2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlarrrr helpp
Bebegime nazar mi degdi, yoksa donemsel mi bilmiyorum ama hunimi takip geldim buraya.
Bebegimin ostwhi kesildi, hem de oyle boyle degil hicbirsey yemiyor. Eliyle itiyor kakiyor, dokuyor, agliyor. Vitamin de veriyorum, sevdigi her seyi denedim yemiyor. Memeye asla hayir demiyor ama. Uykuya dalamama da başgösterdi. Geceleri uyutmak zulüm oldu resmen. En gec 9 da uyuyan bebek 11 12 ui buluyor zorla uyutuyorum. Gecen gece 3 e kdr uyumadi ne yaptiysak, bizi de uyutmadi, rn son arabayla disari cikarip uyutup eve getirdik
Var mi bu durumu yasayan?Cok üzülüyorum yemeyince, uyumayinca da hem yipraniyorum hem de hicbir isimi yapamiyorum, kendime bile yetemez bakamaz oldum. Huy degistirdi resmen

Kizlarrrr helpp
Bebegime nazar mi degdi, yoksa donemsel mi bilmiyorum ama hunimi takip geldim buraya.
Bebegimin ostwhi kesildi, hem de oyle boyle degil hicbirsey yemiyor. Eliyle itiyor kakiyor, dokuyor, agliyor. Vitamin de veriyorum, sevdigi her seyi denedim yemiyor. Memeye asla hayir demiyor ama. Uykuya dalamama da başgösterdi. Geceleri uyutmak zulüm oldu resmen. En gec 9 da uyuyan bebek 11 12 ui buluyor zorla uyutuyorum. Gecen gece 3 e kdr uyumadi ne yaptiysak, bizi de uyutmadi, rn son arabayla disari cikarip uyutup eve getirdik
Var mi bu durumu yasayan?Cok üzülüyorum yemeyince, uyumayinca da hem yipraniyorum hem de hicbir isimi yapamiyorum, kendime bile yetemez bakamaz oldum. Huy degistirdi resmen
Bexsero dam sonra yaşadığım zor günlere döndüm o zaman da çok huysuz oluyor ama 1 hafta 10 gün sonra geçiyor biliyorum ama bu durum ne zaman geçer bilmiyorum 🙊 2 yaş sendromu gözümü korkuttu. Yemek yemiyor bağırıp duruyor uyku zaten yok. Atak haftası değil azı dişi çıkıyor ucu beyaz. Bütün azılarda böyle mi olacak? Bunu.n etkisi bitmeden diğeri gelir kesin. Ama bu çok uzun sürüyor

Bexsero dam sonra yaşadığım zor günlere döndüm o zaman da çok huysuz oluyor ama 1 hafta 10 gün sonra geçiyor biliyorum ama bu durum ne zaman geçer bilmiyorum 🙊 2 yaş sendromu gözümü korkuttu. Yemek yemiyor bağırıp duruyor uyku zaten yok. Atak haftası değil azı dişi çıkıyor ucu beyaz. Bütün azılarda böyle mi olacak? Bunu.n etkisi bitmeden diğeri gelir kesin. Ama bu çok uzun sürüyor
Canim asi ysptirali 15 gun oluyor bizim. Asi gunu bile boyle degildi. Son 1 haftadir basladi. Zirve yapti. Ona yemek yapmaktwn ben ac gexiyorum. Yemiyor, bol bol su ve meme sadece. Agzini kilitliyor resmen. Sinirleniyorum da elimde olmadan.
Azi icin erkrn degil mi, yan kesicileri cikti mi? gerci bireysel farkliliklari gozardi etmemek lazim. Salya bizimkinde de eksik devil 1 aydir, eli gep agzinda ama gelrn giden yok, ysn kesicilerin yeri sis hafif sadece.
Insallah gecicidir.
Istah artirici tavsiyelere acigim her türlü

Canim asi ysptirali 15 gun oluyor bizim. Asi gunu bile boyle degildi. Son 1 haftadir basladi. Zirve yapti. Ona yemek yapmaktwn ben ac gexiyorum. Yemiyor, bol bol su ve meme sadece. Agzini kilitliyor resmen. Sinirleniyorum da elimde olmadan.
Azi icin erkrn degil mi, yan kesicileri cikti mi? gerci bireysel farkliliklari gozardi etmemek lazim. Salya bizimkinde de eksik devil 1 aydir, eli gep agzinda ama gelrn giden yok, ysn kesicilerin yeri sis hafif sadece.
Insallah gecicidir.
Istah artirici tavsiyelere acigim her türlü
Eylülde 15te 8dişi oldu erken çıktı dişleri.

Bi dene madem. Yani bilemiyorm benim doktorda bisey demedi herseyi yiyebilir artik yavas yavas dene dedi. Gece emzirmeyi kesebilirsin aksam yulafli irmikli meyveli mama fln hazirlayabilirsin dedi. Ama sut ver yada verme demedi. Istiyosan dene istemiyosan verme banada cok faydali gelmiyor cunku. Hele yatmadan once balli sut fln dis curutuyo bildigim kadariyla ona alistirmayi dusunmuyorm hic
Anladım canım, işe başlayacağım için, araştırmalara başladım bende. Karar vereceğiz bakalım ne yapacağımıza, çok sağol yorumun için

Eskisi gibi değil diyen doktorlar, anne sütüde eskisi gibi sağlıklı değil mama ondan daha zengin içerikli diyolar.
Ya ben doktorlarında her dediğini harfi harfine uygulamaya pek sıcak bakmıyorum çünkü hiç biri hem fikir değil. Annelik zaten içgüdüsel olan bişey, herkes kendi evladı için doğru olanı bilir ya da fikir alışverişi yapar doğru yolu bulur. Bana doğru gelen sana gelmeyebilir ya da sonradan düşündüğünde sana da mantıklı gelebilir. Ben asla sana kesinlikle süt ver yada sakın verme şöyle böyle demem. Ama ben veriyorum içmesini de istiyorum açıkçası. Şuan elimde koca kupa süt var mesela dümdüz soğuk süt. Bi zararını görmedim benim oğlumda elinde süt olsun içsin isterm 😂 bu benim doğrum. Biz de gittiğimizde doktoruna sorayım bakalım süt konusunda ne diyecek, kendisine çok güveniyorum her konuda bu konudaki fikrinide merak ettm
Canım bende fikirleriniz öğrenmek istedim, bende çok severim sütü. İşe başlayacağım kızımda çok emiyor hala, ne yapacağımı bilemedim fikir alayım dedim sağol cevabın için

@ataayemi_zeynepyu sürekli beğeni geliyor. Takiptesin
Evet takip ediyorum bilmediklerimi öğreniyorum :) tek benim oğlum yürümüyor zannediyordum yürümeyen varmış onları görünce içim rahatlıyor. herhalde zayıf ben iyi bakamadım ondan yürümüyor diye kendimi yiyordum inşallah hiç birinizi rahatsız etmiyorum dur .

Kizlarrrr helpp

Canım merak etme biz varız. benim kızımda önceleri çok güzel yerdi kahvaltıda yumurtasını , yaptığım çorbaları , kase yoğurdu sonraları ne oldu ise istememeye başladı. yaklaşık neredeyse 2 aydır neredeyse böyleyiz. bende artık zorlamıyorum. canı ne zaman isterse o zaman istediği kadar yiyor ara ara eline muz , bebe bisküvi falan veriyorum onaları ara öğün olarak yiyor. yemek için artık saate bakmayı bıraktım iyice acıkınca ki bu bazen 4-5 alıyor ozaman iştahlı yiyor istediği birşey olursa. uykuya gelince benim kız zaten 11-12 den önce yatmıyor öyle 9-10 bana mucize. gecen gece dediğin gibi 3 e kadar uyumadı birde ben çalışıyorum sabah işe gidiyorum. gündüz uyuyorsa eğer çok uyutma birazda oyun oynar yorulursa daha erken yatacaktır. bebeklerin böyle atakları oluyor çok sorun etme akışına bırak. hepsi oturuyor zamanla.

Kızımın iştahı zaten çok yoktu şimdi olan da gitti. Ne yapacağımı şaşırdım özellikle kahvaltı da

Canım benim kızımında öyle oldu önceden çok güzel yerdi sonra bıraktı şimdi çoğu şeyi yemiyor. kahvaltı zaten yapmıyor. ne yaptıysam olmadı tükürüp çıkarmayıda öğrendi bicirik zorlasamda çıkarıyor bende artık ne isterse ne zaman isterse öyle veriyorum gelişimide gayet iyi sıkıntı etme atak dönemleri oluyor. biz çok yesin herşeyden yesin istiyoruz. az az ara ara sevdiği şeyleri dene ben bazen mutfağa götürürp tek tek bunu istiyor musun diye sorardım çoğuna kafasını geri çeviriyordu ama biri bazen çekici geliyordu onu veriyordum eline. elinde yemeği seviyor kendi. Artık ev ev olmaktan çıkıyor ama onlar ıyı olsun boşver. :)

Evet takip ediyorum bilmediklerimi öğreniyorum :) tek benim oğlum yürümüyor zannediyordum yürümeyen varmış onları görünce içim rahatlıyor. herhalde zayıf ben iyi bakamadım ondan yürümüyor diye kendimi yiyordum inşallah hiç birinizi rahatsız etmiyorum dur .
Bizim kız da yürümüyor canım, suçlama kendini ne alakası var kiloyla. Vakti geldiğinde yürüyecekler inşallah. Yeni yeni sıralamaya başladı, yaşına girdiğinden beri de tutunmadan 3-4adım atıyor. Daha yeni emeklemeye başladı, emeklemiyordu da.

Bizim kız da yürümüyor canım, suçlama kendini ne alakası var kiloyla. Vakti geldiğinde yürüyecekler inşallah. Yeni yeni sıralamaya başladı, yaşına girdiğinden beri de tutunmadan 3-4adım atıyor. Daha yeni emeklemeye başladı, emeklemiyordu da.
Benimkide yaşında emekledi daha doğrusu askerler gibi sürünüyor sizleri okuyunca rahatlıyorum :) Massallah bidaha ki aya yürür galiba seninki:) bacaklarında can yok gibi geliyor o yüzden takıldım sanırım :KK43:

Benimkide yaşında emekledi daha doğrusu askerler gibi sürünüyor sizleri okuyunca rahatlıyorum :) Massallah bidaha ki aya yürür galiba seninki:) bacaklarında can yok gibi geliyor o yüzden takıldım sanırım :KK43:
Betül de sürünüyor canım, emekleme onu dedim 🤭🤭

Doktor kontrolüne düzenli gidiyorsanız doktor zaten anlar bir sorun olsa yönlendirir ortopediye filan. Sıkma canını

Betül de sürünüyor canım, emekleme onu dedim 🤭🤭

Doktor kontrolüne düzenli gidiyorsanız doktor zaten anlar bir sorun olsa yönlendirir ortopediye filan. Sıkma canını
Gidiyoruz doktor 18 aya kadar yolu var takılma diyor orda içim rahatlıyor eve gelince yine aynı can sıkıntısı bunada şükür vakti saati vardır eminim ama işte anne yüreği :) çok tatlılar yaa öyle bide benimki öpmeyi öğrendi herkezi öpüyor yabancı kimseyi dinlemeden uzatıyor dudağını büzerek öpmeden de bırakmıyor :)

X