2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım geçmişi şimdi okudum. Çok geçmiş olsun tatlı kızına..

Canım geçmişi şimdi okudum. Çok geçmiş olsun tatlı kızına..
Çok teşekkür ederim canım. Bugün yine ateşlendi 39,5 oldu ateşi. 3kere çıkarttı... Tam geçti derken... Doktoruyla haberleşiyoruz, kötüleşirse hastaneye geri çağıracakmış. İnşallah gerekmez, daha öncekinin yaraları iyileşmedi

Kızlar menenjit aşılarını konuşmuşsunuz. Biz 3-5 ay nimenrix yaptırdık. 7-9-15 ay da bexero. Bexeronun ilk dozunu yaptırdık geçen hafta. Aşıdan hemen sonra calpol verdi doktor. Ateşi sonradan hiç yükselmedi ama bacağı ağrıdı gece çok. Hiç o tarafına dönemedi, o bacağı hareket ettirmedi, uykuda inledi kuzum. Ertesi güne bir şey kalmadı ama.

Çok geçmiş olsun, inşallah hastaneye gitmeye gerek olmadan atlatırsınız bu sefer.

Çok geçmiş olsun, inşallah Düşer ateşi

Geçmiş olsun canimmm

Kızlar biz de 7.ayda menenjit olacaktık. Ama piyasada ki dolar kuru yüzünden aşıyı bulamadık yaşadığımız ilde. Eczacı bu ara arama falan demiş eşime. Napalım diye düşünürken çocuk dün bi ateşlendi dünden beri uğraşıyoruz, havada çok sıcak Allah ım dedim bu ateş menenjit aşısıyla birleşseydi ne yapardık. Her şey de bi hayır vardır dedik gene çok şükür.
Bu arada bizim kız da emekleme pozisyonuna geçiyo yaylanıyo dizlerini çekiyo kolları atamıyo bırakıyo. Baba anne emme dedede deldel bi de nasıl öğrendiyse sürekli hadi diyo. Meğer konuşurken çok sık hadi dediğimizi farkettim. Hadi kızım diye diye oldu heralde

Maşallah canım seninki de baya konuşmayı sökmüş neredeyse
Çok geçmiş olsun bu arada..

Güzel anneler merhabalar.
Sizde durum nedir bilmiyorum ama benim ikizlerin hiç iştahı kalmadı ya. Devam sütü alıyorlardı miktarını iyice azalttılar. Ek gıdada da çok bişe yemek istemiyorlar. Yoğurdu çok seviyorlar. Gönülleri ile bir onu yiyorlar. Son 3-4 gündür bişeler yedirmeye çalışırken sırtımdan ter akıyor, aşırı geriliyorum. Havalar çok sıcak ondan mı, atak dönemindeler ondan mı bilemiyorum. Sizde durumlar nasıl ?

Vallahi bir gün güzel yiyor 2 gün hiç yemiyor mesela.ben valla önemsemiyorum sıcaktandır diye düşünüyorum. Sonuçta açlık en temel güdü, heralde aç kalmazlar
.ki ne kadar gerilsek de zorla yediremeyeceğimize göre bence boşver.sadece sen teklif et, değişik sebze meyve dene belki sevdikleri olur yerler. .valla ben evde klimayı hiç kapatmıyorum ev hep 25 derece yoksa sıcak olunca basıyor çığlığı insan böyle hevesle hazırlıyor yesinler istiyor ama çöp oluyor malesef

Aynen öyle sakin kalıp ısrar etmeyeyim akışına bırakayım

Daha önce de yazmıştım bizde de durum aynı sadece yoğurt. Önceden yediği hiçbir şeyi yemiyor. Ağzını kapatıyor başını sağa sola çeviriyor. Çok zorlamak istemiyorum ama içim içimi yiyor

Daha önce de yazmıştım bizde de durum aynı sadece yoğurt. Önceden yediği hiçbir şeyi yemiyor. Ağzını kapatıyor başını sağa sola çeviriyor. Çok zorlamak istemiyorum ama içim içimi yiyor
Ayni bend eoyleydim canim zorlamadim hic bir sekilde iki kasik bogazindan gtse sukur dedim herkes zorla ver alisacak dedi bn dinlemedim kimseyi suan guzelce yiyo gercekten devam sutunu sabah ilk uyandığında ve gece veriosn sadece sizlere de diyecegim zorlamayin akisina birakin onlar zamanla alisio

Bende bir umut bekliyorum hava da sıcak 200-300gr alsa yeter ayda ama sanki kilo verecek gibi geliyor böyle. İnşallah alışır dediğin gibi. Zorlamam küçükken eşimin burnunu sıkıp vermiş kayınvalidem yemekleri hala yemekle arası yok. Ben değişik şeyler sunuyorum yerse diye kuzuma ama hepsini ben yiyorum

Burda herkes şunu yiyor,bunu yiyor yazınca ben de stres oluyordum,bir tek benimki mi gönülsüz yiyor diye üzülüyordum, demek ki yemeyenler de varmış,rahatladım bizimki de sadece yoğurdu çok güzel ve severek yiyor, 3 kere çekilmiş kuzu kıymayı suda haşlayarak pişirdim ve sebze püresine ekledim,sevmedi sadece sebze püresi olursa 2 yemek kaşığı kadar yiyor sonra ağız kilit,zorlamıyorum bende, bi tane kayısı yiyor bir de. Günlük ek gıdamız bu kadar. 7.5 aylık olduk nerdeyse.
Kahvaltıda ,yumurta sarısını ayrı verdim yemedi, yumurta sarısı,labne,tereyağı karıştırdım yemedi, bu karışıma muz ekledim yine yemedi tahıllı kaşık maması aldım, çok az miktarda onunla karıştırarak deneyeceğim, yumurta sarısı önemli çünkü. Yerse bir süre öyle devam edeceğim, sonra yine ayrı ayrı vermeyi deneyeceğim,bulamaç tipinde şeylere alışmasını istemiyorum

Kilo alımı hiç önemli değil benim için, benim kaygım başta demir olmak üzere anne sütünden alamadığı vitamin ve mineralleri alabilmesi. Kilo alırlar verirler o sıkıntı değil ,ama gelişimi için gerekli şeyleri alsın o yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…