Evet canım çok haklısın bu arada sen 12. Haftada misin ayy çok guzel Hayirlisiyla sağlıkla geçsin hamilelik insallah
Biri çıktı diğeri de bugün yarın çıkarSelamlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun. Ben azı dişleri soracaktım bizimkinin sanki kabarmış gibi geldi bana daha erken mi acaba çıkaran oldumu azilarini.
Çok teşekkür ederim demek erken değilmiş bizimde çıkacak demek :) acaba nasıl anlatsam bi anda mı çıktı yavaş yavaş mi.Biri çıktı diğeri de bugün yarın çıkar
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin bebisinin dışı kolay çıkar :)@ataayemi_zeynepyu önce uçları görünüyor beyaz beyaz şiştikten sonra yavaş yavaş tek tek uçlar çıktı uzun sürüyor biraz diğer dişler gibi değil azı dişleri. Kolaylıkla çıkarsınlar
Ben trendyoldan minican marka bir ilk adım botu aldım oğluma. Hakiki deri, hem güzel hem kaliteli. benim çok hoşuma gitti, öneririm. Fiyatı da çok uygun diğer ilk adım ayakkabılarına göre.Kizlar bebeklerinize bot aldınız mı biz mevsimlik spor ayakkabi almıştık ama sanırım bot almadan olmayacak tavsiyeleriniz varmı
Çok teşekkür ederim canimBen trendyoldan minican marka bir ilk adım botu aldım oğluma. Hakiki deri, hem güzel hem kaliteli. benim çok hoşuma gitti, öneririm. Fiyatı da çok uygun diğer ilk adım ayakkabılarına göre.
Grip falan olduysa baya bi süre yemiyorlar düzeliyor sonra ama. Bide asla yapmam diyordum ama sadece yemek yedirmek için ben reklam müzik falan açıp yedirebiliyor um kilosu düşük benimkinin de mejbur kaldımKizlar bebegim son bi ay dir hicbir sey yemiyor. Her yolu denedim. Eline verdim kendi yesin diye, turlu sebeklikler yaptim. Gunden gune daha da azaliyor yedikleri. Bugun kahvaltida bi ufacik parca peynir yedi gun icindede bizim yediklrrimizden bi iki parca yedi. Hicbisey yemedi. Yemege agzini bile acmiyor. Ne yapicam bilmiyorum
Grip falanda olmadi iyi cok sukur. Bende cok mecbura kaldigimda videolarla yediriyodu ama artik oylede yemiyor anlamadim gitti. Agzina kirik girmeden bitirdigi gunler oluyor. Cok baski yaptim zorla yedirmeye calistim inat mi etti hepten anlamadim.Grip falan olduysa baya bi süre yemiyorlar düzeliyor sonra ama. Bide asla yapmam diyordum ama sadece yemek yedirmek için ben reklam müzik falan açıp yedirebiliyor um kilosu düşük benimkinin de mejbur kaldım
Büyük ihtimal inat edincede yemiyorlarGrip falanda olmadi iyi cok sukur. Bende cok mecbura kaldigimda videolarla yediriyodu ama artik oylede yemiyor anlamadim gitti. Agzina kirik girmeden bitirdigi gunler oluyor. Cok baski yaptim zorla yedirmeye calistim inat mi etti hepten anlamadim.
Büyük ihtimal inat edincede yemiyorlarannemlere gittim geçen gün kiz kardeşim çorba yapicam dedi tavuk çorbası yaptı salça biber salçası atmış biraz acıydı benim ki çok sevdi yedi korktum bişey olur diye çok şükür bişey olmadı o çorbada n sonra benimkinin istahı açıldı şok oldum.
Benim oğluma kiz kardeşim yedirdi 1 hafta kadar çok şükür yendik inadını gibi inşallah bozulmaz. Varsa kardeşiniz arkadaşınız bile olabilir cidden bazen başkasının elinden yiyorlar inşallah işe yarar sizde de.Corba vesile oldu desene ne guzel. Bizimkide gecen annem kemikli etten paca tarzi corba yapmis sirkeli sarmsakli sosla bayilarak yedi bi kase bende bi korktum ama dokunmadi sukur. Ama yiyis o yiyis gene ayni istahsizlik devam. Bide yemegi gorur gormez agzini kapatiyo zorla tattiriyorum. Tamamen inattan ama nasil kircam bu inadi bilmiyorum. Kac gundur hic ustune gitmedim. Yemedi kaldirdim ama degisen bisey olmadi
Yakinlarim hep calisiyor, mumkun degilBenim oğluma kiz kardeşim yedirdi 1 hafta kadar çok şükür yendik inadını gibi inşallah bozulmaz. Varsa kardeşiniz arkadaşınız bile olabilir cidden bazen başkasının elinden yiyorlar inşallah işe yarar sizde de.
Benimki hm nin botunu giyiyor yandan fermuarlıKizlar bebeklerinize bot aldınız mı biz mevsimlik spor ayakkabi almıştık ama sanırım bot almadan olmayacak tavsiyeleriniz varmı
Çok geçmiş olsun canım öncelikle. Ablamın da Yusuf ve Salih ikisi birden influenza oldu aynı anda, yardıma da gidemedik. Allah şifalar versin tüm hastalara..Yaa arkadaşlar bi de bebeğinin halen 2 dişi olan var mı??? Bizim kızın iki alt dişi var hala sadece. Başka dişi yok