2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biz eşimle bir stüdyoya gidip eski usul aile resmi çektirmeye karar verdik. Kısmet olursa her sene yapacağız, böylece seneler içinde değişimlerimizi de göreceğimiz güzel bir anı olucak.

Belki düşünenler için bir fikir olur diye paylaşmak istedim.

Biz de stüdyoda çektirdik canım. Ailece çekilmek de harika bir fikir, eminim çok güzel olacaktır

Ben de mesafeleyim inek sutune. cok farkli arastirmalar var, soylenenler var. Doktora daha gidemedik sizlere de sorup danismak, fikirlerinizi almak istedim.
Gece uykularımız tipki sizin gibi. Ben ucretsiz izindeydim yakinda baslayacagim. Annem ve bakıcı bakacak. Simdi hem benim yoklugum hem memesiz nasil olacak kaygiliyim acikcasi. Birlilte seçtiğimiz afili bir biberon ve süt cozum olacaksa uykularina ben verebilirim bilmihorum neler gosterir zaman

Canim
Benimki de biberon almıyo asla canım. Ben 1-2 kere geceleri sulandırıp verdim içti ama sürekli vermedim henüz
Canim uykusunda mi verdin biberonu? Benimki agzina bile almiyor biberonu. 7. Ayina kadar aliyordu biberon.arada formul mama aliyordu cünkü. Birden reddetmeye basladi. Biberon da degistirdik yok. Hatta kalan mama ziywn olmasin meme de rahatlasin diye uykusunda mama vermeyi dneedim kac kere almadi. Gozu kapali bile basiyor cigligi meme diye.
Bir de kullandigin sutun markasi nedir var mi bir ozelligi? Goz karari mi sulandiriyorsun olcun var mi?

Biz de anlastik bakalim biyerle. Biraz gec olacak ama olsun. sabirsizlaniyorum. Hatta diyete bilem girdim fotilerde guzel cikayim da oglusum annem bir pattismis demesin
Saka bir yana daha kiyafet ayarlamadım ben. Oglusum la kombin yapicizzzz

Biz de anlastik bakalim biyerle. Biraz gec olacak ama olsun. sabirsizlaniyorum. Hatta diyete bilem girdim fotilerde guzel cikayim da oglusum annem bir pattismis demesin
Yaa nasıl vericez bu kiloları kızlar Ben emzirmeye ve süt sağmaya devam ettiğim için çok da kasmıyorum henüz. Ama aslında çok yemekle sütün de bir ilgisi yok biliyorum :) sağlıklı beslenme ve bol su hem kilo verdirir hem süt yapar. Ama bu iştahı, uykusuz gecelerdeki yeme isteğini ne yapıcaz?

Hemen sorayım nerede ne kadara yaptırdınız canım :))) bende çektiricem instagramda bikaç sayfa takip ediyorum doğum günü yapıcaz cumartesi günü sonrasında kıyafetlerimizle falan çektirmek istiyorum.
Canım benim oğlumda 4 aylıkken emziği, 5-6 aylıkkende biberonu reddetmeye ve öğürmeye başladı. Bende akşamları bazen mama veriyodum ozaman biberonu alıyodu hemde öyle uyuyodu. Sonra tamamen anne stüyle doyacakmı acaba diye denedim ve biberonu bıraktı. Ne su ne ıhlamur (ballı) hiç bi şekilde kabul etmiyo. Bardaktan içiyo. Alıştırma bardağı aldım aventin 3 yudum çekmemiştir ondanda.
uykusunda verdim bende ozaman içiyo ama karnı doyduğunda ayılıyo anladığı an ağlıyo. Bende veriyorum ya içiyo içiyo sonra emmeyi bıraktığı an çekiyorum ağzından bırakırsa ozaman uyanmadan devam ediyo uykusuna .
inek sütüne ilk başlarken yarı yarıya diye biliyorumben yarı yarıya yaptım. Baktım kabız falanyapmadı hatta ishal oldu bikaç gün sonra yarıdan az su koydum.
ilkinde pınarın devam sütünü sonra aptamilinkini verdim ama baktım 2 kere veriyorum sonra vermedim boşa çöpe gittiler en sonunda bizm köyden aldığımız sütten kaynatınca verdim.
Ben inek sütüne karşı değilim çünkü kendim 6 yaşıma kadar her gece inek sütü içtim hatta hala bile 2 kg süt olsa içerim yani o derece seviyorum. Hatta düşün ki benim ufaklığımda süt aldığımız komşumuzdan alıyorum şimdi sütü :) o yüzden içerse seve seve veririm sütü
Benim oğlum kesinlikle pattiss dicekk
Valla bende bilmiyorum bi ara ne güzel vermeye başladım. 85 küsürden 78 e indim. İniş o iniş hala burdayım:)
Ya ben geceleri yersem göğüslerm süt doluyo ama bende geceleri yemiyorum. Çünkü eşim 8 de çıkıyo içten yemek yememiz 8 buçuğu geçiyo öyle olunca da acıkmıyorum. Tatlılar harç

Hemen sorayım nerede ne kadara yaptırdınız canım :))) bende çektiricem instagramda bikaç sayfa takip ediyorum doğum günü yapıcaz cumartesi günü sonrasında kıyafetlerimizle falan çektirmek istiyorum.
Canım dolu olabilir ama, önceden randevu almak gerekiyor bizim çektirdiğimiz kişi kendi mesleğinin yanında çekim de yapıyor çünkü. Ablamın hamile çekimini yaptırdığı kişi bu, yengeme de hamile çekimi hediye ettik, yine aynı kişiye çektirdik. Şimdi de bebekleri stüdyoda çekti ama doğum günlerine de gidiyormuş çekim için. Biz her çekimden çoook memnun kaldık

Yaa ne güzel bi hediye bende iyice sona kalmadan vaktiyle karar verip birinle anlaşmam lazım. Hatta dün bitanesine yazayım anlaşalım artık dedim. 2 konsept ve mini aile çekimi 250 iken 400 yapmış. Kampanya bitmişmiş. Hey maşallah dedim ya

Canım ben takip ettiğim bir fotoğrafçıya sordum da, 1000lira dedi stüdyo çekimine 400normal geliyor bana. Ama tabi 250lira kampanyası bittiyse de onu kaldıracaktı, kandırmak oluyor böyle. Neredeyse iki katı yani

Canim emzirme doneminde kiko alanlardanim ben. hamileliğimde bile sadece 8 kg almistim. Simdiye kdr veriem dedim kasmadim ama cocuk 1 yasina geldi veremedim aksine azcik kacirsam kilo aliyorum hizla.
Dogum sonrasi vermiştim halbuki hemen, o zman bana ye sut olsun diyenler suan kilo almissin diyorlar. Bazi sevmedigim insanlarin hele bunu soylemesi koyuyor. Eski caaanim kiyafetlerim olmuyor. Baslamam lazim biliyorum ama icimden de hic gelmiyor. Spora takatim yok. Daha emzirirken bile uyusa da bi tatli flan yesem diye dusunuyorum.
Asiri kilolu degilim ama eskiden cok zayif oldugum icin su halim cok inanilmaz geliyor.
Bendeki sorun bebe rahat vermedigi icin saglikli yemege vaktim yok, be bulursam onu yutuyorum hemen. Ozen gosteremiyorum kendime, ben asla abur cubur yemezken suan surekli dolap karistiryorum hangisini yesem diye. Esume alma,diyorum, bu sefercde canum tatli istedi diye kuduruyorum.
Dikkat edeyim yemiyim diyorum, millet kars8mda,yerken de canim asiri cekiyor dayanamiyorum. Kendime de kiziyorum yedikten sonra. Nolacak halimiz

Canim su video cekimi hediyesi olan yer mi? Sana ozelden bikac yer atayim ben dilersen uygun fiyatli. Reklama girmesin simdi. Cok yerle gorustum cunku listelri de var bende.

Kime çektirdiniz?

Kızlar, bebeğimle başım dertte. 1 haftadır memeyi ısırıyor hem de feci bir ısırık. Korka korka veriyorum. Isırıyor bırakıyorum 15-20 dakika sonra bir daha deniyorum yine ısırıyor uzun süre vermiyorum meme meme diye uyumuyor, uyumak üzereyken veriyorum o zaman büyük çoğunlukla ısırmıyor ama bazen ısırdığı oluyor. Uyumak üzereyken de çok az emiyor uykuya yenik düşüyor. Bu gidişle memede süt kalmayacak. Burnunu sıkıştırdığımda daha da sıkıyor dişlerini, kaşlarını çatıp kızdığım da fayda etmiyor, emzirmeyi bırakıp dokunmadığı da fayda etmedi. Çaresiz kaldım böyle. Bir kez Öyle bir ısırdı ki gümüş kapakları taktım iyişsin diye.

Birde cumartesi günü doğum gününü kutlayacağız aşıyı hesaba katmamışım hiç
Bizim hemsiremiz allahtan bir onceki ay dogum gununu asi oncesi yapin 1 yas asilari sıkıntılı geciyor dedi bn öncesindeyaptm o yuzden bizimde bir dha ki ay son dozlar var menenjitin oda sıkıntılı gececek menenjitleri agir geciriyor kızım saglik olsun bunlar da onlem sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…