2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar kışın dışarda bebeklerimize ne giydireceğiz? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?
Mont mu astronot mu almalıyız? Kışın yürüyecekleri için mont daha iyi olur gibi geliyor ama bu durumda altlarına ne giydirmeliyiz?

Kızlar kışın dışarda bebeklerimize ne giydireceğiz? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?
Mont mu astronot mu almalıyız? Kışın yürüyecekleri için mont daha iyi olur gibi geliyor ama bu durumda altlarına ne giydirmeliyiz?
Ben mont ve altina kalın esofman alti yada kadife pantolon giydiricem. Astronotla rahat edeceğini sanmiyorum artık büyüdüler astronot hareketlerini kısıtlar diye düşünüyorum.

Ben mont ve altina kalın esofman alti yada kadife pantolon giydiricem. Astronotla rahat edeceğini sanmiyorum artık büyüdüler astronot hareketlerini kısıtlar diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Bana astronot kısıtlar gibi geliyor, o yüzden sordum. Mantıklı kalın bir alt giydirmek. Ya da eşofman içine külotlu çorap olabilir. Biz kış da olsa bahçeye çıkarıyoruz sürekli de o yüzden kafama takıldı.

Ben makarnavedahafazlasi lütfen markasının organik keçiboynuzu pekmezini kullanıyorum.
Haftada 1-2 kez muhallebisine ekliyorum. Bir de yeşil sebzelerde demir bakımından zengin. Mevsim bitmeden semizotu, yeşil fasulye verebilirsin bebeğine. Belki biliyorsundur ama süt ürünleri yedikten 1 saat öncesi ve sonrası vermemelisin kan damlasını, demirin emilimini azaltıyor süt ürünleri.
Semizotu dereotu taze fasulye vs. Hepsini veriyorum cnm. O kadar dikkat etmeme ragmen bu kdr dusuk cikmasi sasirtti beni acikcasi. O yuzdrn tereddüte düşüp size sordum. Ben organik uzum pekmezi veriyorum ama sevmedi. Degistireyim bakalim

Bize hediye asteonot gelmisti canim. Mont istiyorum ama almadim hrnuz. Gecen aya kadar cok guzel indirimler vardi. Ama simdi yine artmis fiyatlar. Brn de ayni fikirdeyim astronot cok kulansili grlmiyor bana yuruyecekelri icin.

Ben mont aldım oğluma. İlk çocukta da mont kullanmıştım. Alttan da eşofman ya da pantolonun altına ince tayt tarzı birşey giydiriyorum. Kilotlu çorabı kendim bile giyemem pek ruhum sıkılır çocuğa giydirmeyi asla düşünmedim :KK48: H&M de ince taytlar çok fazla hem erkek çocuğuna hem kız çocuğuna göre oraya bakabilirsiniz. Hatta indirimden kız çocuk bölümünden düz siyah ve lacivert aldım oğluma:emir_bebek:

Kızlar bugün düşen bebisler grubuna bizde eklendik malesef :KK42: bir süredir annemlere kalıyorum kızımla burdaki besigimiz biraz yüksek ti ama uyanınca hep bakıyorum beşikte oturuyor onu almamızı bekliyordu geldim baktım öyle derinuyuyorki içeri gittim bikac saniye geçti kütttt diye bi ses koştum hemen eğilmiş beşikten yere yüzünün üstüne düşmüş çok ağladı içim gitti Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi buna şükür ama çok üzüldüm canım kizim çok ağladı kaşını vurmuş
Allah esirgemiş canım.Cok geçmiş olsun ben de artık beşikten korkuyorum eğildiği için.

Mont daha rahat olur diye düşünüyorum. Beli lastikli montlar tam bedeni olursa kucağa alınınca yukarı toplanıyor. Biraz büyük beden lastiksiz ve hafif olanlar tercihim. Dışarı da pantalon ve külotlu çorap giydiriyorum.

Kızlar 28 aylık oğlum el ayak ağız hastalığı geçirdi. Ağzındaki aftan cok sıkıntı yaşadık ama vücudu cok kabarmadı. Cok şükür iyiyiz şimdi ama dışarı çıkarmıyorum bulaşır diye başkasına. Allahtan bebeğe bulaşmadı şimdilik. Bu arada bebek 10 oldu artık birkaç adım atabiliyor .

Dün okuduğum yazıda omega3 ün yararlarından bahsediyordu ben kendim için kullanıyorum ara ara ama bebişlere vermeye başlayan var mı?

3 yaşında oğlum için alırken eczaneye sordum 1 yaş öncesi alerji riskinden dolayı kullanılmıyor dedi

Allah esirgemiş canım.Cok geçmiş olsun ben de artık beşikten korkuyorum eğildiği için.

Mont daha rahat olur diye düşünüyorum. Beli lastikli montlar tam bedeni olursa kucağa alınınca yukarı toplanıyor. Biraz büyük beden lastiksiz ve hafif olanlar tercihim. Dışarı da pantalon ve külotlu çorap giydiriyorum.

Kızlar 28 aylık oğlum el ayak ağız hastalığı geçirdi. Ağzındaki aftan cok sıkıntı yaşadık ama vücudu cok kabarmadı. Cok şükür iyiyiz şimdi ama dışarı çıkarmıyorum bulaşır diye başkasına. Allahtan bebeğe bulaşmadı şimdilik. Bu arada bebek 10 oldu artık birkaç adım atabiliyor .
Teşekkür ederiz canım sizede cokk geçmiş olsun

Kızlar son zamanlarda şiddetli baş ağrılarım vardı mr çekindim raporda dalgalanmalar falan var yazıyor mr dada ışık parlaması gibi yerler var henüz dr. Ile görüşemedim ama keyfim kaçtı insallah herşey yolundadir

Canim benim oglumda da aft çıktı karbonatlı suyla temizledim ve karadut şurubu içirdim onlar iyi geldi geçti çok şükür. Eger sizdeki geçmediyse deneyebilirsin.

@ Zehra_mda Tesekkurler cok şükür geçti canım. Biraz büyük olunca ne versen reddediyordu. Ilaç zamanı herkes duyuyordu aglamasini. Iyilesmesine yakın bir kaç yudum içti karaduttan. Geçmiş olsun size de.

Kızlar günaydın. Buraya da yazmak istedim aklınızda bulunsun diye. Birkaç tanıdığım 1 yaş sonrası çocuklarına balık yağı kullandığını ve kullanmadıkları çocukları ile kullandıkları çocuklarının fark yarattığını söylediler. (Anlama kapasitesi...vs)

Bende kontrolde Dr a sordum. Ben tavsiye etmiyorum erken ergenlik sorunlarına yol açıyor kendisinin balık olarak tüketmesi daha faydalı dedi.

Siz neler düşünüyorsunuz?
Doktoruna soran var mı? Büyük çocuklarına kullanan,memnun olan? Çünkü kapış kapış eczanelerden alınıp kullanılıyor 😳

Kızlar günaydın. Buraya da yazmak istedim aklınızda bulunsun diye. Birkaç tanıdığım 1 yaş sonrası çocuklarına balık yağı kullandığını ve kullanmadıkları çocukları ile kullandıkları çocuklarının fark yarattığını söylediler. (Anlama kapasitesi...vs)

Bende kontrolde Dr a sordum. Ben tavsiye etmiyorum erken ergenlik sorunlarına yol açıyor kendisinin balık olarak tüketmesi daha faydalı dedi.

Siz neler düşünüyorsunuz?
Doktoruna soran var mı? Büyük çocuklarına kullanan,memnun olan? Çünkü kapış kapış eczanelerden alınıp kullanılıyor 😳
Erken ergenlikle balık yağının nasıl bir bağlantısı var? Aynı şeyi propolis içinde söylüyorlar¿

S saglik35 aynen doktorumuz onu da söyledi. Propolis falan da tavsiye etmiyorum erken ergenlik nedeni oluyor dedi. Sanırım bu eczanelerde satılan balık yağları içinde başka maddeler,formüller de var onlar sebep oluyor eğer öyleyse.
Omega balık harici koyu yeşil yapraklı sebzeler de,cevizde bol miktarda var. Ben de sanırım dışardan bu tarz ilaç formunda şeyler içirmek yerine beslenmelerinde daha omega destekli beslemeye çalışırım.

S saglik35 aynen doktorumuz onu da söyledi. Propolis falan da tavsiye etmiyorum erken ergenlik nedeni oluyor dedi. Sanırım bu eczanelerde satılan balık yağları içinde başka maddeler,formüller de var onlar sebep oluyor eğer öyleyse.
Omega balık harici koyu yeşil yapraklı sebzeler de,cevizde bol miktarda var. Ben de sanırım dışardan bu tarz ilaç formunda şeyler içirmek yerine beslenmelerinde daha omega destekli beslemeye çalışırım.
Bu
İnstagramda takip ettiğim bütün cocuk doktorları propolis öneriyor alerji vs yoksa. Ben Canan Karatay san duyup 5yıl önce kendimde kullanmaya başlamıştım tabiki düzenli olmadı ama olumsuz bir etki görmedim. Hatta tahlillerde değerlerim düzene bile girdi. Tabi omega3 te bir sürü kriter var temiz ve doğru ürünü bulmak lazım tıpkı D vitamini ve demir de olduğu gibi

S saglik35 aynen öyle. Kanser teşhisi olan bir tanıdığım bu arı sütü,propolis ve polenden çok fayda gördüğünü akciğerinde ki enf geçmeyip bunlarıla birlikte azaldığını söyledi. Bende inanıyorum. Eğer kaliteli ve doğru kullanılırsa tabiki olumlu yönde etki eder.

Ama büyüme ve gelişme çağındaki çocukları olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum. Çünkü metabolizma ve tüm vücut hücreleri o kadar hızlı ve çabuk değişime uğruyor ki belki de sadece çocuklarda bu tarz etkiler görülüyor. Çünkü genelde yetişkinler ya hastalıkta yada vücutta görülen bir durumun düzelmesi neticesinde kullanıyor.

İnstada ben hiç Dr takip etmiyorum o yüzden birşey diyemeyeceğim. Ama ürün tanıtımı alıp, reklam falan da yapabilirler para kazanmak için. Herkesin kendi kişisel tercihi tabiki. Ben düşününce kullanmamak daha mantıklı gibi geldi.

Sizler neler düşünüyorsunuz kasım anneleri ? ❤️❤️

X