Bizde bugün doktora gittik kızlar 7360gr 67cm olmuş
Doktoru çok beğendim açıkcası çok detaycı, aklımda ki sorular için yaptığım liste vardı ben sormadan tek tek açıkladı. Bizde yavaş yavaş ek gıdaya geçiş yapıyoruz bana liste verdi. Ben çok memnunum ufak ufak başlamaktan. Doktr da önerince değmeyin keyfime oldum :))
Hebehubele
canım bu doktora gitmenide isterim açıkcası, yusuf ege doktoru, odasını asistanı çok yabancıladı çok fazla ağladı ( diğer doktora gülücükler saçıyoken bunda katılarak ağladı) ama ağlarken ve gülerken dudağının hafif sola kaydığını farketti. Bende farketmiştim ama önemli bişey olacağı aklımdan geçmemişti. Nöroloji bi görsün dedi. En kötü senaryosunu anlatıyorum ki önemini anla dedi.
Şampuanından tut deterjanına ( biz sıvı sabunlar için iyi diyoken hayır dedi) kurutma mak. İyi bilirken bidaha kullanma dedi ki daha son taksiti bitmedi makinenin
, vitaminlerini kremini herşeyini tek tek saydı söyledi bunları kullan bunları kullanmadiye. Odasını 3. Ayda ayırmam gerektiğini en geç 6. Ayda odasında yatması gerektiğini söyledi. Gece beslenmesi için bile tavsiyelerde bulundu. Sevdim açıkçası inşallah sevmeyede devam ederim :))
@Emira SY sanada yakın zaten bi götür istersen canım Yusuf paşayı