• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. ben anlamıyorum benim doktorum daha 6+5 de gelişmeyecek dedi. yarın için kürtaj dedii. sat ın neydi canım? bugun daha 7+o yarın kürtaja gidiyorum uarın. :KK43: :KK43: böyle yazılar okuyunca da acaba diyrum offff
canım bir başka dr. daha görüşünü al istersen belki bir şey değişmez ama en azından için rahatlar yada herşeyi değiştirecek güzel bir haber alırsın Allahın izniyle bu arada kanaman falan varmı

canım bir başka dr. daha görüşünü al istersen belki bir şey değişmez ama en azından için rahatlar yada herşeyi değiştirecek güzel bir haber alırsın Allahın izniyle bu arada kanaman falan varmı

okudukça kararım o yönde değişiyor gibi. hayır canım hiç kanmam olmadı. sadce ağrılarım oluyor. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

selam canım nasılsın?
Çok teşekkürler iyi olmaya calışıyorum sen naptin?
Bak bize umut olsun, kuzenimin esinin kardeşi de tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olmuşlardı 3-4 sene once, bebek kendini 8. haftanın sonunda göstermiş. Hatta şimdi yine bebek bekliyorlarmis hem de kendiliğinden gelmiş bu bebis. Icimizi ferah tutalım...

okudukça kararım o yönde değişiyor gibi. hayır canım hiç kanmam olmadı. sadce ağrılarım oluyor. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Allah yardımcımız olsun hepimizin canım bazen bi dr. gözünden kaçıyor diğeri görüyor inşallah güzel bir haberle dönersin ama ne hissettiğini tahmin edebiliyorum hepimizin yüreği ağzında bu süreçlerde inşallah iyi olcak herşey ....

Allah yardımcımız olsun hepimizin canım bazen bi dr. gözünden kaçıyor diğeri görüyor inşallah güzel bir haberle dönersin ama ne hissettiğini tahmin edebiliyorum hepimizin yüreği ağzında bu süreçlerde inşallah iyi olcak herşey ....
Amin canım çok teşekkür ederim, inşallah. yarın güzel bir haber alırsam yazarım.

Çok teşekkürler iyi olmaya calışıyorum sen naptin?
Bak bize umut olsun, kuzenimin esinin kardeşi de tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olmuşlardı 3-4 sene once, bebek kendini 8. haftanın sonunda göstermiş. Hatta şimdi yine bebek bekliyorlarmis hem de kendiliğinden gelmiş bu bebis. Icimizi ferah tutalım...

canım ne güzel ağzın bal yesin . İnşallah işte ben de 2 güdür bu tür şeyleri okudukça umutkanıyorum minik mminik. Ama diğer taraftan da beynim çok hazırlandı. ama bekleyeceğim galiba ben. önmüzdeki haftayı senin yarınmıydı kontrolün?

canım ne güzel ağzın bal yesin . İnşallah işte ben de 2 güdür bu tür şeyleri okudukça umutkanıyorum minik mminik. Ama diğer taraftan da beynim çok hazırlandı. ama bekleyeceğim galiba ben. önmüzdeki haftayı senin yarınmıydı kontrolün?
Allahım inşallah yüzümüzü güldürecek . Evet yarın gidiyoruz yine. Aslında pazartesiye kalsın istiyorum ama kv ille de gidin diyor. Pit pit kalbini bi görsem, ah bi görsen...

Allahım inşallah yüzümüzü güldürecek . Evet yarın gidiyoruz yine. Aslında pazartesiye kalsın istiyorum ama kv ille de gidin diyor. Pit pit kalbini bi görsem, ah bi görsen...

senin satın kaçtı kaç haftaydın? inşallah canım yüzümüz güşsün. yaın inşallah güzel haberle geliriz.

Canım ben 9 + 1 de gördüm. Normalde 7 de gittim. Kese çok küç0k dedi. Sonra 2 hafta sonra gittim. Her şey güzel olacak inşallah
:KK9::KK9::KK9::KK9:Ayyyy çok ümitlendirdin beni canım ya Allah razı olsun kesen kaç mm di 7 haftalıkken ptesi 8+4 olcak benim kontrolüm var

Ben iş yerinde sürekli oturduğum için çok ağrıyor eve gelip yatınca biraz da olsa rahatlıyorum. Sen doktora sordun mu peki neden olurmuş bu ağrı normalmiymis. Ben sormayı unuttum da....
Organlar kese için yer açmaya başlıyormuş ondan sırt ve bel ağrısı oluyormuş

Merhaba kizlar.. Affiniza siginarak birsey sormak istiyorum .. Dün gece wc ye kalkikca farkettin ic camasirim cok islakdi, su gibi akintisi olan varmi aramizda ilk defa basima geldi cok korktum bebegin suyumu patladi acaba dedim. bugün doktorumu aradim kanaman olmadigi sürece korkulacak birsey yok dedi..
bu arada dogumum 16 kasim ikinci gebeligim..

Gebelik tahlillerim vardi onlari göndermiştim doktora trombosit yüksekliği cikmis coraspine yine verdi devam dedi.ve çiğ et sebze meyve bunlara yıkanmasına dikkat ve köpek kedi yaklaşmayın dedi yeni yeni seyler duyuyoruz bakalim diger tahlillerim normal

hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. ben anlamıyorum benim doktorum daha 6+5 de gelişmeyecek dedi. yarın için kürtaj dedii. sat ın neydi canım? bugun daha 7+o yarın kürtaja gidiyorum uarın. :KK43: :KK43: böyle yazılar okuyunca da acaba diyrum offff
Yok canım bekle. Kanamam yoksa aldırma

Back