2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Öfke kontrolü olan, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, vicdanlı, merhametli, saygılı, sevgi dolu... olsun liste uzar gider. Gönlümde neler neler yatıyor onun geleceğine dair. Sağlıklı olsun. Birlikte her dönemi atlatırız inşallah. Teşekkür ediyorum emeğine sağlık

Her çocuk kendi yolunu çiziyor zamanla. Bakalım neler yaşayacağız evlatlarla. İyi günlerini görelim

Yine bir faydalı postla emiramız aramızda teşekkür ederizzz

Ne demek canım keşke daha cok fırsat bulabilsem ama gerçekten tek çocuk hiç cocukmus onu anladım

İnşallah canım ya biz elimizden geleni yapacağız gerisi artık onların cizecegi yol

Hayalimdeki cocuk ben yoruldum sahsen emzirmekten. Her emme en az 20dk suruyor. Gece 2den fazla vermiyorm ama gunduz suyunu cikartiyor. Ve memeye cok iyi bakiyor 1 2 defa isirdi simdiye kadar asla isirmiyor sariliyor oksuyor derin derin soluyor. Degisik bir ask. Aklim azaltip biraktirmaktan yana vicdanim ise 2yasi bekle hastalik aninda buyuk kurtarici diye telkin veriyor. Goren bu memeyi birakmaz diyor seni ugrastircak diyor. Kaynana okula gidene kadar emsin diyor ama annem 2yasa az daha sabir diyor. Isin tuhafi sutum cok. Hala da bazen yuzustu yatip uyuyamadigim oluyor. Mastit seviyesinde olmasa da... Kendi kendine azaltmasini umit ediyorum bende

Son düzenleme:
Bi yandan iyi olmuş senin için, bi yandan da az daha emseymiş kızın için iyi olurmuş.
valla benimkinin azaltarak falan bırakacağı yok hiç. Meme krizi tuttumu ( ki en fazla 40-50 dk da bir tutuyo) asla ilgisini dağıtamıyorum. Memeeğ memaaağğ meemmmmaağ diye şekilli şekilli böğürüp elini göğsüme daldırıyo
hele ki asla oturamıyorum. Oturduğum an kucağımda.
normalde eşim izne çıksa şimdiye bıraktırmış olacaktım ama izinleri iptal oldu şimdilik o yüzden emzirmeye devam rızkı varmış daha emmek için

Dışarı çıkınca zor oluyor birden başlıyor bağıra bağıra meme demeye

Aslında kendi yollarını kendileri çiziyorlar evet Biz ne yaparsak yapalım onların istediği oluyor elbet sizinkiler de bırakacak umarım sancılı bir süreç olmaz ... tabi bu süreç 2 ay fln sürdü azalta azalta yavaş yavaş oldu yoksa kara kara düşünürdüm nasıl bırakcam diye zaten ne meme kaldı ne süt orası ayrı bi konu

Bayanlar günaydın.
Son 1 2 haftadır kızımda vurma eğilimi var.ve gözümün içine baka baka istemediği bsy olunca elinini kaldirip vuruyor.guzel davranış olmadığını anlatıyorum o öyle yaptıkça.
Aynı durumu yaşayan var mı?
Başka ne yapabilirim?

Vurma davranışını başka şeye yönlendirin mesela davul gibi bir oyuncak veya yoğurt kabini ters çevirip arkasına vurma şeklinde deneyebilirsiniz.

Benimkinde vurma degil bu ciglik bagirma var ve cok gerginim artk oyle bir bagirior ki hic tepki vermiyorum annecim bogazim yirtiliyor bagirma lutfen gel guzelce bana derdini anlatmaya calis diorum gozumun icine baka baka bogazi yirtilircasina bagirio lutfen biri bana da yardimci olsun bu nasil gecer

Bende çözüm bulamadım çığlık atmaya. O anda şarkı söylüyorum dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum ya da yakalarım seni deyip oyuna geçiriyorum ama özellikle yapmaya devam edebilir dikkat çekmek için ya da çığlık atma olayını daha da abartabilir bilemiyorum hangisi doğru tek bildiğim görmezden gelmek işi daha da büyütüyor

Trambolin almak istiyorum daha erken zıplaması için araştırma yapıyorum bilgisi olan var mı evin içinde kullanışsız mı olur? Kilo vereyim birlikte zıplarız hep özenmişimdir
Ben 3 ay önce aldım çok güsel zıplıyor tutunma yeri var senin deeiğine daha çok erken riskli beraber zıplayacapınız trambolin cnm

Merhaba arkadaşlar
Oğlumda Kasım doğumlu uzun zamandır giremiyorum ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum oğlum şuan 19 aylık oldu emzirmeyi bıraktırmak istiyorum baya bilinclendi meme meme diye gelip açmaya çalışıyor 2 yaşına kadar beklersen daha da üstüne düşer diye korkuyorum aslında duygusal açıdan bıraktırmak istemesem de mecburuz sonuçta birkaç arkadaşın yazdigini gördüm şuan bıraktıran varmı aranızda ve gece emzirmeyi bırakınca uyandığında ne yapıyorsunuz alternatif devam sütü yada inek sütü veriyor musunuz oğluma gündüz birsekilde unutturup oyaliyorum çok nadir veriyorum biraz azalttım ancak gece nasıl oyalayacagim bilemiyorum .biberonla hiçbir şey kabul etmiyor şuan denesemde ve baya çığlık çığlık ağlıyor nasıl susturucam meme vermeden bilemiyorum hiç vermeden nasıl geri uyutucam karnında acikiyor 4-5 saat sonra ağlıyor çünkü sizin bebekler nasıl gece beslenmesi istiyorlarmi

2 yaşını doldursun benimde aklımdaki soru bu. İlk önce uyku eğitimi vermek gerekiyor sanırım. Desteksiz uyumayı öğrenince meme bırakmak biraz daha kolay sanki ama uyku eğitimini nasıl vereceğim nereden nasıl başlayacağım bilemiyorum. Her çocuk kendine has okumak yeterli gelmiyor destek almak lazım şu anda 1500TL gibi bir bütçe ayırmak lazım. Zaman ne gösterir bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…