- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Kaç kilo aldın canım hamile kaldın kalalıBende çok acıkıyorum ya ne olacak kilolar bilmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kilo aldın canım hamile kaldın kalalıBende çok acıkıyorum ya ne olacak kilolar bilmem
bnde haftya yaptiricam biran once hafta olsun istiyorum yaa 1 haftadir gormuyirum bebisimiBen haftaya yaptıracağım
bnde kotuyum malesef ilkinkide ki gibi değilim tabi 9 ay kusmus hastanelerde yatmıs sabahlı akşamlı kılolarca serum yemıs kolumda delık acıcak yer kalmamıstı ustelık her akşam acildeydık. Dun ıkı bardak su ıctım bıle ısteye olcakları bıle bıle ama napıyım susadım ıyce ıcemıyorum gozum dusuyo gece kalkıp kustum dusun . 16 aylık oğlum kuzum. Mayısta anneme gidicem bende keske yakın olsaydı ama uzakta malesef yolculuk bile gozumde buyuyo suan valız hazırlama vs halsız aptal bi haldeym. Yemediğim zaman faciaları oynuyorum yersem sureklı ıyı ıyıde akşama kadar be yicem ikide bi ben tek basıma bıde kalkmaya halım olmuyo ee yat yat sonra bulantılar artıyo . Annemde en azından hazırlayan olurda yerım diyye dusunuyorum . Zaten onume yemek gelsede zorla yıyorum.. anlamıyorum bu hıc kusmayanları bız neden ole deılız fark ne merak edıyorum. Gerci bu halımede sukur edıyorum artık zira önceki sene bu zamanlarda evde yatıyor gunde 10 kez en kusuyo sefil bi halde 2 haftada 10 kg vermış bi durumdaydım off içimi doktum 9 ay bıtsın lutfennnnnnnYa bende iyi hissetmiyorum depresyona girmeye başladım midem çok kötü dediğin gibi ayrıca hep uykum var çok halsizim senin gibi hissediyorum bu mide bulantısı hazır olmadığım bir hamilelikte yaşadığım için iyice kötü hissediyorum.çocuğun kaç yaşında?
Canım benim ya Allah yardımcın olsun gerçekten zor bi durum. Benim bulantim olmuyor ama yeni olduğu için sanırım yani bende kendimi normal bulmuyorum millet yiyemez ben herşeyi yiyorum hamile değil gibi anlamadımbnde kotuyum malesef ilkinkide ki gibi değilim tabi 9 ay kusmus hastanelerde yatmıs sabahlı akşamlı kılolarca serum yemıs kolumda delık acıcak yer kalmamıstı ustelık her akşam acildeydık. Dun ıkı bardak su ıctım bıle ısteye olcakları bıle bıle ama napıyım susadım ıyce ıcemıyorum gozum dusuyo gece kalkıp kustum dusun . 16 aylık oğlum kuzum. Mayısta anneme gidicem bende keske yakın olsaydı ama uzakta malesef yolculuk bile gozumde buyuyo suan valız hazırlama vs halsız aptal bi haldeym. Yemediğim zaman faciaları oynuyorum yersem sureklı ıyı ıyıde akşama kadar be yicem ikide bi ben tek basıma bıde kalkmaya halım olmuyo ee yat yat sonra bulantılar artıyo . Annemde en azından hazırlayan olurda yerım diyye dusunuyorum . Zaten onume yemek gelsede zorla yıyorum.. anlamıyorum bu hıc kusmayanları bız neden ole deılız fark ne merak edıyorum. Gerci bu halımede sukur edıyorum artık zira önceki sene bu zamanlarda evde yatıyor gunde 10 kez en kusuyo sefil bi halde 2 haftada 10 kg vermış bi durumdaydım off içimi doktum 9 ay bıtsın lutfennnnnnn
Sağol canım aynen öyle, her anı mucizelerle dolu, o elimize alamadığımız minicik kalp ve onun sahibi bizim hayatta ki en büyük aşkımız olacak, ellerini tutacağız bir gün inş, mucize dedikleri bu olmalı, biz 9 yıl bekledik bu minnakı Rabbime şükürler olsun , Allahım korusun onu tüm kötü enerjilerden uzak olsun hep inş ondan ve hepimizin minik mucizelerini tabi ki Rabbim korusun
Yutkunamiyorum, ama gargara yapıyorum karbonatlı suyla. Ağrısı hafifliyor. Zencefil bal limon da denerim, inşallah iyi gelir. Sana da geçmiş olsun canım.
Yapabiliyorum, ama kendi yaptığım yemekten tek lokma yiyemiyorum. Kendim su bile doldurup içermiyorum içinde tüy var gibi hissediyorum. Kendimi kararttim galiba.Günaydın canım allah şifa versin inşallah.hamileyken insan çok hassas oluyo bide hastasın.Yemek yapamıyomusun bulantıdan falanmı.Bende yemek yapmak istemiyorum hazır olsada yesem istiyorum.çok bulantım olmamasına rağmen.Rahatsızlığın için zencefil bal limon bire bir gelir kuzum.hem vücut direncinide arttırır varsa bulantın bastırır boğazınada çokk iyi gelir.Allah şifa versin.
Yuvarlak yüzük şeklinde beslenme kesesi canımYolk sac yazmissiniz ama o ne acaba.ben doktora gittim bebeği ve kalp atışını gördük ama doktorum yolk sac ile ilgili bisey demedi bana
Embriyoya çok yakın yuvarlak bisey var o oluyor galiba dimi canımYuvarlak yüzük şeklinde beslenme kesesi canım
Aynen canım zaten sen bebişini ve kalp atışını duymuşsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin ben yolk kesesini gördüm ama henüz bebişimi göremedim geç döllenme diye umut ediyorum ptesi tekrar kontrolüm var inşallah görürümEmbriyoya çok yakın yuvarlak bisey var o oluyor galiba dimi canım
amin canım sana da çok geçmiş olsun. inşallah hepimiz için hayırlısı olsunGecmis olsun canim evet stres olmamak doğrusu is olacagina varıyor biz ne dilesek de... Benim de var 4 kaybım seni cok iyi anlıyorum. Dilerim yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yasar bu günleri hızlıca unutursun
Inan hic bilgim yok
Canım ben 9 + 1 de gördüm. Normalde 7 de gittim. Kese çok küç0k dedi. Sonra 2 hafta sonra gittim. Her şey güzel olacak inşallahAynen canım zaten sen bebişini ve kalp atışını duymuşsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin ben yolk kesesini gördüm ama henüz bebişimi göremedim geç döllenme diye umut ediyorum ptesi tekrar kontrolüm var inşallah görürüm
hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. ben anlamıyorum benim doktorum daha 6+5 de gelişmeyecek dedi. yarın için kürtaj dedii. sat ın neydi canım? bugun daha 7+o yarın kürtaja gidiyorum uarın. böyle yazılar okuyunca da acaba diyrum offffCanım ben 9 + 1 de gördüm. Normalde 7 de gittim. Kese çok küç0k dedi. Sonra 2 hafta sonra gittim. Her şey güzel olacak inşallah
Başka bir doktora daha gözükseydin keşke cnımhayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. ben anlamıyorum benim doktorum daha 6+5 de gelişmeyecek dedi. yarın için kürtaj dedii. sat ın neydi canım? bugun daha 7+o yarın kürtaja gidiyorum uarın. böyle yazılar okuyunca da acaba diyrum offff
Başka bir doktora daha gözükseydin keşke cnım
Inşallah canım senin bebiş nazlıdır o yüzden öyle olmuştur.insallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde alırız onları kucaklarimizaAynen canım zaten sen bebişini ve kalp atışını duymuşsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin ben yolk kesesini gördüm ama henüz bebişimi göremedim geç döllenme diye umut ediyorum ptesi tekrar kontrolüm var inşallah görürüm
Sonradan görenleri okuyunca erken davranmış gibi geldi bana umarım yanılmıştır sorun çıkmazyarın tekrar bakavcağım hatta detaylaı ultrasona gönderceğim seni, ama yüzde 90 olumsuz dedi.
yarın tekrar bakavcağım hatta detaylaı ultrasona gönderceğim seni, ama yüzde 90 olumsuz dedi.
Sonradan görenleri okuyunca erken davranmış gibi geldi bana umarım yanılmıştır sorun çıkmaz