2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kıyamam canım ya, boşver takma hiçbir şeyi. Canın çıkmış ama yine de en çok sen oğlunla eğlen yarın... Kimseden de hayır yok böyle işlere girişince. İşine gücüne yardım etmezler de gelip eleştirirler anca. Boşver ağlamana değmez

Evet ya... İlk gün ben ayaklarımı hissedemedim, yürüyemedim, sonra da aniden çıktık gece yanına gelemedim... Hamileyken yine görüştük de bebekler kucakta olunca bir yıldır görüşemedik. Biraz daha büyüdüler artık, inşallah görüşürüz

Kizlar yarin 1 yas asimiz var. Pazar gunude dogum gunu kutlucaz ins arada baya gun var ama asinin etkisi gecmis olur degil mi? Yoksa ptesi mi yaptirsam asiyi cok kararsizim
Her bebekte belki farklıdır bilmiyorum ama benim oğluma hiç rahatsızlık vermedi aşı sadece bacaklarına unutup elledim o zaman ağladı. bence baya gün var arada, sorunsuz atlatır siniz ınsalahh :)

Kizlar yarin 1 yas asimiz var. Pazar gunude dogum gunu kutlucaz ins arada baya gun var ama asinin etkisi gecmis olur degil mi? Yoksa ptesi mi yaptirsam asiyi cok kararsizim
İnşallah bir şey olmaz canım arada çok gün var. Bizim de aşımız bugündü. Çok şükür sadece ağrısı var sanırım huzursuz ama aşıyı yapan hemşire hanım bugün olur ama yarına huzursuzluğu da geçer demişti. Şimdiden geçmiş olsun

Her bebekte belki farklıdır bilmiyorum ama benim oğluma hiç rahatsızlık vermedi aşı sadece bacaklarına unutup elledim o zaman ağladı. bence baya gün var arada, sorunsuz atlatır siniz ınsalahh :)
Bizide cok sukur oyle pek etkilemedi asilar birazda ona guveniyorum zaten :) yaptiriyim ciksin aradan en iyisi

Kimi doktorlar da 1 yas asisi 7_10 gun sonrasinda ates ve dokuntu yapabilir diyor. Olmaz ins ya yaptiricam bende yarin. Bu zamana kadar sorunsuz atlattik asilari ins bunuda atlatiriZ

Biz de dün olduk aşımızı, benim oğlumun genel huysuzluğu sanırım sürekli emmek istiyo

Kimi doktorlar da 1 yas asisi 7_10 gun sonrasinda ates ve dokuntu yapabilir diyor. Olmaz ins ya yaptiricam bende yarin. Bu zamana kadar sorunsuz atlattik asilari ins bunuda atlatiriZ
İnşallah olmaz, ben bilmiyordum canım bunu. Bi yumurta beyazını sordular, alerjisi var mı diye denemek lazım dediler, onu biliyorum o kadar

Kızlar meme ısırmaya çare bulan varmiiiiiik
Canim brnimki de cok isiriyor hatta kanatiyordu. Isirdigi zaman bavirip korkutmadan memeden cekip goz temasi kurarak tek ton sesle isirmak yok isirirsan meme yok dedim. Sonra devam ettik emmeye. Tekrar ayni seyi yaptiginda ayni tavri ve cumleleri kurdum. Cok sukur aetik isirmiyor.

Yaa Msallah kuzuya. Benimki yürümüyor henüz hafta yasina girecek. Ama anne ve babasi olarak bizden baska herkes yurumesine takmis durumda kafayı yicem kudurucam sinirden. Ettiklwri laflari duysanız agziniz,acik kalir. Sapasaglam cocuga sorunlu,hasta muamelesi yapiyorlar nerdeyse. Dert oldu cocugumun yürümesi. Bugune kadar ısrarla kullanmadigim, kullanmicam dedigim halde,inatla hediye yurutec alip getiren akrabalarim var. Onu geldigi gibi hediye ettim birine. Bu bilinmrsin3 ragmen dogumgunune yurutec almis oteki. Ay delircem.

Gerci gecmis atlatmissin canim ama bende sunu anladim ki kimsenin kimseye faydasi yok kendinden baska.bskalim ben huniyo takmadan nasil gelicem üstesinden. 2 taraf da birbirine zit bizde. Bizimkiler asiri ilgileriyle bogar, ama asla kusura bakmazlar. esiminkiler asiri ilgisiz sogukturlar umurlarinda olmaz ne yaptigin ne ettigin misafir gibi gleir giderler. ama elestiri ve kusur cikarma var. Sabir diliyorum kendime bolcaaa

Çevrenizdeki kişiler ne kadar hadsizmiş ben bile sinirlendim, her çocuk 1 yaşında yürüyecek diye bir kural mi var, 18 aya kadar normal kabul ediyor doktorlar, her çocuğun gelişimi farklı, ilk kizim 13.5 aylık yürümüştü, şimdi profesyonel jimnastikçi, hiç takılmayın siz kimseye, canınızı da hiç sıkmayın, vakti gelince yürüyecekler de ,bıcır bıcır konuşacaklar da,bir rahat bıraksınlar da bebişlerimizin her anının tadını çıkaralım

Bizim çıtır kız yavaştan konuşmaya da başladı
9 aylıkken kendi kendine heceler çıkarıyordu anne, baba, mama gibi şeyler söylüyordu dün camdan kargalara bakıyorduk bak annecim karga dedim, karga demeye başladı parmağıyla gösterip karga diyor
Bugün de gömleğimde kuşlar vardı, kuş dedim, o da kuş diye tekrarladı
Çok mutlu oluyor insan yeni şeyler öğrendiğini gördükçe
Gel gel, al, bir şey yere düşünce düş, topa ve yuvarlak herşeye go, kuzu görünce me, kedi görünce maav diyor, heyecanla bekliyorum yeni kelimelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…