Valla ben bekledim çok şükür şu an bi sıkıntım yok geçen cumartesi dıydyuk kalp atışını. İyi düşün iyi olacak inşallahAyyyy çok ümitlendirdin beni canım ya Allah razı olsun kesen kaç mm di 7 haftalıkken ptesi 8+4 olcak benim kontrolüm var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben bekledim çok şükür şu an bi sıkıntım yok geçen cumartesi dıydyuk kalp atışını. İyi düşün iyi olacak inşallahAyyyy çok ümitlendirdin beni canım ya Allah razı olsun kesen kaç mm di 7 haftalıkken ptesi 8+4 olcak benim kontrolüm var
Canım Progestan kullanıyorum ben fitil olarak gece yatarken koyuyorum sabah kalktığımda su geliyor sende kullanıyorsan belki ondandır. İnşallah bir sıkıntı yoktur sen stres yapmaMerhaba kizlar.. Affiniza siginarak birsey sormak istiyorum .. Dün gece wc ye kalkikca farkettin ic camasirim cok islakdi, su gibi akintisi olan varmi aramizda ilk defa basima geldi cok korktum bebegin suyumu patladi acaba dedim. bugün doktorumu aradim kanaman olmadigi sürece korkulacak birsey yok dedi..
bu arada dogumum 16 kasim ikinci gebeligim..
Yok canım bekle. Kanamam yoksa aldırma
Canım Progestan kullanıyorum ben fitil olarak gece yatarken koyuyorum sabah kalktığımda su geliyor sende kullanıyorsan belki ondandır. İnşallah bir sıkıntı yoktur sen stres yapma
bana da aynı şeyi söyledi canım..yazdığını görünce rahatladım..bize de kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim...14 nisanda randevumuz var..duanızı esirgemeyin kızlar...Canım ben 9 + 1 de gördüm. Normalde 7 de gittim. Kese çok küç0k dedi. Sonra 2 hafta sonra gittim. Her şey güzel olacak inşallah
Evet baya bi erken yapmissin canim.. ben adetim 4 gün gecince yaptim ve pozitif gördüm.. adetin gectiysa tekrarla benceKızlar adetime 7 gün varken şu erken belli olan testten yaptım sonuç negatifti sizce erken mi davrandım testi ne zaman yapmam lazımdi
Ayın 11i adet tarihimEvet baya bi erken yapmissin canim.. ben adetim 4 gün gecince yaptim ve pozitif gördüm.. adetin gectiysa tekrarla bence
kendini fazla yorma iş mi çok yapıyorsun evde canım..bende oluyor ama hafif..fazla hareket etmemeye çalış...Merhaba kizlar.. Affiniza siginarak birsey sormak istiyorum .. Dün gece wc ye kalkikca farkettin ic camasirim cok islakdi, su gibi akintisi olan varmi aramizda ilk defa basima geldi cok korktum bebegin suyumu patladi acaba dedim. bugün doktorumu aradim kanaman olmadigi sürece korkulacak birsey yok dedi..
bu arada dogumum 16 kasim ikinci gebeligim..
Evet 3 bucuk yasinda bir kizim var isder istemez sürekli haraket halindeyim birde hergün 2 saat temizlik isine gidiyorum.. allah yardimcimiz olsun bu günleride atlatcaz allahin iznliylekendini fazla yorma iş mi çok yapıyorsun evde canım..bende oluyor ama hafif..fazla hareket etmemeye çalış...
Hangi doktor izmirde ?İzmirdeyim bende. Doktorun aynı benim doktorum gibi konuşmuş. Aynı doktor mu diye merak ettim.
Kızlar adetime 7 gün varken şu erken belli olan testten yaptım sonuç negatifti sizce erken mi davrandım testi ne zaman yapmam lazımdi
Sağol canım cevabın için.ben de çok ağrı olunca tuhafıma gitmişti durum.icim rahatlıyor ama sizden cevap geldikceOrganlar kese için yer açmaya başlıyormuş ondan sırt ve bel ağrısı oluyormuş
Benim 3 hafta oldu nerdeyse haftaya kadar ay olacak. Ayın 12 sine randevu aldım ama erken oluyor ikili test için 10 günlük kontrol sürecini de değerlendiririm diye düşündüm :))bnde haftya yaptiricam biran once hafta olsun istiyorum yaa 1 haftadir gormuyirum bebisimi
Aypastam bu nasıl bir tavsiye? Siz doktordan daha mı iyi biliyorsunuz? Kendi düşmesin beklese 12-16 haftaya kadar bekleyecek. Ve acı çekecek. Doktorlar ne yazık ki baştan kesenin şeklinden yerleşim yerinden gebelik içi oluşumlardan ve hatta yolk sac ın iç renginden bile gebeliğin sağlıklı olup olmadığını anlıyorlar. Gebelik haftası büyüdükçe yapılan kürtajın riski artıyor. Belki sizin bekle canım aldırma yazısından sonra aldırmayıp 12 haftada düşğk yapacak ama yapışıklık olup bi daha hamile kalamayacak. Lütfen bilim dışı ve uzmanı olmadığımız alanlarda tavsiyeler vermeyelim.Yok canım bekle. Kanamam yoksa aldırma
Varsa çıkar. Ben adete 8 gün kala normal laboquick gebelik testiyle öğrenmiştim.Kan testi yaptırmadın şu erken çıkan idrar testi var ya ondan yaptırdım pazartesi kan tahlili yaptırsam kanda çıkarmıki