Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim iki cay kasigi vermistim ben. Benimkide boyleydi bendw fotograf cekmistim pc ye atmisim birazdan alip gonderirim sanaCanım benim kızda da bi tarafında kırmızılık oldu. Doktora yazdım da geldiğinizde kontrol edelim dedi. Ama doyuracak kadar vermemiştim. Bir iki kaşık vermiştim. Sen ne kadar verdin? Ve görüntü böyle miydi?Eki Görüntüle 2260794 Eki Görüntüle 2260795
Rahatlamasına çok sevindim canımm. İnşallah tekrarlamaz bidaha, mışıl mışıl uyusun kuzum@zehra_md @aydingelin kızlar çok teşekkür ederiz alıp kullandık bugün 10 dak içinde yapti cok rahatladi banyo yaptirdim hemen sonrasinda da cok guzel uyudu Allah razı olsun
Hayir malesef vermedi. Ben ki hergun yogurt yerim peynid yerim en cok bunlari tuketirim. Zaten kullandigim mamada inek sutu iceriyor sma kullaniyorum. Ne kusma ne kilo almada problem ne ciltte bi kizariklik olmadi 6.aya kadar. Ne zamanki kendi tatti 2. Günde yuzunun 1 tarafi kipkirmizi oldu. Ertesi gun kontrolumz vardi alerji testi yapldi ve sut urunlerine alerjisi cikti. Kilo alimnda bir problem olmadigi icin receteye mama yazilmadi. Simdilik tuketmeyecek 8. Ayda tekrar deneyecegiz yine olursa 1 yasina kadar yogurt peynir vb seyler tatmayacak.Aa çok ilginç gerçekten emzirirken süt ve süt ürünleri tükettiğiniz halde alerjiye tepki vermiyor muydu
Canım benim kızda da bi tarafında kırmızılık oldu. Doktora yazdım da geldiğinizde kontrol edelim dedi. Ama doyuracak kadar vermemiştim. Bir iki kaşık vermiştim. Sen ne kadar verdin? Ve görüntü böyle miydi?Eki Görüntüle 2260794 Eki Görüntüle 2260795
Allah Allah yaa olabiliyormuş demek ki öyle de. Siz de diyete girdiniz mi bir de bebis ne kadarlık biz hiç alerji testi yatırmadık küçük daha çıkmaz diyeHayir malesef vermedi. Ben ki hergun yogurt yerim peynid yerim en cok bunlari tuketirim. Zaten kullandigim mamada inek sutu iceriyor sma kullaniyorum. Ne kusma ne kilo almada problem ne ciltte bi kizariklik olmadi 6.aya kadar. Ne zamanki kendi tatti 2. Günde yuzunun 1 tarafi kipkirmizi oldu. Ertesi gun kontrolumz vardi alerji testi yapldi ve sut urunlerine alerjisi cikti. Kilo alimnda bir problem olmadigi icin receteye mama yazilmadi. Simdilik tuketmeyecek 8. Ayda tekrar deneyecegiz yine olursa 1 yasina kadar yogurt peynir vb seyler tatmayacak.
Başlayanlar mama ile devam edenler genelde canım mama alanlar 4. Ayda bile başlayabiliyor bebeğin kilo alımı durmuşsa:) ben de daha baslamayangillerdenim 2 haftamız var 180 günü doldurmaya. Ufaktan hazırlık yapmaya başladım ikeadan mama sandalyesi siparişini verdim şimdi minder bakıyorum çok heyecanlı zevkli kısmını seçerek yapıyorum da alerjik bebeğimle ek gıda nasıl olacak hiçbir fikrim yokGunaydinlar
Masallah ek gidaya herkes baslamis nerdeyse erken degil mi kasimda doganlar icin biz daha sut icip kafa buluyoz 5 aylik bile tam olmadi mayis sonu ek gidaya baslicaz cok erkenci cikmis herkes
Bizimki de anne anni der gibi ağlıyor yaBu arada bebegim ağlarken annnnnn-nnneeee demeye başladı normalde neşesi yerindeyken demiyor ama ağlarken aklına ben geliyorum sanırım
Yaaa hepsi mi aynı olur beni istemiyo bak seni çağırıyor deyip sıyrılıyor işin içindenBizimki de anne anni der gibi ağlıyor ya
Babası da o bahaneyle bak seni istiyor diye bana veriyor hemen bebeği
Ben başladım ama benimki 12 ekimde doğdu. Daha erken baslayan arkadaslar da var tabi.Gunaydinlar
Masallah ek gidaya herkes baslamis nerdeyse erken degil mi kasimda doganlar icin biz daha sut icip kafa buluyoz 5 aylik bile tam olmadi mayis sonu ek gidaya baslicaz cok erkenci cikmis herkes
Süt içip kafa bulanlardan biri de biziz tam 6 aylık olduğunda başlayacağız ek gıdaya. Şu an 5 ay 1 haftalık kızım. 3 haftamız var dahaGunaydinlar
İnanırmısın bende öyle okudum yorumlarda ve işe yaramayan bir tek benmiyim ozaman sorun bendedir diye düşünmeye başladım o kadar ki memnun herkesŞampuan ise yaramadı mi sendeee herkes nasil övüyor o markayı, dedim herhalde dökülmeyi tamamen bitirip yerine sac da çıkarıyor. Öyle bir memnuniyet yok yani benim hiç dökülme şikayetim de yoktu önceden yağlanmazdı da saçım 1 hafta yıkama kimse anlamaz, gür dalgalı cok güzeldi saçlarım şimdi kelliğe doğru gidiyorum.
Ya olabilir mi acaba çünkü ciddi ciddi felaket bir manzarayla karşılaşıyorum duşta bıktım cidden. Bi araştırayım ben bunu bakayım alerjiyle bir ilgisi olabilir mi
Kullanıyorum canım hatta hem osteozinc kullanıyorum kalsiyum+magnezyum hem de imom latte kullanıyorum. Ama birçok şeyi yemediğim için bağışıklık sistemim çökmüş durumda 2 hafta önce çok ağır hastaydım bademcik enfeksiyonu geçirdim günlerce çocuğumu bile kucağıma alamayacak kadar kötüydüm daha yeni toparlanıyorum. Saçlar da bu durumdan nasibini alıyor tabi ki bir de hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullandım ben ve o iğneler de 3 Aydan uzun süreli kullanımda kemik erimesi yapıyor onun da etkisi var vücudumda.Canım ben de süt ürünleri diyeti yapıyorum alerji için ama osteocare kullanıyorum vitamin takviyesi olarak. Siz kullanmıyor musunuz?
Başlayanlar mama ile devam edenler genelde canım mama alanlar 4. Ayda bile başlayabiliyor bebeğin kilo alımı durmuşsa:) ben de daha baslamayangillerdenim 2 haftamız var 180 günü doldurmaya. Ufaktan hazırlık yapmaya başladım ikeadan mama sandalyesi siparişini verdim şimdi minder bakıyorum çok heyecanlı zevkli kısmını seçerek yapıyorum da alerjik bebeğimle ek gıda nasıl olacak hiçbir fikrim yok
Ben başladım ama benimki 12 ekimde doğdu. Daha erken baslayan arkadaslar da var tabi.
Süt içip kafa bulanlardan biri de biziz tam 6 aylık olduğunda başlayacağız ek gıdaya. Şu an 5 ay 1 haftalık kızım. 3 haftamız var daha
Kıyamam canım ya... İnşallah kısa sürede düzelir... Çocukların hastanması çok kötü ama annelerin hastalanması daha kötü. Perişan oluyor evde herkes...İnanırmısın bende öyle okudum yorumlarda ve işe yaramayan bir tek benmiyim ozaman sorun bendedir diye düşünmeye başladım o kadar ki memnun herkes
Kullanıyorum canım hatta hem osteozinc kullanıyorum kalsiyum+magnezyum hem de imom latte kullanıyorum. Ama birçok şeyi yemediğim için bağışıklık sistemim çökmüş durumda 2 hafta önce çok ağır hastaydım bademcik enfeksiyonu geçirdim günlerce çocuğumu bile kucağıma alamayacak kadar kötüydüm daha yeni toparlanıyorum. Saçlar da bu durumdan nasibini alıyor tabi ki bir de hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullandım ben ve o iğneler de 3 Aydan uzun süreli kullanımda kemik erimesi yapıyor onun da etkisi var vücudumda.