2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ben ve eşim zamanında cikartmisiz.ama halamiz geç çıkartmış.heealde ona çekmiş.
Evet bı arkadaş çıkartmışti. sPatz di sanki

Ben ve eşim zamanında cikartmisiz.ama halamiz geç çıkartmış.heealde ona çekmiş.
Evet bı arkadaş çıkartmışti. sPatz di sanki
Evet bendim canım, ama ben internetten değil bizim evin ordaki bir fotoğrafçıdan çıkarttırmıştım. 0,,40 kuruşa gelmişti sanırım tanesi.

Evet bendim canım, ama ben internetten değil bizim evin ordaki bir fotoğrafçıdan çıkarttırmıştım. 0,,40 kuruşa gelmişti sanırım tanesi.
Canım çok teşekkürler yinede
Canım çok teşekkür ederim araştıracağım bende

Canım bende aynı durumdayım. en son nette bakıcıburada dıye bır sıte var oraya uye ol senı hemen site danışmanı eda hanım arıyor. orada bır sürü ilan var sana da öneride bulunuluyor. oradan resimli cv den secip görüşebilir şartlarına göre ilan verebilirsin. gerçi dediğin gibi fiyatlar 1500 den başlıyor.... benimde yakınlarım hep uzakta evladını emanet edemiyor ınsan öyle herkese... ben son care oradan bakacağım. sende bır göz at.

Sağlıkla kucağına al kuzunu

Bol koşturmacalı geçiyor bizim canım. İstanbulda fena fırtına var, Allah dışarıdakilere yardım etsin.. Ağaçları bile kökünden söküyor

Siz nasılsınız?
havalar soğumadı derken fena geldi soğuk ❄ ne yapalım evde camdan bakıyoruz sadece. Aşısı var nimenrix hastaneye gitmeye korkuyorum uyuz salgını bir yanda grip bir yanda. Sağlık ocağı yapsa keşke

Sağol canım ben buldum birini. Eşimin kuzeninin çocukları var okula giden okuldaki sınıf annelerine ilan verdirdim. Bikac kişi geldi görüştük anlaştık biriyle içime sindi ayın 20 sinde başlayacak. Sabika kaydı ve saglik raporu istedim baslamadan once onları da halledip getirdi.
Görüşmeye bitane kız geldi 3000 lira para istedi yaaa bilmiyom millet nasıl veriyo bu paraları. Dedim ne mezunusun cevap ortaokul sertifikan falan var mı çocuk bakimiyla ilgili cvp yok. Birde dedi ki ben deneyimliyim bu paraya birini bulamazsınız.

havalar soğumadı derken fena geldi soğuk ❄ ne yapalım evde camdan bakıyoruz sadece. Aşısı var nimenrix hastaneye gitmeye korkuyorum uyuz salgını bir yanda grip bir yanda. Sağlık ocağı yapsa keşke
Biz de yaptırdık nimenrix 2.doz. Çok kolay geçti, inşallah sizin de kolay geçer. Emziriyorsan bol bol bağışıklığı güçlendirirecek ürünler tüket, sütten geçer çocuğa da. Önemli olan bağışıklığın düşmemesi, hastalık her yerde var maalesef

Çok sessiz kalmış Kasım anneleri herkes iyi mi bebişler nasıl?

Ev iş güç soğuklar kızımı dün işe gitmeden emzirdikten sonra öksürmeye başladı. Yüreğim ağzımda işe gittim yine hastalanacak diye
Birkaç gündür de hapsiriyordu.
İlki ağır olmak üzere 2 kere hastalandı.3. olmaz umarım .

Kış bitmeliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…