• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İlk defa saat kurmadım bugün gece emzirmesi için. 9.20de uyumuştu, 6.20ye kadar uyanmadı. 9 saat deliksiz uyudu. Doktor kendi uyanacak siz alıp emzirmeyin diyor ama 9 saat çok değil mi.
Hayit canim hic elleme kendi duzenini kendisi kuracak o ben 20 gunlukten snra hic dokunmadim hep kndini uyandi bni uyandirdi hicte problem olmadi uyuyan cocuk mutlu cocuktur acikinca zten ortaligi yikiolar benim fikrim tabi genede sen bilirsin

Maşallah canım :) erkek adam oluyolar yavaş yavaş :))
Krem soğuk geldiği için ağlıyodur canımben petek üzerinde tutp sıkıyodum öyle olunca ağlamıyodu
Çok şükür bugünleride gördük :) Kremin soğukluğu hiç aklıma gelmemişti büyük ihtimal ondan ağlıyor çok teşekkürler :)

Kızlar bebeğimin ayağında belinde poposunda böyle bir şey çıkmış. Başka görmedim. Ne olduğu ile ilgili fikri olan var mı? Alerji olabilir mi

Eklentiler

• 20190322_091845.jpg
    20190322_091845.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 52
Hayit canim hic elleme kendi duzenini kendisi kuracak o ben 20 gunlukten snra hic dokunmadim hep kndini uyandi bni uyandirdi hicte problem olmadi uyuyan cocuk mutlu cocuktur acikinca zten ortaligi yikiolar benim fikrim tabi genede sen bilirsin
9 saat de çok değilmi ama canım yaa daha 4 aylık ,uyandığında da aglayarak uyanmadi, elini emiyodu,emme sesini duydum,kalktım, yüzümü gördü gülüyo. Memeyi verince dolu dolu emdi ama
Benimkide yapti onu bi kere bencede cok gibi 6 maksimum 7 saat ideal gibi 6 aylik olana kadar
Banada 6 saat ideal geliyo aslında, saati de 6 saate göre kuruyodum, bu gece deneyeyim dedim bakalım ne kadar uyuyacak, 9 saat uyumuş. Yine 6 saate kurmaya devam edeyim en iyisi. Sabah bezini aldım,normalde cok agır olurdu sabah bezi,bu sabah gün içinde aldığım bezler kadardı ağırlığı

Kızlar bebeğimin ayağında belinde poposunda böyle bir şey çıkmış. Başka görmedim. Ne olduğu ile ilgili fikri olan var mı? Alerji olabilir mi
Canım ağzının içinde var mı?

Anneme gösterdim de yanımdaydı, ağzının içinde yoksa bu su çiçeğine benziyor gibi dedi. İstersen bi doktora gidin ne olur ne olmaz.

Bizim alerjiden kızarma oluyor ama kabarcık olmuyor. Bizdeki alerjiye benzemiyor yani

9 saat de çok değilmi ama canım yaa daha 4 aylık ,uyandığında da aglayarak uyanmadi, elini emiyodu,emme sesini duydum,kalktım, yüzümü gördü gülüyo. Memeyi verince dolu dolu emdi ama

Banada 6 saat ideal geliyo aslında, saati de 6 saate göre kuruyodum, bu gece deneyeyim dedim bakalım ne kadar uyuyacak, 9 saat uyumuş. Yine 6 saate kurmaya devam edeyim en iyisi. Sabah bezini aldım,normalde cok agır olurdu sabah bezi,bu sabah gün içinde aldığım bezler kadardı ağırlığı
Istersen uyku aralarında uyandirmadan emzir icin rahat etmiosa

Canım ağzının içinde var mı?

Anneme gösterdim de yanımdaydı, ağzının içinde yoksa bu su çiçeğine benziyor gibi dedi. İstersen bi doktora gidin ne olur ne olmaz.

Bizim alerjiden kızarma oluyor ama kabarcık olmuyor. Bizdeki alerjiye benzemiyor yani
A Aypastam ateşi olması lazım ama su çiçeğiyse, bi de ateşini kontrol et canım

Bizimki uykucu çıktı :) ilk kizim sizinki gibiydi, çok yorucu oluyor öyle,uyu uyan sersem gibi oluyor insan,uykusunu alamıyor
Hem de ne sersem :KK43: Her gün bu gün uyur umuduyla yatıyorum ama bişey değişmiyor, umut işte :halay:Ne zaman düzene girdi peki ilk kızınızın uykusu:bicak:

çok Zor haklısın
biz ev değiştirdik kedi de biraz yakamızdan düştü büyük eve geçince

istemiyorsa yaptırma
hazır olunca belli eder canım

hayırlı olsun :)
bizim bebekte yok ama benim de bebekken llk yandaki dişim çıkmış
olabiliyor yani
Şimdi de üst damakta var bi beyazlık bi noktada Anlamadım... teşekkürler Spizella :)

Hem de ne sersem :KK43: Her gün bu gün uyur umuduyla yatıyorum ama bişey değişmiyor, umut işte :halay:Ne zaman düzene girdi peki ilk kızınızın uykusu:bicak:
1.5 yaşından sonra düzene girdi, yani memeyi bırakınca 🙃 inşallah sizinkisi daha kısa sürede uzun ve derin uykulara başlar 🙏😊

Şimdi de üst damakta var bi beyazlık bi noktada Anlamadım... teşekkürler Spizella :)
Benim oğlumda 7 Kasım doğumlu alt iki ön dişi çıktı:)keşke bu kadar erken çıkartmasalardı diş ne kadar geç çıktı o kadar iyi olurdu sanki.parmağını emerken yanlışlıkla ısırıyor başlıyor ağlamaya🙃

Kızlar uykuda sıçrama oluyor mu bebeklerinizde, ben tedirgin oldum da.Devam ediyormu bu aylarda da. Sonrasında ağlayarak uyanıyor. Yeni koydum yatağına belki 20 kez sıçradı rn sonunda ağlayarak korkarak uyandı. Çok korktum

Back