Kahvaltıda ne veriyorsun Bi anlatabilir misin ya. Biz daha bugün başladık da.Ben henüz denemedim onları, hiç bilmiyorum malesef...
Ben pek bir şey veremiyorum malesef. Rota ve dizanteri geçirdi kızım, hastanede kaldık filan ara verdik malesef. Bir de kızımın süt ürünleri alerjisi var. Hastalanmadan önce Yumurta sarısı vermeye başlamıştım kahvaltı olarak. Alerjisi yoksa evde labne veya lor da yapabilirsin.Kahvaltıda ne veriyorsun Bi anlatabilir misin ya. Biz daha bugün başladık da.
Çok geçmiş olsunBen pek bir şey veremiyorum malesef. Rota ve dizanteri geçirdi kızım, hastanede kaldık filan ara verdik malesef. Bir de kızımın süt ürünleri alerjisi var. Hastalanmadan önce Yumurta sarısı vermeye başlamıştım kahvaltı olarak. Alerjisi yoksa evde labne veya lor da yapabilirsin.
Daha detaylı anlatan olacaktır mutlaka
Çok teşekkür ederiz. Çıktık hastaneden. İyileşti kızım elhamdulillahÇok geçmiş olsun
Allah kolaylık versin canımMerhaba herkese ... kızımın 4 dişi birden aynı anda çıkıyor ikisi patlamış diğer 2 si şiş ... 2 tanesi de önceden çıkmıştı zaten 6 tane dişimiz olcak yakında ... hepsi aynı anda olduğu için biraz zorluyor tabi uyuyamıyor, huzursuz Allah yardım etsin tüm kuzucuklara
Sağol canımAllah kolaylık versin canım ♥
Etiket yapmayı bilmiyorum ben burdan soruyum dedim bebiş nasıl oldu tamamen iyimi inşallah.Allah kolaylık versin canım
Sağol canımBetüş nasıl ? İyidir umarım
Teşekkürler kızlar, çok şükür iyileşti BetülümüzEtiket yapmayı bilmiyorum ben burdan soruyum dedim bebiş nasıl oldu tamamen iyimi inşallah.
İnşallah değildir. Çok sevindim inşallah bidaha göstermesin Allah. Bizde de çıkmıştı doktorun biri alerji dedi biride böcek ısırmış dedi.Teşekkürler kızlar, çok şükür iyileşti Betülümüz
Bu sefer de bacağında iki tane su baloncuğu gibi şeyler çıktı, önce biri 5-6gün sonra diğeri şeklinde. Suçiçeği olabilir mi dedik. Yarın doktora götürecektik zaten, bakalım doktor ne diyecek.
Amin, inşallah bizde de sizinki gibi olur canım. Biz de ilk sinek filan ısırdı sandık ama ilki hastanede oldu, diğeri evde yeni oldu. Gövdesinde olmaması biraz rahatlatıyor ama öyle korktuk ki hastalıklardan..İnşallah değildir. Çok sevindim inşallah bidaha göstermesin Allah. Bizde de çıkmıştı doktorun biri alerji dedi biride böcek ısırmış dedi.
Çok haklısınAmin, inşallah bizde de sizinki gibi olur canım. Biz de ilk sinek filan ısırdı sandık ama ilki hastanede oldu, diğeri evde yeni oldu. Gövdesinde olmaması biraz rahatlatıyor ama öyle korktuk ki hastalıklardan..
Allah sizinkine de şifalar versin canımÇok haklısınbiraz toplansın bebiş inşallah. Doktor su çiçeğinin ensede başladığını söyledi bize ama öyledir umarim çok bilgim de yok. Bizimkide sürekli kulak enfeksiyonu oluyor seni çok iyi anlıyorum inşallah gider şu hastalıklar da bebişler biraz toparlar lar
çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişe değildirTeşekkürler kızlar, çok şükür iyileşti Betülümüz
Bu sefer de bacağında iki tane su baloncuğu gibi şeyler çıktı, önce biri 5-6gün sonra diğeri şeklinde. Suçiçeği olabilir mi dedik. Yarın doktora götürecektik zaten, bakalım doktor ne diyecek.
Eskisi gibi değil ama elhamdulillah bir şekilde yedirebiliyoruz canımG
çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişe değildirİştahı nasıl düzeldi mi ?
İnşallah en kısa zamanda eskisinden de çok iyi olacak betüşEskisi gibi değil ama elhamdulillah bir şekilde yedirebiliyoruz canımgeçen gün yemedi, hemen sık bez doldurmaya başladı.. Çok şükür yiyince püresini topladı tekrar ❤
Ben denemedim canım malesef daha. Ama hastalık olmasa deneyecektim. Kuzu kıyma demişti doktor, çorbasına koyup çek diyeİnşallah en kısa zamanda eskisinden de çok iyi olacak betüş
Et suyu, kıyma fln deniyormu süt alerji bebeklere anneleri acaba ? Sen denemiş miydin canım ? Kuzu kıyma denesem mi diyorum ?
Merhaba arkadaşlar. Benim kızım 8 aylık , eskiden gece pek uyanmazdı şimdi geceleri bağırarak ağlıyor , genelde de gazı oluyor ve 2 saatte bir kalkıyor. Ayrica kaka yaparken ıkınıyor ve ağlıyor. Prebiyotik kullanıyoruz, Dr 3gün fitokrem sür dedi. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Çok teşekkür ederim canımIlk bebegimde bu tür şeyler çok yaşadım. 1 ay kabiz oldu. Civik yapıyordu ama cikaramiyordu. Doktora götürdüm bebek lavmanlarından verdi 3 gün kullandım. Ama çocuk çok sancilandi karnı ağrıyor çok fazla yapıyordu. Onu da bıraktım alıştırma dedi bir hemşire. Sonra kulak çöpune zeytin yağı sürüp onu poposuna dokundurdum uyarilinca kaka yaptı sonra Rahat rahat yapmaya başladı. 1 ay bu durumdan çektiğimiz için bir çok deneyimim oldu.
Yemeklerinde kimyon kullan bebeğinin de senin De yemeğinde kimyon olsun. Bu günlerde princ muz ve patates yedirme bebegine. Duzelince tekrar yavaştan yedirebilirsin