- 24 Ekim 2017
- 1.369
- 1.523
- 48
- 32
Ay kızlar bende kalp atışı için carsamba gidecegim 6+5 olacak sizce duyulur mu?duyanlar hangi haftada duydu?
6+4 de duydum ben. duyarsın sende hayırlısıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kızlar bende kalp atışı için carsamba gidecegim 6+5 olacak sizce duyulur mu?duyanlar hangi haftada duydu?
Kuzum çin takvimine bakarken yaşına+1 ekleyip bakıyorsun değil mi?İlk düşüğümde Çin takvimi kız diyordu ama ben hep erkek dedim ve erkekti :) şimdi de erkek hissediyorum :) Benimde ikisi de yok rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin yavrularımıza
Duyulur bence benim de 6+4 dr duyulmuştu karındanAy kızlar bende kalp atışı için carsamba gidecegim 6+5 olacak sizce duyulur mu?duyanlar hangi haftada duydu?
dogum ayina gore degisiyor canim otomatik hesaplama var ordn bkabilirsinKuzum çin takvimine bakarken yaşına+1 ekleyip bakıyorsun değil mi?
Benimde su ana kadar hiç bulantim olmadı merak ediyorum nolacak diye :)Eveeet... İlk kusmamı yaşadım.. Ben de diyordum ne güzel gidiyor :) bu fatklı heralde diyordum ama. Bu sabah her sabah yedigim seyleri yiyip hepsini geri cıkardım.
5+6 da duydum canim seninkide duyulur tabi dha gec duyulanlarda varmis amaAy kızlar bende kalp atışı için carsamba gidecegim 6+5 olacak sizce duyulur mu?duyanlar hangi haftada duydu?
Benimde bugün 5 5 doktora gideceğim duyulur mu acabaDuyulur bence benim de 6+4 dr duyulmuştu karından
Tamam canım bende bakayım merak ettim.dogum ayina gore degisiyor canim otomatik hesaplama var ordn bkabilirsin
senin icine ne doguyor :)Tamam canım bende bakayım merak ettim.
Yağmur :)))) aslında kız doğuyor ama Çin takvimi de Rus takvimi de erkek diyor :)))) benim oğlum var aslında bu hamileliğim diğerinden çok farklı sanki ama tabi ki allah sağlıklı evlat nasip etsin:)))senin icine ne doguyor :)
insaallah gonlune gore versin allah canim benimde erkek doguyor ama gonlumden gecen kiz olmasi cin takvimi erkek rus ve kan grubu falan kiz cikiyor benimde bakalim hayirlisi saglikli sihhatli doguralimda insaallahYağmur :)))) aslında kız doğuyor ama Çin takvimi de Rus takvimi de erkek diyor :)))) benim oğlum var aslında bu hamileliğim diğerinden çok farklı sanki ama tabi ki allah sağlıklı evlat nasip etsin:)))
Ben de sordum doktoruma ciğer yiyebileceğimi söyledi.Hatta dün cigerciye gidip 10 sis yedimama yazılanları görünce korktum bı an.Benim şu aralar tek derdim iskembe bir de.Kendimi frenlemem lazimBen ikinci kızoma hamileyken haftada bir işkembecideydim. Ki normalde ağzıma sürmeyi bırak, işkembecinin yanından geçmezdim:) ama demekki vücut istedi. Doktora sorduğumda; çok iyi temizlenip iyi piştiğinden eminsen yiyebilirsin demişti. Ciğerden de birşey olacağını zannetmiyorum. Tabiki hiçbişeyi abartmamak şartıyla:) Allahın izniyle bişi olmaz, yediğin de bebeğine şifa olsun:)
İnşallah cnm6+4 de duydum ben. duyarsın sende hayırlısıyla
İnşallahDuyulur bence benim de 6+4 dr duyulmuştu karından
Duyarsın büyük ihtimal ben cumartesi gittiğimde minik minik duyduk doktor bu hafta daha net duyulur dedi :)Ay kızlar bende kalp atışı için carsamba gidecegim 6+5 olacak sizce duyulur mu?duyanlar hangi haftada duydu?
Hayırlısı canım kötü düşünme inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur
rabbim sana tutunmadini nasip etsin canim iyi dusunki iyi olsun muzun bebegi iyi besledigini duymustum ne kadar dogrudur bilmiyorum ama canim tuketebilirsin sende
Son adete göre kac günlük fark var canim?
Canım inşallah öyle birşey yaşamazsın dikkat et kendine kötü düşünme dua et
Allah korusun inşallah birşey olmaz
Korkma canım Allah’ın izniyle bişey olmaz içini ferah tut.
Canım Allah yavrunu sana bağışlasın. Dua et bol bol inşallah hayırlı haberler alırsın
Allah yardımcın olsun moralini bozma inşallah birşey olmaz.Neredeyse 2.5 haftaya yakın fark var
Kızlar hepinizden Allah razı olsun yavrularınızı saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Sadece kanamam devam ediyor bebegim hala benimle yarın kontrolüm var fakat drlar umut verici konusmuyor kalp atısı oldugu icin Allah tan ümit kesilmez dediler.
Allah diger kızıma uzun ömürler versin. Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum
allah yardimcin olsun canim bi yerde okumustum 2 hafta geriymis bebek sata gore snra 1haftya dusmus gerilik insaallh seninkide gelisirNeredeyse 2.5 haftaya yakın fark var
Kızlar hepinizden Allah razı olsun yavrularınızı saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Sadece kanamam devam ediyor bebegim hala benimle yarın kontrolüm var fakat drlar umut verici konusmuyor kalp atısı oldugu icin Allah tan ümit kesilmez dediler.
Allah diger kızıma uzun ömürler versin. Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum
Evet aslında cinsiyetin çok önemi yok ama oğlum var zaten bir tanecik de kızım olsa böyle ilerde oturup dertleşsek annem ve ben gibi ama tabi sağlıklı olsun ya en önemlisi o gerçekten sağlık olmayınca hiçbir şey olmuyor.insaallah gonlune gore versin allah canim benimde erkek doguyor ama gonlumden gecen kiz olmasi cin takvimi erkek rus ve kan grubu falan kiz cikiyor benimde bakalim hayirlisi saglikli sihhatli doguralimda insaallah