• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya bende iyi hissetmiyorum depresyona girmeye başladım midem çok kötü dediğin gibi ayrıca hep uykum var çok halsizim senin gibi hissediyorum bu mide bulantısı hazır olmadığım bir hamilelikte yaşadığım için iyice kötü hissediyorum.çocuğun kaç yaşında?
bnde kotuyum malesef ilkinkide ki gibi değilim tabi 9 ay kusmus hastanelerde yatmıs sabahlı akşamlı kılolarca serum yemıs kolumda delık acıcak yer kalmamıstı ustelık her akşam acildeydık. Dun ıkı bardak su ıctım bıle ısteye olcakları bıle bıle ama napıyım susadım ıyce ıcemıyorum gozum dusuyo gece kalkıp kustum dusun . 16 aylık oğlum kuzum. Mayısta anneme gidicem bende keske yakın olsaydı ama uzakta malesef yolculuk bile gozumde buyuyo suan valız hazırlama vs halsız aptal bi haldeym. Yemediğim zaman faciaları oynuyorum yersem sureklı ıyı ıyıde akşama kadar be yicem ikide bi ben tek basıma bıde kalkmaya halım olmuyo ee yat yat sonra bulantılar artıyo . Annemde en azından hazırlayan olurda yerım diyye dusunuyorum . Zaten onume yemek gelsede zorla yıyorum.. anlamıyorum bu hıc kusmayanları bız neden ole deılız fark ne merak edıyorum. Gerci bu halımede sukur edıyorum artık zira önceki sene bu zamanlarda evde yatıyor gunde 10 kez en kusuyo sefil bi halde 2 haftada 10 kg vermış bi durumdaydım off içimi doktum 9 ay bıtsın lutfennnnnnn

bnde kotuyum malesef ilkinkide ki gibi değilim tabi 9 ay kusmus hastanelerde yatmıs sabahlı akşamlı kılolarca serum yemıs kolumda delık acıcak yer kalmamıstı ustelık her akşam acildeydık. Dun ıkı bardak su ıctım bıle ısteye olcakları bıle bıle ama napıyım susadım ıyce ıcemıyorum gozum dusuyo gece kalkıp kustum dusun . 16 aylık oğlum kuzum. Mayısta anneme gidicem bende keske yakın olsaydı ama uzakta malesef yolculuk bile gozumde buyuyo suan valız hazırlama vs halsız aptal bi haldeym. Yemediğim zaman faciaları oynuyorum yersem sureklı ıyı ıyıde akşama kadar be yicem ikide bi ben tek basıma bıde kalkmaya halım olmuyo ee yat yat sonra bulantılar artıyo . Annemde en azından hazırlayan olurda yerım diyye dusunuyorum . Zaten onume yemek gelsede zorla yıyorum.. anlamıyorum bu hıc kusmayanları bız neden ole deılız fark ne merak edıyorum. Gerci bu halımede sukur edıyorum artık zira önceki sene bu zamanlarda evde yatıyor gunde 10 kez en kusuyo sefil bi halde 2 haftada 10 kg vermış bi durumdaydım off içimi doktum 9 ay bıtsın lutfennnnnnn
Canım benim ya Allah yardımcın olsun gerçekten zor bi durum. Benim bulantim olmuyor ama yeni olduğu için sanırım yani bende kendimi normal bulmuyorum millet yiyemez ben herşeyi yiyorum hamile değil gibi anlamadım

Sağol canım aynen öyle, her anı mucizelerle dolu, o elimize alamadığımız minicik kalp ve onun sahibi bizim hayatta ki en büyük aşkımız olacak, ellerini tutacağız bir gün inş, mucize dedikleri bu olmalı, biz 9 yıl bekledik bu minnakı Rabbime şükürler olsun , Allahım korusun onu tüm kötü enerjilerden uzak olsun hep inş ondan ♥️ ve hepimizin minik mucizelerini tabi ki Rabbim korusun ♥️

Fena duygulandım heran ağlayabilirim :KK61:
Çok geçmiş olsun inşallah tekrar böyle bişey yaşamazsınız :KK43:

Yutkunamiyorum, ama gargara yapıyorum karbonatlı suyla. Ağrısı hafifliyor. Zencefil bal limon da denerim, inşallah iyi gelir. Sana da geçmiş olsun canım.

Sirkeli su çok etkili biliyorum canım ama direk içmek en faydalısı da hamilelikte içilir mi onu bilmiyorum gargara yapabilirsin ama oda çok işe yarıyor.

Günaydın canım allah şifa versin inşallah.hamileyken insan çok hassas oluyo bide hastasın.Yemek yapamıyomusun bulantıdan falanmı.Bende yemek yapmak istemiyorum hazır olsada yesem istiyorum.çok bulantım olmamasına rağmen.Rahatsızlığın için zencefil bal limon bire bir gelir kuzum.hem vücut direncinide arttırır varsa bulantın bastırır boğazınada çokk iyi gelir.Allah şifa versin.
Yapabiliyorum, ama kendi yaptığım yemekten tek lokma yiyemiyorum. Kendim su bile doldurup içermiyorum içinde tüy var gibi hissediyorum. Kendimi kararttim galiba.

Bütün cevaplar için teşekkür ederim, kaynanadan cekmiyorum eltimden çektiğim kadar. :işsiz: yine de rabbim bu günleri aratmasin, elhamdülillah.

Embriyoya çok yakın yuvarlak bisey var o oluyor galiba dimi canım
Aynen canım zaten sen bebişini ve kalp atışını duymuşsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin ben yolk kesesini gördüm ama henüz bebişimi göremedim geç döllenme diye umut ediyorum ptesi tekrar kontrolüm var inşallah görürüm

Gecmis olsun canim evet stres olmamak doğrusu is olacagina varıyor biz ne dilesek de... Benim de var 4 kaybım seni cok iyi anlıyorum. Dilerim yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yasar bu günleri hızlıca unutursun
amin canım sana da çok geçmiş olsun. inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

Aynen canım zaten sen bebişini ve kalp atışını duymuşsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin ben yolk kesesini gördüm ama henüz bebişimi göremedim geç döllenme diye umut ediyorum ptesi tekrar kontrolüm var inşallah görürüm
Canım ben 9 + 1 de gördüm. Normalde 7 de gittim. Kese çok küç0k dedi. Sonra 2 hafta sonra gittim. Her şey güzel olacak inşallah

Canım ben 9 + 1 de gördüm. Normalde 7 de gittim. Kese çok küç0k dedi. Sonra 2 hafta sonra gittim. Her şey güzel olacak inşallah
hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. ben anlamıyorum benim doktorum daha 6+5 de gelişmeyecek dedi. yarın için kürtaj dedii. sat ın neydi canım? bugun daha 7+o yarın kürtaja gidiyorum uarın. :( :( böyle yazılar okuyunca da acaba diyrum offff

hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. ben anlamıyorum benim doktorum daha 6+5 de gelişmeyecek dedi. yarın için kürtaj dedii. sat ın neydi canım? bugun daha 7+o yarın kürtaja gidiyorum uarın. :KK43: :KK43: böyle yazılar okuyunca da acaba diyrum offff
Başka bir doktora daha gözükseydin keşke cnım

Inşallah canım senin bebiş nazlıdır o yüzden öyle olmuştur.insallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde alırız onları kucaklarimiza

yarın tekrar bakavcağım hatta detaylaı ultrasona gönderceğim seni, ama yüzde 90 olumsuz dedi.

Bir doktoru tanıyorum. arkadaşımın abisi. hani
Sonradan görenleri okuyunca erken davranmış gibi geldi bana umarım yanılmıştır sorun çıkmaz

Aynen şimdi ben de okuyorum. daha önceden de okumuştum. kendisine anlattım bu durumları. SEni başından beri taip ediyorum. kesenin boyutu gelişimi, ilk günkü değerlerini bir bütün olarak değerlendiriyrum dedi. hatta yolk sac göründü ben de. geçen hafta olumlu çok kısa sürede dolar dedi. ama salı günü dakikalarca kontrol etti inceledi ölçtü biçti. tablo çok olumsuz dedi. doktor arkadaşımın abisi, o nedenle daha bir güveniyorum. Ama bilmiyorum yarın belki kararım değişir ve bekleyebiliri.

Back