2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Önümüzdeki ay nimenrix sonra Bexsero sonra 18ay aşıları... Liste uzuyor sağlıklı olsun kuzucuklar
Evet canim hic bitmiyor malesef. Saglikli olsunlar yeter ki. Bugun nssil oldu kuzun, ates devam mi? Bir de 1 yas asilarinda alerji durumunu sorguluyorlar diye duymustum, mesela yumurta beyazi denediniz mi diye soruyorlarmış

Cok zor yaa yani vermek isteyip verememek. Ben cok kilo almadim suan eski kilomdayim ama yani eski kilom bile fazla bi 10 kilo versem tam olcak ama mumkun degil dedigin gibi. Kiyafetlerim fln da oluyo ama ben beden olarak kendime sinir oluyorm fit esnek olmak guzel olsa gerek. Kimse bana aaa kilo almissin fln da demiyo ama cocukla hayat oyle zor ki dedigin gibi dolap karistiriyorum bazen uyanikken yemek yapamiyorum uyuyunca da gurultu oluyo diye yapamiyorum kisir bir dongu cidden. Insallah onumuzdeki yaza kadar veririz aslinda diyette daha az yemek pisecek biliyorum da iste o tatli krizleri ahhh

Bizde 800e cektircez 5 konsept dedi 1i pasta patlatmaymis merak ediyorum nasil gecicek. Ama cok pahali 2 yerle daha konustum 2konsepte 250 dedi digeri 3konsepte 450dedi(ama daha cok yenidogan cekiyorum dedi) bende en son bu dedigim yerde karar kildim. Album olursa 1 buyuk 2 kucuk 1250 dedi. Ona karar veremedim adeta bir dughn cekimi sanki. Cok pahali yaa 1 kere cektircem deyip kendimi teselli ediyorm

Değiyor bence canım ya, yap gitsin boşver bu günleri geri gelmeyecek bence düğünden bile önemli

Biz albüm yaptırmadık, kendimiz internette tasarlayıp bastıracağız inşallah, daha uygun oluyor öyle yaparsak. Yenidoğan fotoğraflarını da henüz bastırmamıştık, hepsini toplu albüm düşündük

Fiyatlar aşağı yukarı aynı demek, biz 2konsept ve pasta patlatma (alerjiden yapamadık ama olsun) seninkinin yarı fiyatına anlaştık. Ben kızıma 2 kıyafet götürmüştüm, sessiz durup poz verince halıyı filan da değiştiler, 3 konsept gibi oldu hatta yılbaşı konsepti de hediyemiz olsun dediler ama yılbaşı kutlamıyoruz diye istemedik

Evet canim hic bitmiyor malesef. Saglikli olsunlar yeter ki. Bugun nssil oldu kuzun, ates devam mi? Bir de 1 yas asilarinda alerji durumunu sorguluyorlar diye duymustum, mesela yumurta beyazi denediniz mi diye soruyorlarmış
Bana sormadılar ama internette okumuştum omlet çok yemez diye çorba içine tam yumurta atıp denedim alerji için sorun olmadı çok şükür. Amainsanhayatı ucuz maalesef herkes işini layıkıyla yapmıyor ya ben okumasaydım ve alerjisi olsaydı. Düşünmek istemiyorum bile. Alerji olanları ya sa riskli olanlar hastane de yapılıyormuş

Bayagi uygun olmus sizin bizim burda cok bi secenek yok yaa konsept fazla olsun istedim bende tek bi kiyafetle 100tane resmi napayim. 3 konseptliyi dusundum de iste bana yenidogan cekiyorum genelde diyince vazgrctim. Bide cogu yer pastayi suz hazirlarsaniz olur dedi oda zor okur benim icin. Bide biz ailelerede foto cikartip album vercektik bu bahaneyle cikarmam inkara diye dusundum album yaptirirsam. Ayni fiyata denk geliyo cunku

Aslında 100tane de poz olmuyor aynı kıyafetle. Çocuklar çok hareket ettiği için 200 fotoğraf çekse de 20 fotoğraf belki düzgün çıkıyor onu da göz önünde bulundurmak lazım. Ailelere albüm vermek istemiyorsan öyle yap o zaman. Ben 15-20 fotoğraflı filan yapmayı düşünüyorum ailelere, sevinirler kesin.

Fiyatı madden çok zorlamayacaksa konsepti, önceki çekimleri filan inceleyip en çok içine sinene çektir canım bence. 450lira verip pişman olmaktanda, 800liraya içine sinen bir çekim olması evladır..

Bi de benim albüm istememe sebebim biraz kontrolcü olmam. Başkalarının yaptığı düzenlemeleri vs beğenmeyebiliyorum. Albüm gibi kalıcı bir eşyada da her yerinin içime sinmesi lazım, o yüzden kendim yapmak istiyorum

Albumde benim sectigim 30resmi duzenlicek bana gondercek begenmedigimi degistirip oyle bastircak. Aileler album istiyo yaa iki tarafta da ilk torun insallah iyi gecer guzel kareler yakalariz

Albumde benim sectigim 30resmi duzenlicek bana gondercek begenmedigimi degistirip oyle bastircak. Aileler album istiyo yaa iki tarafta da ilk torun insallah iyi gecer guzel kareler yakalariz
Aa süpermiş. İnşallah çok güzel olacaktır, sevdiği oyuncak şarkı filan varsa hazır edin siz

Aa süpermiş. İnşallah çok güzel olacaktır, sevdiği oyuncak şarkı filan varsa hazır edin siz

Benim kiz disari cikinca evrim geciriyo yaa hele de baskalarini gorunce agzi kulaginda tek kaprisi bana diyebilirim sabah uykusunj alinca goturcem insallah canim

Bizde de yok gibi. Ama tekrar vericem.

Benimki kesin uslu durmazz. Normalde bile dogru durst pozumuz yok ki?
Papatya cayi mi icirsem. Diyorum o gun?
Bu arada kiyafet goturmek mantikliymis. Ama 2 saat veriyoruz dediler musade ederler mi kiyafet degisimine? Pasta patlatma konseptinde kararsiz kaldim yaptirsak mi ki?

Sen ne şekilde hayal ediyorsan öyle yaptır canım. Biz mecburiyetten yaptıramadık pasta patlatma..

Sorarsın, müsade ederlerse değişirsin. Ben kararsız kalıp götürdüm, orada renklere bakıp seçerim dedim ama sağolsun ikisiyle de çekmeyi teklif ettiler sen de sor, ne zarar gelir ki

Ben çay yerine balon, oyuncak daha iyi olur diye düşünüyorum canım

Kuzum sordum şimdi pasta cok dandik. Ve sirf kremşanti. Ben daha zerre seker vermedim cocuguma zehirli kremsanti mi yediricem? Sonra da agzi yuzu batti diye lerde kendine guldurecek, vazgectimmm

Ay evet canım ya, doğum günleri kutlu olsun kuzularımızın, Allah bahtlarını ömürlerini güzel eylesin.
Aynı hastanede aynı katta olup birbirimizi göremeden geeeçip gittik o hastaneden inşallah bundan sonra görüşür görüştürürüz.
Gerçekten çabuk geçiyo ya ne ara geçti koca bir yıl..

Bu arada yarın doğum günü kutlamamız var ve ben öldüm halim yok. Eşim gececi faydası olmadı. Çok yorgunum. Ütüm ve yıkanması gereken banyom var. Kv sağolsun bişeye gram yardım etmedi. Bide utanmadan akşam 8 de gelip alt kattaki akrabasına doğum gününe gittiler. Bundan sonra yağmurlu havada öldüm su derse asla vermicem okdar çok sinirlendim ki oturdum ağladım. Bugün bi dünya iş olduğunu biliyolar da bi tıklatmadılar bile kapımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…