- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
Kuzenim yaptırmıştı. Benim hic hevesim yok öyle şeylerdeAnne sütü vebebek saçı kolye hakkında ne düşünüyorsunuz var mı bilgisi olan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzenim yaptırmıştı. Benim hic hevesim yok öyle şeylerdeAnne sütü vebebek saçı kolye hakkında ne düşünüyorsunuz var mı bilgisi olan?
Benim de yok ya, gereksiz geliyor bana.Kuzenim yaptırmıştı. Benim hic hevesim yok öyle şeylerde
Ben mont ve altina kalın esofman alti yada kadife pantolon giydiricem. Astronotla rahat edeceğini sanmiyorum artık büyüdüler astronot hareketlerini kısıtlar diye düşünüyorum.Kızlar kışın dışarda bebeklerimize ne giydireceğiz? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?
Mont mu astronot mu almalıyız? Kışın yürüyecekleri için mont daha iyi olur gibi geliyor ama bu durumda altlarına ne giydirmeliyiz?
Teşekkür ederim. Bana astronot kısıtlar gibi geliyor, o yüzden sordum. Mantıklı kalın bir alt giydirmek. Ya da eşofman içine külotlu çorap olabilir. Biz kış da olsa bahçeye çıkarıyoruz sürekli de o yüzden kafama takıldı.Ben mont ve altina kalın esofman alti yada kadife pantolon giydiricem. Astronotla rahat edeceğini sanmiyorum artık büyüdüler astronot hareketlerini kısıtlar diye düşünüyorum.
Semizotu dereotu taze fasulye vs. Hepsini veriyorum cnm. O kadar dikkat etmeme ragmen bu kdr dusuk cikmasi sasirtti beni acikcasi. O yuzdrn tereddüte düşüp size sordum. Ben organik uzum pekmezi veriyorum ama sevmedi. Degistireyim bakalimBen makarnavedahafazlasi lütfen markasının organik keçiboynuzu pekmezini kullanıyorum.
Haftada 1-2 kez muhallebisine ekliyorum. Bir de yeşil sebzelerde demir bakımından zengin. Mevsim bitmeden semizotu, yeşil fasulye verebilirsin bebeğine. Belki biliyorsundur ama süt ürünleri yedikten 1 saat öncesi ve sonrası vermemelisin kan damlasını, demirin emilimini azaltıyor süt ürünleri.
Bize hediye asteonot gelmisti canim. Mont istiyorum ama almadim hrnuz. Gecen aya kadar cok guzel indirimler vardi. Ama simdi yine artmis fiyatlar. Brn de ayni fikirdeyim astronot cok kulansili grlmiyor bana yuruyecekelri icin.Kızlar kışın dışarda bebeklerimize ne giydireceğiz? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?
Mont mu astronot mu almalıyız? Kışın yürüyecekleri için mont daha iyi olur gibi geliyor ama bu durumda altlarına ne giydirmeliyiz?
Ben mont aldım oğluma. İlk çocukta da mont kullanmıştım. Alttan da eşofman ya da pantolonun altına ince tayt tarzı birşey giydiriyorum. Kilotlu çorabı kendim bile giyemem pek ruhum sıkılır çocuğa giydirmeyi asla düşünmedim H&M de ince taytlar çok fazla hem erkek çocuğuna hem kız çocuğuna göre oraya bakabilirsiniz. Hatta indirimden kız çocuk bölümünden düz siyah ve lacivert aldım oğlumaKızlar kışın dışarda bebeklerimize ne giydireceğiz? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?
Allah esirgemiş canım.Cok geçmiş olsun ben de artık beşikten korkuyorum eğildiği için.Kızlar bugün düşen bebisler grubuna bizde eklendik malesef bir süredir annemlere kalıyorum kızımla burdaki besigimiz biraz yüksek ti ama uyanınca hep bakıyorum beşikte oturuyor onu almamızı bekliyordu geldim baktım öyle derinuyuyorki içeri gittim bikac saniye geçti kütttt diye bi ses koştum hemen eğilmiş beşikten yere yüzünün üstüne düşmüş çok ağladı içim gitti Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi buna şükür ama çok üzüldüm canım kizim çok ağladı kaşını vurmuş
Mont daha rahat olur diye düşünüyorum. Beli lastikli montlar tam bedeni olursa kucağa alınınca yukarı toplanıyor. Biraz büyük beden lastiksiz ve hafif olanlar tercihim. Dışarı da pantalon ve külotlu çorap giydiriyorum.Kızlar kışın dışarda bebeklerimize ne giydireceğiz? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?
Dün okuduğum yazıda omega3 ün yararlarından bahsediyordu ben kendim için kullanıyorum ara ara ama bebişlere vermeye başlayan var mı?
Teşekkür ederiz canım sizede cokk geçmiş olsunAllah esirgemiş canım.Cok geçmiş olsun ben de artık beşikten korkuyorum eğildiği için.
Mont daha rahat olur diye düşünüyorum. Beli lastikli montlar tam bedeni olursa kucağa alınınca yukarı toplanıyor. Biraz büyük beden lastiksiz ve hafif olanlar tercihim. Dışarı da pantalon ve külotlu çorap giydiriyorum.
Kızlar 28 aylık oğlum el ayak ağız hastalığı geçirdi. Ağzındaki aftan cok sıkıntı yaşadık ama vücudu cok kabarmadı. Cok şükür iyiyiz şimdi ama dışarı çıkarmıyorum bulaşır diye başkasına. Allahtan bebeğe bulaşmadı şimdilik. Bu arada bebek 10 oldu artık birkaç adım atabiliyor .
Canim benim oglumda da aft çıktı karbonatlı suyla temizledim ve karadut şurubu içirdim onlar iyi geldi geçti çok şükür. Eger sizdeki geçmediyse deneyebilirsin.Allah esirgemiş canım.Cok geçmiş olsun ben de artık beşikten korkuyorum eğildiği için.
Mont daha rahat olur diye düşünüyorum. Beli lastikli montlar tam bedeni olursa kucağa alınınca yukarı toplanıyor. Biraz büyük beden lastiksiz ve hafif olanlar tercihim. Dışarı da pantalon ve külotlu çorap giydiriyorum.
Kızlar 28 aylık oğlum el ayak ağız hastalığı geçirdi. Ağzındaki aftan cok sıkıntı yaşadık ama vücudu cok kabarmadı. Cok şükür iyiyiz şimdi ama dışarı çıkarmıyorum bulaşır diye başkasına. Allahtan bebeğe bulaşmadı şimdilik. Bu arada bebek 10 oldu artık birkaç adım atabiliyor .
Erken ergenlikle balık yağının nasıl bir bağlantısı var? Aynı şeyi propolis içinde söylüyorlar¿Kızlar günaydın. Buraya da yazmak istedim aklınızda bulunsun diye. Birkaç tanıdığım 1 yaş sonrası çocuklarına balık yağı kullandığını ve kullanmadıkları çocukları ile kullandıkları çocuklarının fark yarattığını söylediler. (Anlama kapasitesi...vs)
Bende kontrolde Dr a sordum. Ben tavsiye etmiyorum erken ergenlik sorunlarına yol açıyor kendisinin balık olarak tüketmesi daha faydalı dedi.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Doktoruna soran var mı? Büyük çocuklarına kullanan,memnun olan? Çünkü kapış kapış eczanelerden alınıp kullanılıyor
BuS saglik35 aynen doktorumuz onu da söyledi. Propolis falan da tavsiye etmiyorum erken ergenlik nedeni oluyor dedi. Sanırım bu eczanelerde satılan balık yağları içinde başka maddeler,formüller de var onlar sebep oluyor eğer öyleyse.
Omega balık harici koyu yeşil yapraklı sebzeler de,cevizde bol miktarda var. Ben de sanırım dışardan bu tarz ilaç formunda şeyler içirmek yerine beslenmelerinde daha omega destekli beslemeye çalışırım.
İnstagramda takip ettiğim bütün cocuk doktorları propolis öneriyor alerji vs yoksa. Ben Canan Karatay san duyup 5yıl önce kendimde kullanmaya başlamıştım tabiki düzenli olmadı ama olumsuz bir etki görmedim. Hatta tahlillerde değerlerim düzene bile girdi. Tabi omega3 te bir sürü kriter var temiz ve doğru ürünü bulmak lazım tıpkı D vitamini ve demir de olduğu gibiS saglik35 aynen doktorumuz onu da söyledi. Propolis falan da tavsiye etmiyorum erken ergenlik nedeni oluyor dedi. Sanırım bu eczanelerde satılan balık yağları içinde başka maddeler,formüller de var onlar sebep oluyor eğer öyleyse.
Omega balık harici koyu yeşil yapraklı sebzeler de,cevizde bol miktarda var. Ben de sanırım dışardan bu tarz ilaç formunda şeyler içirmek yerine beslenmelerinde daha omega destekli beslemeye çalışırım.