye şüpheye düştük 5.günde her şeye bakıldı bütün testler covidsin diyordu zaten test verdik pozitif geldi 20 gün karantina dediler. 5. Günde ayakta zor duruyordum ertesi gün sadece tuvalet ve abdest için kalkabildim derken giderek kötüleşti ağrıdan ağlıyordum konuşamıyordum hiç. Derken geniz akıntısı ve öksürük eklendi öksürük sürekli değildi kriz şeklinde geliyordu öksürükle birlikte nefes sorunu başladı kriz anlarında çok kötü oluyordum öksürük kusma ve ve nefes darlığı aynı anda ölücem galiba diyordum. Elhamdülillah hepsi geçti gitti. 15.günde zorla yavaştan ayaklandım. Ama ben hep kendimi zorladım sadece parol günde 3 tane izin verdi doktor çok dayanamadığım ana kadar bekleyip içiyordum. Ayaklanıncada hep zorladım yorulsamda yavaştan başladım iş yapmaya onun etkisi belkide çabuk attım üzerimden etkileri. Nefes darlığı filan kalmadı.Ayy size de çok geçmiş olsun canıım. Ağır mı geçti sizinkii
Benim ilk 4 gün baya kötü geçti çok ağrım oldu canım ama ben o zaman korona olduğumu bilmiyodum. 4 gün sonra geçti o ağrılar normal grip gibi hafif bi kırgınlık var vücudumda. Ege de ateşlendi 2 gün çok şükür ateş bitti çksürük burun tıkanıklığı devam ediyo onda da. Eşimde de şuana kadar bişey yoktu da 1-2 gündür sesi değişti burnu falan akıyo sanırım o da yakalanacak
Sağol canım bizim 1 hafta oldu karantina biteli çok şükür birşey olmadı kızıma en çok ona bişey olacak diye korkuyor insanaydingelini A Afra00
Kızlar çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin tekrarını göstermesin. Aşı yaptırmış mıydınız merak ettim. Biz geçen sene bu zamanlar covid geçirmiştik, çift doz da yaptırdık aşıları ama çocuğumuza taşırız diye korkuyoruz.
Bir de takipte kalın çocukları kızlar, covid iyileştikten sonra Allah korusun mis-c hastalığı olabiliyor çocuklarda. Döküntü, ateş, kusma vs olursa koşarak doktora gitmek lazım. Kuzenimin çocuğunda çıktı mis-c, Allah esirgesin doktora gitmede gecikilirse çok daha tehlikeli oluyor
Aynen Canım çok haklısın insallah halledecegizBez yokken ister istemez totoları üşüyo mu napıyo sürekli altlarına yapıyolar
Biraz sabret annesi 1 hafta 10 gün böyle kaçırır altına.
Biz 2 temmuzda başlamıştık hala bile bazen altına kaçırıyo.
Bikaç gün sonra tuvaletinin geldiğini anlamaya başlar şimdi onu da tam oturtamıyolar kafalarında
Geçmiş olsun canimmSelam kızlar nasılsınız?
Biz kovide yakalandık. Bugün 7. Günümüzdü.
Sanırım Ege kreşten getirdi bu zalım şeyibi rayına oturtamadık şu kreş işini tam alışıyo gibi oluyo hastalanıyo tam alışıyo hastalanıyo. İnşallah bu son olur
Evet canım benim çok ağır geçti çok zordu gerçekten Allah birdaha yaşatmasın. İlk 4 gün ağrılar başlamıştı hafif ateş eklendi sonra yeni enfeksiyon atlatmıştım ben acaba omu tekrarladı yoksa Covid mi diye şüpheye düştük 5.günde her şeye bakıldı bütün testler covidsin diyordu zaten test verdik pozitif geldi 20 gün karantina dediler. 5. Günde ayakta zor duruyordum ertesi gün sadece tuvalet ve abdest için kalkabildim derken giderek kötüleşti ağrıdan ağlıyordum konuşamıyordum hiç. Derken geniz akıntısı ve öksürük eklendi öksürük sürekli değildi kriz şeklinde geliyordu öksürükle birlikte nefes sorunu başladı kriz anlarında çok kötü oluyordum öksürük kusma ve ve nefes darlığı aynı anda ölücem galiba diyordum. Elhamdülillah hepsi geçti gitti. 15.günde zorla yavaştan ayaklandım. Ama ben hep kendimi zorladım sadece parol günde 3 tane izin verdi doktor çok dayanamadığım ana kadar bekleyip içiyordum. Ayaklanıncada hep zorladım yorulsamda yavaştan başladım iş yapmaya onun etkisi belkide çabuk attım üzerimden etkileri. Nefes darlığı filan kalmadı.
Eşimde 1 hafta sonra başladı ateş ve ağrılar ama o bana ve kıza bakma zorunda olduğu içşn hiç yatamadı ayakta atlattı öksürük yeni geçti sadece, kızımda 3 gün ateş oldu sadece elhamdülillah onlar çabuk toparlandılar. Hamileliğin etkisi belkide ben çok sarsıldım
Ay kuzum seninki çok ağır geçmiş tekrarlamaz inşallah bidaha. Tek olsan yine yatar kalkar bi şekilde atlatırsın da çocuk oldumu çok zor ya. Beni sadece 4 gün çok zorladı bidaha çok şükür dayanılmayacak ağrılar olmadı hiç. Ablam zor atlattı daha dün karantinası bitti onunda ama yine ilk başlardaki gibi tüm gece kemiklerim zonkladı diyo. Tekrardan test yaptırdı bugün bakalım inşallah bitmiştir.Sağol canım bizim 1 hafta oldu karantina biteli çok şükür birşey olmadı kızıma en çok ona bişey olacak diye korkuyor insan
Çok sağol canımmGeçmiş olsun canimm
Biraz zaman öyle olur canım yeni alışanlar kaka yaparken zorlanıyorlar. Yusuf Ege de 1 aydan fazla hep altına yaptı söylemedi sonrasında alıştı. İnşallah çabuk atlatırsınız bu süreci deSelam güzel anneler tuvalet eğitimine basladik çişe güzel alıştı gündüzle birlikte geceyi de bıraktı ama kaka sorunsalı ni asamiyoruz siz nasıl yaptınız bana akıl verin ya korkuyor sanirim sıkıyor kendini poposun da kalıyor yada yapınca söylüyor
Ahhh kuzum valla dediğin gibi oldu ya şimdi çok şükür anneeeee kakaaa diyip koşuyor bunu da atlattık çok şükür elhamdülillah sırada ne var bizi neler bekliyor acaba konuşması çat pat biseyler anlıyoruz en azındanBiraz zaman öyle olur canım yeni alışanlar kaka yaparken zorlanıyorlar. Yusuf Ege de 1 aydan fazla hep altına yaptı söylemedi sonrasında alıştı. İnşallah çabuk atlatırsınız bu süreci de
Çok sevindim adınızaAhhh kuzum valla dediğin gibi oldu ya şimdi çok şükür anneeeee kakaaa diyip koşuyor bunu da atlattık çok şükür elhamdülillah sırada ne var bizi neler bekliyor acaba konuşması çat pat biseyler anlıyoruz en azından
Öncelikle hakkınız da hayirlisi olsun canim ben yaptirmadim ama halam yaptırdı 8 ay kadar oldu 25 kg kadar verdi şuan gören tanıyamıyorum artıları çok tabiki kalp hastalığı vardi kilo verince hafifledi şuan ama eksisini sorarsan herseyi yiyemiyor uzun bir süre iki kaşıkla doyuyor ve midesi çok hassaslasti canim sağlık sorunu falan mı var neden böyle biseye karar verdin özel değilseKızlar tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim, daha doğrusu testlerim bile yapıldı, önümüzdeki pazartesi ameliyat gününü kesinleştirdik. Tüp mideli olanınız var mıydı? Kızım 3yaşına girecek diye korkmuyorum, annemde kalacağız inşallah 1-2hafta, çocuğu tuvalete otururken vs indir kaldır tek başıma yapamam diye. İnşallah çok güzel geçer iyileşme süreci de ameliyat da, dualarınızı bekliyorum
Kuzum naptınız karar verdiniz mi ameliyat tarihine. İnşallah zorlanmadan atlatırsın bu dönemi deKızlar tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim, daha doğrusu testlerim bile yapıldı, önümüzdeki pazartesi ameliyat gününü kesinleştirdik. Tüp mideli olanınız var mıydı? Kızım 3yaşına girecek diye korkmuyorum, annemde kalacağız inşallah 1-2hafta, çocuğu tuvalete otururken vs indir kaldır tek başıma yapamam diye. İnşallah çok güzel geçer iyileşme süreci de ameliyat da, dualarınızı bekliyorum
Maşallah canımmAhhh kuzum valla dediğin gibi oldu ya şimdi çok şükür anneeeee kakaaa diyip koşuyor bunu da atlattık çok şükür elhamdülillah sırada ne var bizi neler bekliyor acaba konuşması çat pat biseyler anlıyoruz en azından
Yaaa yerim onu ben maşallahMaşallah canımmbizimkinin çenesi çok erken açılmıştı çok şükür bidaha da kapanmak bilmedi. Bana çektiği tek yönü çenesi sen 2. Bebeği düşünüyodun naptın varmı güzel haberler
Hayırlı zamanda hayırlı vakitte gelsin inşallah kuzumYaaa yerim onu ben maşallahhala düşünüyorum canim 4.ayim ama biraz aratacak galiba ben sandım ki Buğra da ki gibi hemen olacak ama o işler öyle olmuyormuş hayielisi artık Rabbım ne zaman verirse
Amin güzel arkadaşım çok sagol sen düşünmüyor musun bizim topikten tekrardan doğum yapanlar bile oldu sanırımHayırlı zamanda hayırlı vakitte gelsin inşallah kuzumkalbinize göre olsun herşey
Rabbim isteyene versin kuzum ben en az 1-2 sene daha düşünmüyorum Allah tarafından bi kaza vs olmazsaAmin güzel arkadaşım çok sagol sen düşünmüyor musun bizim topikten tekrardan doğum yapanlar bile oldu sanırım
Yaaaa sesli güldümRabbim isteyene versin kuzum ben en az 1-2 sene daha düşünmüyorum Allah tarafından bi kaza vs olmazsaYusuf Ege beni çok yordu rabbim hastalığını eksikliğini göstermesin. Bu durumda 2. Çocuğa da Ege’ye de haksızlık olur o yüzden bizim 2. Çocuk fikri eşim için tamamen benim için kısmen rafta
Amin kuzum inşallah. Öyle valla eşime kalsa 2. Çocuğu hiç düşünmüyo. Ama ben tek kalmasın kardeşi olsun diyorum. Ama sadece diyorumYaaaa sesli güldümeşinin baya bi gözü korkmuş anlaşılan Rabbım hakkınız da hayırlısını nasip etsin inşallah canim en hayırlı zaman da❤
Yakın zamanda oda olacak hissediyorum canimAmin kuzum inşallah. Öyle valla eşime kalsa 2. Çocuğu hiç düşünmüyo. Ama ben tek kalmasın kardeşi olsun diyorum. Ama sadece diyorum