- 9 Haziran 2014
- 958
- 998
Elin agzi torba degil buzesin. Ama anladim ki tepki verince daha cok ustume geliyorlar, umursamiyorum artik. Haftaya dogumgunu partimiz var, mekanda yapicaz, simdi herkes mekana yuruyerek gelecek diye kurmus kafasinda. Ne diyim 2 gidim aklim kaldi birde bunlari takip hasta olam9cam, insalah guzellikle atlatiriz doğumgünümuzu biz deAy allah sana da kolaylık versin canım. Bende tam huniyi takacakken bitti gitti çok şükür.
Ay ne patavatsız terbiyesiz akrabaların varmış iyi sabredebiliyosun onlara. Benim oğlum içinde 3 aydan beridir aa 1 yaşına gelmeden yürüyecek aa yüryecek deyip durdular doğum gününde şunun şusu yürüyomuş bunun şusu koşuyomuş deyip durdular. Bende nazar değdirdiniz çocuğa ben olsam kıçımı bile kaldırmam dedim. Sanki yarış atı bu. Benim acelem yok sizinde olmasın elalemin çocuklarıyla yarıştırmayın dedim sonunda.
her bebek kendine has neyi büyütürler anlamam. Sabır taşı olsa çatlatacak insan çok ya
Ahhaa ben de senin gibi oldugum icin uzayli ilan edildim. Biz de uzagiz aslinda ailelere ama 2 taraf da ayni sehirde. Ve sirf 2 tarafinda gonlu olsun, yaslilar da gelebilsinvdiye memlekete geldik ve dogumgunumuzu burda mekan tutup yapmaya karar verdik.halihazirda bu kadar kalabalık olunca, 2 taraf da birbirleriyle benbikirim yarisina girince, annesi olarakcen cok arada kalan yipranan ben oluyorum. Sqbrediyorum. Partiden sonraa biz kacarrrr doggru evimizeeeeeYok be doğumgününde çeyrek taktılar sadecebana pek yorum yapamıyorlar korkuyorlar benden bide ben tekim ne bnm ne eşimin ailesi yakınımda. Birde zaten onlara göre ben çok değişik anneyim tuz şeker vermiyorum herşeyi yedirmiyorum diye:)
Iyi cevap vermissin. Sen pizza degilsin herkesi mutlu edemezsin misaliiKardes mevzusu beni delirtiyo zaten. Hic anneyi sabrini ruh halini dusunen yok. 2.cocuk dediklerinde gelip bakacak misin ben gezcem cunku diyorum. Sey hayir tabiki ama kardes sart diyolar. Neye gore kime gore sart. Insanimiz tuhaf yaa. 2.farkli cinsiyetten olmazsa bu seferde 3.yu soruyolar
Yaa masallah. Anlik işte bu yurume. Devsmi da gelir tipis tipis yurusun kuzu.Dün yürümedi daha demiştim, bugün duymuş gibi ilk adımlarını attı kendiliğinden. En fazla 8-10 adım gitti. 1 aya toparlarız inşallah
Ahhaa ben de senin gibi oldugum icin uzayli ilan edildim. Biz de uzagiz aslinda ailelere ama 2 taraf da ayni sehirde. Ve sirf 2 tarafinda gonlu olsun, yaslilar da gelebilsinvdiye memlekete geldik ve dogumgunumuzu burda mekan tutup yapmaya karar verdik.halihazirda bu kadar kalabalık olunca, 2 taraf da birbirleriyle benbikirim yarisina girince, annesi olarakcen cok arada kalan yipranan ben oluyorum. Sqbrediyorum. Partiden sonraa biz kacarrrr doggru evimizeeeee
Iyi cevap vermissin. Sen pizza degilsin herkesi mutlu edemezsin misalii
Canim merhaba bende inek sutunu veemek istiyirum yavastan. Sulandirip mi verdiniz. Birde gunluk sut mu yoksa kutu sut mu verdiniz. Biberon hic kullanmadik biz emdi hep cunku bardakta denicem.Benimki de biberon almıyo asla canım. Ben 1-2 kere geceleri sulandırıp verdim içti ama sürekli vermedim henüz
Merhaba canım :) ilk olarak milupanın birde pınar ın devam sütünü aldım, onu yarı yarıya sulandırarak verdim birer kez ishal yaptı sonrasında 3/1 kadar sulandırıp verdim. En sonda normal sütçüden süt alıp verdim içine biraz bal koyarak.Canim merhaba bende inek sutunu veemek istiyirum yavastan. Sulandirip mi verdiniz. Birde gunluk sut mu yoksa kutu sut mu verdiniz. Biberon hic kullanmadik biz emdi hep cunku bardakta denicem.
Biz de oyle dusunduk ama siz gelin burda yapalim kalabalik olucaz dediler, yaslilar gelemeyebilir diye mwmlkete grldik. Simdi bilirkisiler rsliginde heyecanla pazar gununu bekliyoruz bakalımAslinda yanlis yapmissin. Ilk yas dogum gununu aile arasinda kutlicaksin. Sonraki seneleri de edindigi arkadaslarla birlikte kutlicaktin. Geler gelir gelmeyene de yaaa napayim cocigum boyle istiyor dicektin
Biz de oyle dusunduk ama siz gelin burda yapalim kalabalik olucaz dediler, yaslilar gelemeyebilir diye mwmlkete grldik. Simdi bilirkisiler rsliginde heyecanla pazar gununu bekliyoruz bakalım
Bende acik sut aliyorum surekli yogurt falanda hep kendim yapio veriyordum. Sutede baslamak istiyorum yavastan insallah severek icerler bende cok severim sutuMerhaba canım :) ilk olarak milupanın birde pınar ın devam sütünü aldım, onu yarı yarıya sulandırarak verdim birer kez ishal yaptı sonrasında 3/1 kadar sulandırıp verdim. En sonda normal sütçüden süt alıp verdim içine biraz bal koyarak.
Ben uykusunda biberonla verdim. Benim sıpa bardaktan içmedi sütü. Bugünde taze süt aldım inşallah bu gecede süt vericem. Ben öyle düzenli ve çok vermedim ama artık başlamak istiyorum ben sütü çok seviyorum oğlumda sevsin :)
Bizim çok düzenli değil ama, çünkü canı isterse yiyor, istemezseniz tek lokma yemiyorKizlar bebeginizi ne sıklıkla yediriyorsunuz. Ana ogun ve ara ogunlerin arasini ne kadar tutuyosunuz?
Hemen hemen ayniyiz. Ogun araligini mi uzatsam diyorumda vakitte kalmiyor ki. Bizde gayet istahsisiz. Yemek istemediginde agzinda dakikalarca bekletip sonra geri cikartiyor cildiriyorumBizim çok düzenli değil ama, çünkü canı isterse yiyor, istemezseniz tek lokma yemiyor
Sabah 6'-7 arası uyanıp emiyor ,ve 8 30 a kadar uykuya devam ediyor.9.30 10 gibi kahvaltı. 12 gibi yerse yoğurt yada meyve. Sonra 1.30 gibi tekrar yemek veriyorum ama genelde çok az yiyor
2 gibi emiyor, sonra 4-5 arası ara öğün.7 gibi akşam yemeği. 8 30 gibi de yine emiyor.
Dediğim gibi bazen çok güzel yiyor bazen hiç yemiyor ama ben önüne koyuyorum valla kendi bilir
Heee birakirlarsa başbaşa kutlarsiniz canimmolsun yaşlılar da heves eder büyük ihtimalle. Bolca sabır ve duayla inşallah üstesinden gelirsin.
bizde bidaha kalabalık kutlamıycaz diye konuştuk eşimle. Oğlum eşim ben yeter dedik. Kvye de çok kızdığım için bide aşırı yorulduğum eşim de 3 müz kutlasak yeter bundan sonra dedi benim de işime geldi
Benimki sevmedii sutu, eşimle biz bayılırız süte halbuki. Balli da denedim, bardqkla, sulukla vs. Vs. Icmiyor hicbir sekilde.Bende acik sut aliyorum surekli yogurt falanda hep kendim yapio veriyordum. Sutede baslamak istiyorum yavastan insallah severek icerler bende cok severim sutu
Hic biberon kullanmadik biz bardakla verecegim mecburen umarim icer
Bal da vermedim uyansin minicik vereyim bakalim
Benimki de çıkarıp bana veriyorHemen hemen ayniyiz. Ogun araligini mi uzatsam diyorumda vakitte kalmiyor ki. Bizde gayet istahsisiz. Yemek istemediginde agzinda dakikalarca bekletip sonra geri cikartiyor cildiriyorum
Sen bilirsin ama bence süt o kadar da önemli değil.yoğurt ,kefir ,peynir yiyorsa yeter b.Benimki sevmedii sutu, eşimle biz bayılırız süte halbuki. Balli da denedim, bardqkla, sulukla vs. Vs. Icmiyor hicbir sekilde.
Boldigin tikdiniyot gibi haraketler yapio hey allahimm yaa