2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dis çıkartmayan kalmamis heralde. Benim oğlum 8.5 aylık oldu hala dişi yok bi anormallik mi var acaba

Biz de 8 aylık olmak üzereyiz hala çıkmadı.
Ben de yalnızım bugün ateşi yükseliyor ara ara calpol vereyim diyorum da ölçüyü unutmuşum, ne kadar vermek gerekiyor? 4 saat sonra illa tekrarlamak mı lazım?
Bizim Dr en az 4 saatte bir duruma göre 6 saatte olur ama 4 ten önce verme dedi.3.5 cc demişti

Dis çıkartmayan kalmamis heralde. Benim oğlum 8.5 aylık oldu hala dişi yok bi anormallik mi var acaba

Yok canim ne anormalligi. Oglum 9 ayda cikardi kizim 7.5 aylik hala dis yok ben yasimdan sonra cikarmisim hersey normal yani
Ben de yalnızım bugün ateşi yükseliyor ara ara calpol vereyim diyorum da ölçüyü unutmuşum, ne kadar vermek gerekiyor? 4 saat sonra illa tekrarlamak mı lazım?
7 kilo civarlarindaydi sanirim bebegin yarim olcek verebilirsin. Ates durumuna gore terkar verirsin ates hic dusmuyorsa 4 saat sonra tekrar verebiliorsun ama en az 4 saat gecmis olmali. Insallah bir an once biter atesi

Canım malesef öksürük geçmedi özellikle uykudan kalkınca artıyor dr. Bi kaç gün yastıkta uyusun dedi peditus verdi bizede geniz akıntısı öksürük yapıyor burun damlası kullanınca rahatlıyor sonra yine başlıyor. Geniz etiyle ilgili bir şey söylemedi canım bikac gün bekle genel durumu kötü olursa gel demişti geçmiş olsun sizede minik meleklerimiz hiç hasta olmasin

Tez zamanda iyileşsin inşallah. Neden tekrar yatış verdi?
Tekrar ateşi çıktı canım iki gün önce. İshal devam ediyordu zaten. İki gün önce kusma da oldu, ishal şiddetlendi. Rota bastırıyormuş bu sefer de. Evde geçirmeye çalışıyorduk, doktorla haberleşerek ama bugün hiç çiş yapmadı. 20saat oldu. Doktor da geri çağırdı..

Kıyamam bir an önce şifa versin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Çook geçmiş olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bizimkinin 4 ayliktan beri surekli eli agzinda salyasi falan var boynunda kehribar kolyesi var onu cekistirip ağzına sokuyor çiğniyor ara ara huzursuz oluyor ama hala tık yok. Bi cikarsalar da su dişleri rahatlasalar.
Aynen ya valla benim temennimde o, babası baya geç çıkarmış heralde ona çekti benimki

Canım çok geçmiş olsun,hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Aynen valla canım sıpa büyüdü :)
Benmki okadar oturamıyoda yarım saat falan otursa sıkıntı olmaz ozaman :)
Yaa çok sağol canım. Benm kv beli ağrır deyip duruyo 5 dk oturtmuyo çocuğu zaten sıcak leş gibi terliyo bide çocuğu kucağından indirmiyo
canım dr benm oğlanın 600 gr almasına çok şaşırdı bu ay çümkü hem sıcaklardan hemde dişlerden dolayı kg alımı çok azalırmış. Hatta iştahı varken yedir istediği kadar azı dişler çıkıp yürümeye başlayınca yemeyecek bu günleri arayacaksın dedi. O yüzden çokta zorlama havalar azcık serinlemeye başlayınca yemeyede başlarlar:) sıcaklardan uyuyamıyolar bile
Kızlar biz yine hastaneye gidiyoruz. Yatış verecekmiş doktorumuz..
Yaa oy betüşü

Ohh bitti cok sukur ben yazamadan sayfalar birikiyor yahu
Oncelikle bebisi hasta olanlara cok gecmis olsun. Bizde pazartesi doktora gittik kizim 9500gram 73cm olmus. Ciddi kabizlik yasadik 5-6gun kaka yapamadi doktor lavman verdi 2 gun lavman yaptik ve 10gun osmolak kullancaz bi daha olmaz insallah. Menenjit icinde bexseronun ilk dozunu yaptik calpol verdik ates yasamadan atlattik cok sukur.
Bu arada benim kiz hala donmuyo ama cok guzel oturuyor oturdugu yerden heryere uzaniyor. Sordum doktora isine gelmiyodur dedi gercekten oyle. Kendi yandan kolunu uzattiginda popodan desteklemeye calisinca inadina kendini yere yapistiriyo zilli
Masallah ek gida da herkes bayagi ilerlemis biz cok ilerleyemedik 1hafta kabizlik surunce simdi kefir, yogurt, quark peyniri, armut gibi bagirsak duzenleyici seyler veriyorum. Yumurtaya ise 2 gun felaket kustu doktor alerjisi olabilir ara ver 2 ay sonra tekrar dene dedi yine olursa 1 yasindan sonra denersin dedi.
Demir ilaci ise nutrigin kullanmaya basladik insallah iyi gelir

Bana da doktor gece uyurken nefesini say demişti 1 dakikada 60 i geçerse yatis yapılması gerekiyormuş. En fazla 35 i gördüm sonra buhar tedavisiyle normale döndü. Burnuna buhar veriyorum o rahat ne es almasını sağlıyor. Oksurmesi bir yandan iyi cigerlerine inmesini engellermiş ve balgam sokermis.

Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benim büyük çocuğum da rota virüsüne yakalanmıştı hastanede yattı geçti gitti o günler.

Sana doktor muhakkak demiştir ben de yaptıklarımı söyleyeyim. Probiyotik toz kullandık yogurt içine koyup. Princ ve patatesi haslayip puresini yaptık . Bol şu icirmeye çalıştık.
Bir de bu virüs öyle bir şey ki iştahı da kesiyor . Benim çocuk 3 gün sadece serumla beslendi yavaş yavaş düzelmeye başlayınca iştah yerine gelmeye başlayınca muz patates ve princ yedirdik. Zaten ishali en az 10 gün sürüyor ama en azından azaltıyor bu yapilanlar.
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşti haberlerinizi alalım inşallah. Güçlü ol annesi bebeğin bu hastalığı atlattiginda daha saglikli ve bagisikligi çok daha güçlü olacak. Her hastalık bir aşıdir .

Size de Allah tekrarını yaşatmasın canım. Çok sağol. Ben dediklerini yediremiyorum, kızımın iştahı tamamen gitti neredeyse son bir aydır hasta yavrum.

Maflor plus kullanıyoruz probiyotik olarak. Su bile içmek istemiyor artık ağlıyor.. İnşallah iyileştikten sonra yeriz patates muz..

Kızlar kızımın deri altına serum sızmış. Kolu şişti ve sertleşti. Çok şükür hemen fark ettik eşimle bir terslik olduğunu. Başına böyle bir durum gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…