2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kulak enfeksiyonu oluyor demişsin de, emzirirken yanına uzanarak mı emziriyordun? Bize doktor yatarak emzirmeyi sık kulak enfeksiyonu olur diye tavsiye etmedi ama geceleri yatarak emziriyorum
Evet emzirirken malesef yana yatarak emiyor başka türlü almıyor. Alakası varmı çok bilgim yok ama kulağı için doktora götürdüm yatarak emziridigimi söyledim kulaklarında bi sıkıntı yok dedi. Ben ilk bebegimi 5 ay emzirdim hiç yatarak emzirme dim ama onda da çok fazla kulak enfeksiyonu oldu benim kulaklarımda sıkıntılı belki benden gelen bisey dır onuda sormak aklıma gelmedi hiç.

İnternette anneler arası böyle yazışmalar okudum. Doktorumuzda sık sık kulak enfeksiyonu olur yatarak emzirme dedi. Sen yine de imkanın varsa kafasının altına yastık koyup yükselterek emzir

İnternette anneler arası böyle yazışmalar okudum. Doktorumuzda sık sık kulak enfeksiyonu olur yatarak emzirme dedi. Sen yine de imkanın varsa kafasının altına yastık koyup yükselterek emzir
Yastık koymayı düşünmedim hiç dediğinizı yapicam. Her banyo yaptirdigimda doktora gidiyoruz atesleniyor kulak enfeksiyonu diyorlar pamuk tıka diyor doktorun biri bi diğer doktor tikama diyor kafam karışıyor benimde kime güveniyim bilemedim.

Bizde 8 ay 13 günlüğüz. Kilomuz en son 7.600 dü. 8. Ay kontolüne daha gitmedik. Altta tek dişimiz var. Yanındaki diş de gelmek üzere belki de bu yüzden çok iştahsız. Nerdeyse her öğün Sadece yoğurt yiyor.
Dönüyor, çok rahat emekliyor, bir haftadır da koltuklardan tutunup ayağa kalkıyor. Ben mutfağa gittiğimde ardımdan geliyor. Mama sandalyesinde oturmayı hiç sevmiyor. Güvenlik önemleri aldık geçen. Çekmece kilitleri ve bol bol yumuşak süngerler aldık. Her yere süngerlerden çerçeve yapıyoruz. Ayaklanınca kendine zarar vermeye başladı.
Artık pilim bitti. Yemek yapsam temizlik kalıyor, temizlik yapsam aç kalıyoruz. Eve yardımcı kadın almaya karar verdik. Yarım gün gelip yemek yapıp evi toparlayacak. Bizde böyle

Geceleri ben de yatarak emziriyorum gün içinde yorgun olduğumda da ama biz enfeksiyon olmadık. Hatta bir dönem daha küçükken sadece yatarak emziriyordum.
Tıkamanın ne gibi zararı olacak ki? Kulağına su girip enfeksiyon olma hali de olabilir.

İnşallah hiç kimsenin bebiş ı olmasın. Tıkamak ta pamuk suyu çeker kulağın içine daha çok gitmesine sebeb olur dedi.

İnşallah hiç kimsenin bebiş ı olmasın. Tıkamak ta pamuk suyu çeker kulağın içine daha çok gitmesine sebeb olur dedi.
Ben bi donem.plastik tikaclardan kullanmistim. Bebeklere uygunu varmi acaba. Yikarken goz yakmayan bir sampuan kullanip kafasi dik pozisyonda yikamayi denesen. Yatarak emzirmenin sorun olmayacagini yatarak mama icmenin kulakta enfeksiyonnyaptigini okumustim bende cok gecmis olsun insallah tekrarlamaz

Evet canim mama veriorum ama biz artk mamayi sadece gece ve sabah ilk uyandiginda yiyoruz gunduz hep ek gida yiyoruz zayif gibi gozukmuo bnm kızım ama bu ay bu kadar az almasi moralimi bozdu bnm

Çok teşekkür ederim inşallah. Tikaci bi araştırayım olmadı onunla yaptırırım mamayi da kafasını yüksek yapıp veriyodum iyice yüksek yapıyım teşekkür ederim.

Evet canim mama veriorum ama biz artk mamayi sadece gece ve sabah ilk uyandiginda yiyoruz gunduz hep ek gida yiyoruz zayif gibi gozukmuo bnm kızım ama bu ay bu kadar az almasi moralimi bozdu bnm
Benimki erkek bebek olduğu için diyolar o zaman. Doktor da zayıf demese umrum olmuyor benim de doktor diyince endişe ediyorum. Seninki maşallah yiyorsa süper benimki elma falan eline verince yiyor ama çorbaya gelince en ufak parça gelse midesi bulanıyor. Bide hareketlendiler artık iyice belkı ondan almamıştır bozma moralini.

Yok canim bizim doktor onemli deil boyu uzamış bas cevresi genislemis sikinti yok yedigi icinde hem dio bidha ki ay ona gore bakacakmis muhallebi ekledi beslenmesine pek ogurmuo bizimki cok sukur bu aralar

Yok canim bizim doktor onemli deil boyu uzamış bas cevresi genislemis sikinti yok yedigi icinde hem dio bidha ki ay ona gore bakacakmis muhallebi ekledi beslenmesine pek ogurmuo bizimki cok sukur bu aralar
Massallah güzel güzel yesin:) yaptığın muhallebilerden burayada paylaşırsan bende denemek isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…