- 9 Haziran 2014
- 958
- 998
Evet canim hic bitmiyor malesef. Saglikli olsunlar yeter ki. Bugun nssil oldu kuzun, ates devam mi? Bir de 1 yas asilarinda alerji durumunu sorguluyorlar diye duymustum, mesela yumurta beyazi denediniz mi diye soruyorlarmışÖnümüzdeki ay nimenrix sonra Bexsero sonra 18ay aşıları... Liste uzuyor sağlıklı olsun kuzucuklar
Canim emzirme doneminde kiko alanlardanim ben. hamileliğimde bile sadece 8 kg almistim. Simdiye kdr veriem dedim kasmadim ama cocuk 1 yasina geldi veremedim aksine azcik kacirsam kilo aliyorum hizla.
Dogum sonrasi vermiştim halbuki hemen, o zman bana ye sut olsun diyenler suan kilo almissin diyorlar. Bazi sevmedigim insanlarin hele bunu soylemesi koyuyor. Eski caaanim kiyafetlerim olmuyor. Baslamam lazim biliyorum ama icimden de hic gelmiyor. Spora takatim yok. Daha emzirirken bile uyusa da bi tatli flan yesem diye dusunuyorum.
Asiri kilolu degilim ama eskiden cok zayif oldugum icin su halim cok inanilmaz geliyor.
Bendeki sorun bebe rahat vermedigi icin saglikli yemege vaktim yok, be bulursam onu yutuyorum hemen. Ozen gosteremiyorum kendime, ben asla abur cubur yemezken suan surekli dolap karistiryorum hangisini yesem diye. Esume alma,diyorum, bu sefercde canum tatli istedi diye kuduruyorum.
Dikkat edeyim yemiyim diyorum, millet kars8mda,yerken de canim asiri cekiyor dayanamiyorum. Kendime de kiziyorum yedikten sonra. Nolacak halimiz
Canım ben takip ettiğim bir fotoğrafçıya sordum da, 1000lira dedi stüdyo çekimine400normal geliyor bana. Ama tabi 250lira kampanyası bittiyse de onu kaldıracaktı, kandırmak oluyor böyle. Neredeyse iki katı yani
Değiyor bence canım ya, yap gitsin boşver bu günleri geri gelmeyecekBizde 800e cektircez 5 konsept dedi 1i pasta patlatmaymis merak ediyorum nasil gecicek. Ama cok pahali 2 yerle daha konustum 2konsepte 250 dedi digeri 3konsepte 450dedi(ama daha cok yenidogan cekiyorum dedi) bende en son bu dedigim yerde karar kildim. Album olursa 1 buyuk 2 kucuk 1250 dedi. Ona karar veremedimadeta bir dughn cekimi sanki. Cok pahali yaa 1 kere cektircem deyip kendimi teselli ediyorm
Bana sormadılar ama internette okumuştum omlet çok yemez diye çorba içine tam yumurta atıp denedim alerji için sorun olmadı çok şükür. Amainsanhayatı ucuz maalesef herkes işini layıkıyla yapmıyor ya ben okumasaydım ve alerjisi olsaydı. Düşünmek istemiyorum bile. Alerji olanları ya sa riskli olanlar hastane de yapılıyormuşEvet canim hic bitmiyor malesef. Saglikli olsunlar yeter ki. Bugun nssil oldu kuzun, ates devam mi? Bir de 1 yas asilarinda alerji durumunu sorguluyorlar diye duymustum, mesela yumurta beyazi denediniz mi diye soruyorlarmış
Değiyor bence canım ya, yap gitsin boşver bu günleri geri gelmeyecekbence düğünden bile önemli
Biz albüm yaptırmadık, kendimiz internette tasarlayıp bastıracağız inşallah, daha uygun oluyor öyle yaparsak. Yenidoğan fotoğraflarını da henüz bastırmamıştık, hepsini toplu albüm düşündük
Fiyatlar aşağı yukarı aynı demek, biz 2konsept ve pasta patlatma (alerjiden yapamadık ama olsun) seninkinin yarı fiyatına anlaştık. Ben kızıma 2 kıyafet götürmüştüm, sessiz durup poz verince halıyı filan da değiştiler, 3 konsept gibi olduhatta yılbaşı konsepti de hediyemiz olsun dediler ama yılbaşı kutlamıyoruz diye istemedik
Aslında 100tane de poz olmuyor aynı kıyafetle. Çocuklar çok hareket ettiği için 200 fotoğraf çekse de 20 fotoğraf belki düzgün çıkıyorBayagi uygun olmus sizin bizim burda cok bi secenek yok yaa konsept fazla olsun istedim bende tek bi kiyafetle 100tane resmi napayim. 3 konseptliyi dusundum de iste bana yenidogan cekiyorum genelde diyince vazgrctim. Bide cogu yer pastayi suz hazirlarsaniz olur dedi oda zor okur benim icin. Bide biz ailelerede foto cikartip album vercektik bu bahaneyle cikarmam inkara diye dusundum album yaptirirsam. Ayni fiyata denk geliyo cunku
Bi de benim albüm istememe sebebim biraz kontrolcü olmam. Başkalarının yaptığı düzenlemeleri vs beğenmeyebiliyorum. Albüm gibi kalıcı bir eşyada da her yerinin içime sinmesi lazım, o yüzden kendim yapmak istiyorum
Aa süpermiş. İnşallah çok güzel olacaktır, sevdiği oyuncak şarkı filan varsa hazır edin sizAlbumde benim sectigim 30resmi duzenlicek bana gondercek begenmedigimi degistirip oyle bastircak. Aileler album istiyo yaa iki tarafta da ilk torun insallah iyi gecer guzel kareler yakalariz
Aa süpermiş. İnşallah çok güzel olacaktır, sevdiği oyuncak şarkı filan varsa hazır edin siz
Ya yerim ben onu yaBenim kiz disari cikinca evrim geciriyo yaa hele de baskalarini gorunce agzi kulaginda tek kaprisi bana diyebilirimsabah uykusunj alinca goturcem insallah canim
Ya yerim ben onu ya
Ayy çok fena ya cilveli fıstıkYeni nesil fena fenabugun hastanedeydik idrar vercem teslim etmeye gittim ordaki kadin diyo ki buna sen anneyi uzdun mu cok zor almis senden fln diyo bunun derdi cak bi beslik oynama. Kadina gulucukler atiyo cilveler yapiyo herkes sevdi
Bizde de yok gibi. Ama tekrar vericem.Bana sormadılar ama internette okumuştum omlet çok yemez diye çorba içine tam yumurta atıp denedim alerji için sorun olmadı çok şükür. Amainsanhayatı ucuz maalesef herkes işini layıkıyla yapmıyor ya ben okumasaydım ve alerjisi olsaydı. Düşünmek istemiyorum bile. Alerji olanları ya sa riskli olanlar hastane de yapılıyormuş
Benimki kesin uslu durmazz. Normalde bile dogru durst pozumuz yok ki?Aa süpermiş. İnşallah çok güzel olacaktır, sevdiği oyuncak şarkı filan varsa hazır edin siz
Sen ne şekilde hayal ediyorsan öyle yaptır canım. Biz mecburiyetten yaptıramadık pasta patlatma..Benimki kesin uslu durmazz. Normalde bile dogru durst pozumuz yok ki?
Papatya cayi mi icirsem. Diyorum o gun?
Bu arada kiyafet goturmek mantikliymis. Ama 2 saat veriyoruz dediler musade ederler mi kiyafet degisimine? Pasta patlatma konseptinde kararsiz kaldim yaptirsak mi ki?
Kuzum sordum şimdi pasta cok dandik. Ve sirf kremşanti. Ben daha zerre seker vermedim cocuguma zehirli kremsanti mi yediricem? Sonra da agzi yuzu batti diye lerde kendine guldurecek, vazgectimmmSen ne şekilde hayal ediyorsan öyle yaptır canım. Biz mecburiyetten yaptıramadık pasta patlatma..
Sorarsın, müsade ederlerse değişirsin. Ben kararsız kalıp götürdüm, orada renklere bakıp seçerim dedim ama sağolsun ikisiyle de çekmeyi teklif ettilersen de sor, ne zarar gelir ki
Ben çay yerine balon, oyuncak daha iyi olur diye düşünüyorum canım
Ay evet canım ya, doğum günleri kutlu olsun kuzularımızın, Allah bahtlarını ömürlerini güzel eylesin.aydingelini canım bu arada bugün bebeklerimizin doğum günü nice güzel yaşları olsun inşallah geçen sene bugün hastanedeydik aynı hastanede yavrularımızı kucağımıza almıştık zaman çok hızlı geçiyor yaa