2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar YARDIIM !!!! oğlum alt dişlerinin 2sini çıkardı şimdi üst dişlerini çıkarıyor . Ne uyuyor ne emiyor. Ek gıdasını bile almıyor. Serin serin yoğurt şeftali vereyim diyorum kırk takla ile almıyor. Sürekli ağlıyor. Doktora gittik diş dedi.Doktorun verdiği jel sürüyorum ağrı kesicisini veriyorum hiç sakinleşmiyo. Tecrübelerinizi paylaşın lütfen.Sinirlerim harap oldu uykusuzluktan maffolduk

Ateşi var mi gülüm

Okurken çok hüzünlendim gerçekten. Rabbim yardımcınız olsun çok zor. Hiç kimseyi işsizlikle sınamasın rabbim. Ülkemİzde maalesef vasıflı insanlar iş bulamazken vasıfsız torpilli insanlar her yerde kol geziyor. Meleğinizin yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda iş bulursunuz inşallah

benim esimde insaat muhendisi krizde ilk etkilenen insaat sektoru en son krizden cikan gene insaat sektoru gecen sene ben hamileyken esimde issiz kaldi hatta ilk hamile ohrendigimiz ay direk isten cikarildi baya issiz gezdi sonra amcasinin yanina girmisti ordaki iste bitince 7 aylik falan hamileydim gene issiz kaldi napicaz falan derken allah bi kapi acti ve dogumumdan 1 ay once ise basladi insaallah rabbim sizede hayirli kapilar acar umidinizi kesmeyin vardir sizide bekleyen bir is ama zamanini bekliyordur

Üzülmüşsün, korkmussun hakli olarak. Ama yapma kuzum. Bilerek isteyerek düşer misin hic, kirar misin o kapagi? Durduk yere o masrafı acmayi kim ister? Esinin anlayissizligina ver, uzulme. düşünse o da bulur sana hskdizlik ettiğini. Canin sagolsun, ya kirsaydin bir yerini, ya allah korudun bebegine birsey olsaydı?
Ben de böyleyim bu aralar, hep birseylere yetideyim derken yetişemeyip, bir de üstüne darmadagin oluyorum. Evi de dagitiyorum. Yada birşeyler kiriyorum. Bebrbimi 5 aylikken 1 hafta icinde 2 kere yataktan dusurunce biraktim ev islerine yemege utuye vs. Yetismeye calismayi. Sakin hareket et,. Uykusuzluk yorgunluk da eklenince ustune yarimakilli oluveriyor insan.
Vsktin varsa doktora gorun kuyruksokumun icin. Ihmal etme, krem sur, hicbirsey yapamzsan zeytinyagi ile ov. gecmis olsun canim.

Canimmm dualarım sizinle. Rabbim o meleginin yüzü suyu hurmetine tez vakitte kspilar acsin size. Hissetmez mi herseyi hissediyor o melekler, zor evet ama sen yine gonlunu ferah tut ki, gozunden umutsuzluk degil, ışık alsin yavrucak. Emziriyor musun bilmiyorum ama sütüne zarar verirsin böyle. Gececek bu günler hatirlamayacaksin bile allah in izniyle.

Kızlar hepinize bu güzel dualarınız temennileriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Rabbim hicbirimizi zorda darda bırakmasın sağlıkla huzurla güzel günler görelim meleklerimizle birlikte....
Canim allah yardimciniz olsun iyi dusun iyi olsun canim bebegin senden butun enerjileri aliyor uzme onu.

Çok şükür üzücü birşey olmamış bebeğinizle size. Kazalardan belalardan esirgesin Allah.

Allah hayırlı kapılar açsın bol rızık versin inşallah. Her sıkıntının ardı ferahlıktır, tez atlatın inşallah.

Kızlar biz de 8 ay 9 günlüğüz. 9. Ayda kan değerleri için çağırmıştı doktor. Geçen gece sineklik açık kalmış yavrumu yemiş yemiş doymamış sinekler. Yüzündekiler kabuklu gibi gelince bi götüreyim hem de tahlilleri de çıkar aradan dedim. Kaşıntı için krem ve şurup verdi. Hgb si yüksek çıktı. İyi ki yaptırmışım ferritin düşük çıktı. Demir için 4 damla kan ilacı veriyordum sağlık ocağının verdiği. Doktor 16 damlaya çıkardı. Onun dışında iyiyiz çok şükür. 4 dişimiz var. Komando gibi emekliyoruz. Habire tutınarak kalkmak ve ayakta durmak istiyor ama vidaları gevşek sallanıyor her yerimiz. Geldim geldim diyerek koşunca ona doğru, kaçmaya çalışıyor gülerek. Bazen kaşık maması bazen yediklerimizden daha tuzsuz olarak veriyorum ve püreye yakın veriyorum. Bunun yanında eline salatalık ekmek patates veriyorum ödüm kopa kopa. Isırıp ısırıp atıyor bir iki yiyiyor. Pirinç tanelerini pek seviyor. Biz yerken bir tatlı kaşığı kadar toplamda anca yiyiyordur ama en azından yiyiyor. Bugün ilk defa minik tavuk parçaları da yiyebildi. Abimiz 26 aylık. Bazen çok seviyor öpüyor, oyuncak veriyor; bazen de sebepsiz vuruyor saçını yoluyor. Çoğu zaman sesi çıkmıyor bile küçüğün. Normal sanmaya başladı sanırım. Abimiz de iştahsız bu aralar. Bütün dişleri çok şükür çıktı artık. Onun da demiri düşük çıktı. Şurup verdi doktor. B tipi menenjit aşısını yaptırdık. 3 gün süren ateş ve iğne vurulan yerde şişme yapabilir, dedi doktor. Akşam hafif var gibi geldi ateş şurup verdim. Onun dışında iyi gibi ama korkudan uyuyamıyorum. Gidip gelip kontrol ediyorum.

Tecrubem yok henuz ama eline prasa yada yesil soğan verebilirsin ağrısını alıyormuş

Kulak enfeksiyonu oluyor demişsin de, emzirirken yanına uzanarak mı emziriyordun? Bize doktor yatarak emzirmeyi sık kulak enfeksiyonu olur diye tavsiye etmedi ama geceleri yatarak emziriyorum

Kızlar hepinize bu güzel dualarınız temennileriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Rabbim hicbirimizi zorda darda bırakmasın sağlıkla huzurla güzel günler görelim meleklerimizle birlikte....
şimdi okudum, iş sorunu var galiba çok üzüldüm en kısa zamanda çözüşür inşallah

herkese selam
benim kızım 8 ay 6 günlük oldu.
tuz, bal, süt ve yumurta beyazı dışında her şeyi ver dedi doktor. doktor demedi ama şeker de vermiyorum.
ben de kendi yemeklerimizden yediriyorum.
kuruyemişleri (fındık fıstık falan) robottan çek un gibi yap yer dedi. muhallebi puding yapıp üstüne ekliyorum badem falan.

genelde kendi eliyle yiyor.

8.ayda boyu 64 cm
kilosu 6650 gram..

emeklemiyor, dişi yok, sürünmüyor, dönmüyor.

ama ayağından azıcık destek verirsem sırt üstü yatarken kendi doğrulup oturuyor. bir de 2 elinden tuttuğumda uzun süre adımlıyor. evi geziyoruz sabahtan akşama....
doktor yürüteç ve yürüme arkadaşı kullanma dedi.

bunun dışında konuşmuyor, dö dö dö dö diyor

kakasını klozete yapıyor :) bu benim için en iyi şey sanırım.

sizde durumlar nasıl?

Maşallah benden çok yiyiyor.daha çocuk nqpacak amudami kalksın bırak dönmesin yürüyor nasıl olsa.her bebeğen gelişim süreci farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…