Canım sen doktorunu dinle en iyi o yönlendirir.Ben de sordum doktoruma ciğer yiyebileceğimi söyledi.Hatta dün cigerciye gidip 10 sis yedimama yazılanları görünce korktum bı an.Benim şu aralar tek derdim iskembe bir de.Kendimi frenlemem lazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen doktorunu dinle en iyi o yönlendirir.Ben de sordum doktoruma ciğer yiyebileceğimi söyledi.Hatta dün cigerciye gidip 10 sis yedimama yazılanları görünce korktum bı an.Benim şu aralar tek derdim iskembe bir de.Kendimi frenlemem lazim
insallah gonlune gore olsun canim :)Evet aslında cinsiyetin çok önemi yok ama oğlum var zaten bir tanecik de kızım olsa böyle ilerde oturup dertleşsek annem ve ben gibi ama tabi sağlıklı olsun ya en önemlisi o gerçekten sağlık olmayınca hiçbir şey olmuyor.
banda herseyden yiyebilirsun abartmadan demisti bizde gecen mangal yapinca bi siste ben yedim ciger cok severim ama gonlum gerisini yemege razi olmadi yaaBen de sordum doktoruma ciğer yiyebileceğimi söyledi.Hatta dün cigerciye gidip 10 sis yedimama yazılanları görünce korktum bı an.Benim şu aralar tek derdim iskembe bir de.Kendimi frenlemem lazim
Ben de cuma gidecegim. 6+6 olmuş olacak. bakalım duyacak miyiz? :)Ay kızlar bende kalp atışı için carsamba gidecegim 6+5 olacak sizce duyulur mu?duyanlar hangi haftada duydu?
bebek bazen gec gorulebiliyor biraz dha bekle derim ben rbbim nasip ettiysd bi bildigi vardr diyorum ben ama tabiki karar seninMerhaba KASIM annişleri ben 43 yaşında süpriz hamile kaldım 3. Olcak inşallah 7+5 haftalığım 7+3 de gittim en son doktora yolk kesesi var ama bebek yok dedi yaşında geçmiş kürtaj yapalım diyip beni korkuttu böyle olup sonra gören varmı bebğini
Kürtaj asla düşünmüyorum 9 Nisa’na randevum var inşallah bebişimi görürüm sağsalimbebek bazen gec gorulebiliyor biraz dha bekle derim ben rbbim nasip ettiysd bi bildigi vardr diyorum ben ama tabiki karar senin
Ayyyy çok sevindim maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin benhala göremedim bebeğimi yolk kesesi oluşmuş ama bebiş yok dedi doktor önce görememişmiydin sendeBen geldim:) Yaşlı bir dedem var, dün onu hastaneye götürdük annemle, serum taktılar. Serumu beklerken şansımı deneyim bende bi görüneyim dedim kadın doğuma. Gittim şansa sırada çok yoktu. Devlet hastanesi bu arada, bem normalde özele gidiyordum. Neyse karnımdan baktı göremedi, alttan baktı. İdrar torban baskı yapıypr dedi wc ye git gel dedi. Ama nedense hep içimde çocuk oluşmadı düşüncesi vardı. Çünkü 8 haftaluk görünüyo ve doktorlar göremiyo. Neyse baya bi inceledi alt muayenede. Hah şimdi oldu dedi ve sesi açtı kalp atışlarını duydum şükür. Başladım ağlamaya ah dedim, belkide dedem sayesinde, ohu doktora getirdim Rabbimde beni ödüllendirdi ama doktor çok çok ilgiliydi. Bayıldım kadına. Yakınımda olsa özele falan gitmez ona giderdim heralde. Bu arada Bağcılar eğitim ve araştırma hastanesinde.
balli ilik sut icebilirsin bidd zencefil diyrodu kizlar demleyip iciyorlar sanirim o hemen iyi gelebilirKızlar eşim grip olmuştu birkaç gündür, sanırım bana bulaştı boğazım ağrıyor uyandığımdan beri. Biz hasta olunca bebiş de hasta oluyor, tam hasta olmamışken ne önerirsiniz?
insaallah gorursun hayirli olsun doktorlar biraz korkutuyorlar rabbime emanet diycez artik ne gelirse ondanKürtaj asla düşünmüyorum 9 Nisa’na randevum var inşallah bebişimi görürüm sağsalim
İnşallah çok istiyorum hayırlısıyla gelir inşallah sağol canıminsaallah gorursun hayirli olsun doktorlar biraz korkutuyorlar rabbime emanet diycez artik ne gelirse ondan
Teşekkür ederim, denicemballi ilik sut icebilirsin bidd zencefil diyrodu kizlar demleyip iciyorlar sanirim o hemen iyi gelebilir
Of çok zor işimiz benim kızım emmiyor ama benimkinde küçük 2 yaş 4 aylık Allah kolaylık versin canım bugün serum taktırdım dayanamadım biraz daha iyiyim sankiCanım benim ya allah yardımcın olsun... Ben din kültürü öğretmeniyim ama istemediğim halde 34 saat ders verdiler dilekçe vermeyi dusunuyorum 20 ders icin cunku diğer bebeğim hala emiyor hiç halim kalmıyor...
Bende şuan aynılarını yaşıyorum 7+3 yolk var fetus oluşmamış dedilersaolun valla kızlar ilk kese gözükmedi dış gebelik dediler sonra gözüktü bebek yok dediler bir daha gittik yolk kesesi var bebegin işareti AMA saglıklı olacakmı bakalım dediler de dediler atık bu sefer de bebek gözükmeseydi ben benden gidecektim bu gittiğim doktordan hiç memnun deliğim ilk gittiğim doktora giicem
ama saolun bugün sevinçten aglıcaktım artık
Seninle günlerimiz aynı 6 hafta+5 de yolk oluşmuş 7+3 de gittim yolk kesesinin altında yuvarlak bi oluşum var ama fetus yok dedi 9 Nisa’nda tekrar gidicem inşallah sen görür duyarsın haberdar et canımPazartesi akşam 5te gidicem canım vakit geçmiyor
Of çok zor işimiz benim kızım emmiyor ama benimkinde küçük 2 yaş 4 aylık Allah kolaylık versin canım bugün serum taktırdım dayanamadım biraz daha iyiyim sanki
slm hamiş anneler nasılsınız