2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm gecen ay bnde aynisini dedm bu cocuk bu ay zayifladi ne mama yedi ne ek gida die butun ay desm durdum doktoe kontrolune bi gittim anlattim doktora tartti dedi hayir kilo almis aksine boy atmis bnmde icim rahatlamisti aynen zorla yedirilince 1 yasindan snra sikintilari yememeleri basliomus bnde zorlamiorm sicak zten biz bile yiyemioruz bol sivi vermeyi unutma ama

Yumurta sarısı sadece tadımlık yedi ilk zamanlar şimdi nasıl verdiysem yemiyor bulamaçada razıyım ama yok yemiyor

Yumurta sarısı sadece tadımlık yedi ilk zamanlar şimdi nasıl verdiysem yemiyor bulamaçada razıyım ama yok yemiyor
Ben de patates havuç kaşar rendeledim içine yumurta sarısı koydum onu tost makinasında yağlı kağıt arasında tost gibi yaptım soğuyunca parça parça eline verdim mis gibi yedi. Ben de yedim lezzetli oldu.Bu sıcakta sadece yumurta sarısı erişkinler bile zorlanıyor. Ya da gene tost makinasında omlet gibi yapılabilir

Bizim doktorumuz 6.ay itibariyle kilo almasa bile hiç sorun değil demişti

I

Canım sütunu 1 yemek kaşığı sağ .onunla yumurtayi karıştır süt uğruna yumurtayı da yer inşallah. Başka bir şey ekleme içine biraz sıvı oluyor ama bebeğin sevecegi şekilde oluyor. Bizim bebek çok seçici bunu sevdi inşallah seninki de sever.

Selam kizlar bizim oglan da tam 7 bucuk aylik oldu sut alerjisi vardi gecti mi die kendim de denedim yine kabardi ya bir de kasimaya basladi bas edemiyorum. Gecen hafta kontrole gittik 8700 gram olmus iki tane disimiz var ustler de kabarmış dedi doktorumuz yurutecte her yeri geziyor beyfendi ama yuz usti koyuyorum emekleme hareketi icin bas bas bagiriniyor beni al diye oturmasi guzel oturabiliyor bazen dengeyi sağlayamadığında devriliyor onun disinda menenjit asisini doktor bahsetti ama ne zaman yaptiricam hic bir fikrim yok

Kimi bebekler de bir yasina kadar sürüyormuş canim dis cikartmasi
Ben demir ilacı kullanmiyorum onun etkisi falan olabilir mi acaba. Kac aydir kaşınıyor ama hala yok diş.
Resimdeki oğlun mu çok tatlı maşallah. Kolunda catal iyneyle bisey mi var eger oyleyse takma istersen hareketlendiler ya ognenin ucu falan açılıp vucuduna batabilir Allah göstermesin.

Bebeğin hasta olmuştu en son öksürük var demiştin iyileşti mi canım ?
Benim çocukta da öksürük var .

Boğazı ve burnu arasından gelen bir hirilti oluyor bazen . Doktor ciğerini dinledi temiz dedi. Zaditen alerji ilacı kullanmaya başladık. O da hiç fayda etmedi. Acaba geniz eti mi var çocukta diye şüphe etmeye başladım. Burun deliklerini çok açarak nefes alıyor.

Dis çıkartmayan kalmamis heralde. Benim oğlum 8.5 aylık oldu hala dişi yok bi anormallik mi var acaba
canim bnm kizimda 7 bucuk aylik hala dis yok ama 3 aydan beri dis problemi cekioruz surekli eli agzinda isirio kabarik ustler doktorumuz gecen ay 4u birden gelecek gibu duruo demisti ama hala ne gelen var ne giden çekip duruo

canim bnm kizimda 7 bucuk aylik hala dis yok ama 3 aydan beri dis problemi cekioruz surekli eli agzinda isirio kabarik ustler doktorumuz gecen ay 4u birden gelecek gibu duruo demisti ama hala ne gelen var ne giden çekip duruo
Benim kızımında dişi çıkmadı, 7.5 aylık. 3 gündür de 37.5-38.5 derecelerde gidip geliyor ateşi. Belki diştendir diyorum
Bizimkinin 4 ayliktan beri surekli eli agzinda salyasi falan var boynunda kehribar kolyesi var onu cekistirip ağzına sokuyor çiğniyor ara ara huzursuz oluyor ama hala tık yok. Bi cikarsalar da su dişleri rahatlasalar.

Biz de dün röntgen filmini gösterdik doktoruna, bir problem yok, her şey yerli yerinde dedi. Hâlâ eşit değil ama önemli değilmiş demek

Kizlar merhaba menenjit asisi yaptirip bebegi ateslenen oldumu kizimin atesi 39a cikti cok korktum suan iyi gibi ama bi yukselio soguk eklemlerinw uyguluyorum dus aldiriorm susuo 2 saat snra gene ayni
Biz de dün olduk ve ateşi yükseldi popodan en yüksek 37.5 du ama korkudan hem ılık duşa soktum hem fitil yaptım. Sabah oldu hala ara ara ateşi yüksliyor bu yüzden buray bakayım demiştim, son durum nedir?

Biz de dün olduk ve ateşi yükseldi popodan en yüksek 37.5 du ama korkudan hem ılık duşa soktum hem fitil yaptım. Sabah oldu hala ara ara ateşi yüksliyor bu yüzden buray bakayım demiştim, son durum nedir?
Canim biz 3 gun cektik yuksek atesi suan cok sukur iyi 3 gun sonunda normale dondu cocuk bexsero ile nimenrix i bir arada yaptik biz gercekten kizima agir geldi 39 da cok korktum bide kustu iki sefer ates yuzunden kusan bir bebek deil cunku cok sukur atlattik insallah sizde atlatirsinix doktorumuz 4 saatte bir calpol ver demisti bnde ates yok die vermemistim snra cikinca verdim bu sefer 2 saat snra 39u gormustuk ilik su hemen doktorumuzun onerisi ile yeniden calpol verdik 4 saatte bir vermeye devam ettik gecti sukurki

Ben de yalnızım bugün ateşi yükseliyor ara ara calpol vereyim diyorum da ölçüyü unutmuşum, ne kadar vermek gerekiyor? 4 saat sonra illa tekrarlamak mı lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…