Biz eşimle bir stüdyoya gidip eski usul aile resmi çektirmeye karar verdik. Kısmet olursa her sene yapacağız, böylece seneler içinde değişimlerimizi de göreceğimiz güzel bir anı olucak.Fotoğraflar konuşuluyorken söyleyeyim kızlar, yaptırmayan varsa 1yaş çekimi kesinlikle tavsiye ederim. Biz yaptırmıştık, fotoğrafların dijitalleri geldi geçen gün. İyi ki çektirmişiz dedim. Biz de çekiyoruz evde tabi ama bunlar bir başka güzel olduhemen düzenleyip bastıracağız inşallah
Biz de stüdyoda çektirdik canım. Ailece çekilmek de harika bir fikir, eminim çok güzel olacaktırBiz eşimle bir stüdyoya gidip eski usul aile resmi çektirmeye karar verdik. Kısmet olursa her sene yapacağız, böylece seneler içinde değişimlerimizi de göreceğimiz güzel bir anı olucak.
Belki düşünenler için bir fikir olur diye paylaşmak istedim.
Ben de mesafeleyim inek sutune. cok farkli arastirmalar var, soylenenler var. Doktora daha gidemedik sizlere de sorup danismak, fikirlerinizi almak istedim.Ben başlamadım. Ben işteyken süt sağıyorum, gündüz biberonla onu içiyor bebeğim. Yani biberon alıyor aslında ama inek sütüne karşı mesafeliyim. Doktora gittiğimizde ona fikrini soracağım. Eğer onaylarsa gece vermeyi ben de denerim, çünkü bütün gece sabaha kadar emiyor beni. Çok yorucu oluyor, hem de onun da uykusu bölük börçük oluyor.
Canim uykusunda mi verdin biberonu? Benimki agzina bile almiyor biberonu. 7. Ayina kadar aliyordu biberon.arada formul mama aliyordu cünkü. Birden reddetmeye basladi. Biberon da degistirdik yok. Hatta kalan mama ziywn olmasin meme de rahatlasin diye uykusunda mama vermeyi dneedim kac kere almadi. Gozu kapali bile basiyor cigligi meme diye.Benimki de biberon almıyo asla canım. Ben 1-2 kere geceleri sulandırıp verdim içti ama sürekli vermedim henüz
Biz de anlastik bakalim biyerle. Biraz gec olacak ama olsun. sabirsizlaniyorum. Hatta diyete bilem girdim fotilerde guzel cikayim da oglusum annem bir pattismis demesinFotoğraflar konuşuluyorken söyleyeyim kızlar, yaptırmayan varsa 1yaş çekimi kesinlikle tavsiye ederim. Biz yaptırmıştık, fotoğrafların dijitalleri geldi geçen gün. İyi ki çektirmişiz dedim. Biz de çekiyoruz evde tabi ama bunlar bir başka güzel olduhemen düzenleyip bastıracağız inşallah
Yaa nasıl vericez bu kiloları kızlarBiz de anlastik bakalim biyerle. Biraz gec olacak ama olsun. sabirsizlaniyorum. Hatta diyete bilem girdim fotilerde guzel cikayim da oglusum annem bir pattismis demesin
Saka bir yana daha kiyafet ayarlamadım ben. Oglusum la kombin yapicizzzz
Hemen sorayım nerede ne kadara yaptırdınız canım :))) bende çektiricem instagramda bikaç sayfa takip ediyorum doğum günü yapıcaz cumartesi günü sonrasında kıyafetlerimizle falan çektirmek istiyorum.Fotoğraflar konuşuluyorken söyleyeyim kızlar, yaptırmayan varsa 1yaş çekimi kesinlikle tavsiye ederim. Biz yaptırmıştık, fotoğrafların dijitalleri geldi geçen gün. İyi ki çektirmişiz dedim. Biz de çekiyoruz evde tabi ama bunlar bir başka güzel olduhemen düzenleyip bastıracağız inşallah
Canım benim oğlumda 4 aylıkken emziği, 5-6 aylıkkende biberonu reddetmeye ve öğürmeye başladı. Bende akşamları bazen mama veriyodum ozaman biberonu alıyodu hemde öyle uyuyodu. Sonra tamamen anne stüyle doyacakmı acaba diye denedim ve biberonu bıraktı. Ne su ne ıhlamur (ballı) hiç bi şekilde kabul etmiyo. Bardaktan içiyo. Alıştırma bardağı aldım aventin 3 yudum çekmemiştir ondanda.Canim
Canim uykusunda mi verdin biberonu? Benimki agzina bile almiyor biberonu. 7. Ayina kadar aliyordu biberon.arada formul mama aliyordu cünkü. Birden reddetmeye basladi. Biberon da degistirdik yok. Hatta kalan mama ziywn olmasin meme de rahatlasin diye uykusunda mama vermeyi dneedim kac kere almadi. Gozu kapali bile basiyor cigligi meme diye.
Bir de kullandigin sutun markasi nedir var mi bir ozelligi? Goz karari mi sulandiriyorsun olcun var mi?
Benim oğlum kesinlikle pattiss dicekkBiz de anlastik bakalim biyerle. Biraz gec olacak ama olsun. sabirsizlaniyorum. Hatta diyete bilem girdim fotilerde guzel cikayim da oglusum annem bir pattismis demesin
Saka bir yana daha kiyafet ayarlamadım ben. Oglusum la kombin yapicizzzz
Valla bende bilmiyorumYaa nasıl vericez bu kiloları kızlarBen emzirmeye ve süt sağmaya devam ettiğim için çok da kasmıyorum henüz. Ama aslında çok yemekle sütün de bir ilgisi yok biliyorum :) sağlıklı beslenme ve bol su hem kilo verdirir hem süt yapar. Ama bu iştahı, uykusuz gecelerdeki yeme isteğini ne yapıcaz?
Canım dolu olabilir ama, önceden randevu almak gerekiyor bizim çektirdiğimiz kişi kendi mesleğinin yanında çekim de yapıyor çünkü. Ablamın hamile çekimini yaptırdığı kişi bu, yengeme de hamile çekimi hediye ettik, yine aynı kişiye çektirdik. Şimdi de bebekleri stüdyoda çekti ama doğum günlerine de gidiyormuş çekim için. Biz her çekimden çoook memnun kaldıkHemen sorayım nerede ne kadara yaptırdınız canım :))) bende çektiricem instagramda bikaç sayfa takip ediyorum doğum günü yapıcaz cumartesi günü sonrasında kıyafetlerimizle falan çektirmek istiyorum.
Benim kızımda cok ağladı 1 hafta ağrı olabilir dedi hemsire ilk gun hafif ates yapti 3 4 gunde huzursuzluk yapti1yaş aşılarını yaptırdınız mı? Kızım çok ağladı memeyle sakinleşti. Kıyamıyorum ne çok aşı yaptırmak zorunda kalıyoruz.
Yaa ne güzel bi hediyeCanım dolu olabilir ama, önceden randevu almak gerekiyor bizim çektirdiğimiz kişi kendi mesleğinin yanında çekim de yapıyor çünkü. Ablamın hamile çekimini yaptırdığı kişi bu, yengeme de hamile çekimi hediye ettik, yine aynı kişiye çektirdik. Şimdi de bebekleri stüdyoda çekti ama doğum günlerine de gidiyormuş çekim için. Biz her çekimden çoook memnun kaldık
Canım ben takip ettiğim bir fotoğrafçıya sordum da, 1000lira dedi stüdyo çekimineYaa ne güzel bi hediyebende iyice sona kalmadan vaktiyle karar verip birinle anlaşmam lazım. Hatta dün bitanesine yazayım anlaşalım artık dedim. 2 konsept ve mini aile çekimi 250 iken 400 yapmış. Kampanya bitmişmiş. Hey maşallah dedim ya
Birde cumartesi günü doğum gününü kutlayacağız aşıyı hesaba katmamışım hiçBenim kızımda cok ağladı 1 hafta ağrı olabilir dedi hemsire ilk gun hafif ates yapti 3 4 gunde huzursuzluk yapti
Canim emzirme doneminde kiko alanlardanim ben. hamileliğimde bile sadece 8 kg almistim. Simdiye kdr veriem dedim kasmadim ama cocuk 1 yasina geldi veremedim aksine azcik kacirsam kilo aliyorum hizla.Yaa nasıl vericez bu kiloları kızlarBen emzirmeye ve süt sağmaya devam ettiğim için çok da kasmıyorum henüz. Ama aslında çok yemekle sütün de bir ilgisi yok biliyorum :) sağlıklı beslenme ve bol su hem kilo verdirir hem süt yapar. Ama bu iştahı, uykusuz gecelerdeki yeme isteğini ne yapıcaz?
Canim su video cekimi hediyesi olan yer mi? Sana ozelden bikac yer atayim ben dilersen uygun fiyatli. Reklama girmesin simdi. Cok yerle gorustum cunku listelri de var bende.Yaa ne güzel bi hediyebende iyice sona kalmadan vaktiyle karar verip birinle anlaşmam lazım. Hatta dün bitanesine yazayım anlaşalım artık dedim. 2 konsept ve mini aile çekimi 250 iken 400 yapmış. Kampanya bitmişmiş. Hey maşallah dedim ya
Dogumgunu gecsin yaptiricaz canim. Simdiden strese girdim bebimki hicbir asini rahat gecirmedi cunku. Menejit ve 1 yas asilari var bizim.1yaş aşılarını yaptırdınız mı? Kızım çok ağladı memeyle sakinleşti. Kıyamıyorum ne çok aşı yaptırmak zorunda kalıyoruz.
Önümüzdeki ay nimenrix sonra Bexsero sonra 18ay aşıları... Liste uzuyor sağlıklı olsun kuzucuklarDogumgunu gecsin yaptiricaz canim. Simdiden strese girdim bebimki hicbir asini rahat gecirmedi cunku. Menejit ve 1 yas asilari var bizim.
Kime çektirdiniz?Fotoğraflar konuşuluyorken söyleyeyim kızlar, yaptırmayan varsa 1yaş çekimi kesinlikle tavsiye ederim. Biz yaptırmıştık, fotoğrafların dijitalleri geldi geçen gün. İyi ki çektirmişiz dedim. Biz de çekiyoruz evde tabi ama bunlar bir başka güzel olduhemen düzenleyip bastıracağız inşallah
Bizim hemsiremiz allahtan bir onceki ay dogum gununu asi oncesi yapin 1 yas asilari sıkıntılı geciyor dedi bn öncesindeyaptm o yuzden bizimde bir dha ki ay son dozlar var menenjitin oda sıkıntılı gececek menenjitleri agir geciriyor kızım saglik olsun bunlar da onlem sonuctaBirde cumartesi günü doğum gününü kutlayacağız aşıyı hesaba katmamışım hiç