• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayyyy çok sevindim maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin benhala göremedim bebeğimi yolk kesesi oluşmuş ama bebiş yok dedi doktor önce görememişmiydin sende
Görmemiştim. Ayrıca tahmin ettiğim gibi geç döllenme olmuş. Normalde 8 haftalık olması lazım ama ultrasonda 6 haftalık yazıyo. Allahın izniyle sende görürsün acele etme:)

Görmemiştim. Ayrıca tahmin ettiğim gibi geç döllenme olmuş. Normalde 8 haftalık olması lazım ama ultrasonda 6 haftalık yazıyo. Allahın izniyle sende görürsün acele etme:)
Valla canım içime serin serin sular serptin :KK19:inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin :KK68:

İnşallah riske girmemek içindir. Bu ultrason detaylı bşraz daha demişti

İnşallah canım çok teşekkür ederim
Belki doktorun titiz çalışıyordur ama vajinal ulturosona gireceksin çok tavsiye etmiyorlar canim
Benim erkek doğuyor :)

benimde erkek doguyor yaa cin takvimide erkek gosteriyor bakalim ne olacak ikisidd yok zaten ikisnede cok sevinirim :)
Benimde çin takvime göre erkek çıktı ama bakalım ne kadar dogru
Ay kızlar bende kalp atışı için carsamba gidecegim 6+5 olacak sizce duyulur mu?duyanlar hangi haftada duydu?
Benim bebek o haftalarda göründü canım ama makina eski olduğundan sesi duyamadim
Merhaba arkadaşlar adet ağrısı gibi ağrısı olan var mı :KK43:
Rahim genişliyor canım bebek buyudukce normal aşırı dayanışmaya ak kadar bir girin yoksa
Merhaba KASIM annişleri :halay:ben 43 yaşında süpriz hamile kaldım 3. Olcak inşallah 7+5 haftalığım 7+3 de gittim en son doktora yolk kesesi var ama bebek yok dedi yaşında geçmiş kürtaj yapalım :bicak:diyip beni korkuttu :skandal:böyle olup sonra gören varmı bebğini :anne:
Geç döllenme olmuştur belki bir hafta daha bekleyin bence
Bende şuan aynılarını yaşıyorum 7+3 yolk var fetus oluşmamış dediler

Benimde ilk yolk gözüktü cani! Benim bir hafta daha bekle ozaman gozukur

Kızlar benim son adetime göre 5 5 ama bugün gittik doktor 5 haftalıga gore küçük 2 3 gibi dedi geç döllenme falan mi dedim muhtemelen öyle dedi ve ulturasyon görüntüsünde gözüken şeye bu olmalı gibi bisey dedi kötü oldum yani sizde geç döllenmeden böyle oldu yarın kan verecem değerimin normal ilerleyişine bakılması için böyle geç döllenme olan var mi

Belki doktorun titiz çalışıyordur ama vajinal ulturosona gireceksin çok tavsiye etmiyorlar canim

Benimde çin takvime göre erkek çıktı ama bakalım ne kadar dogru

Benim bebek o haftalarda göründü canım ama makina eski olduğundan sesi duyamadim

Rahim genişliyor canım bebek buyudukce normal aşırı dayanışmaya ak kadar bir girin yoksa

Geç döllenme olmuştur belki bir hafta daha bekleyin bence

Benimde ilk yolk gözüktü cani! Benim bir hafta daha bekle ozaman gozukur
Bekliyorum ama kafayı sıyırarak çok mutsuzum karışık duygular içindeyim

Ayyy çok heyecanlandım şimdi inşallah benimkide görünür gördüğünde kaç haftalıktın kese boyun kaçtı :KK19:

Tam 5 haftalıkmış kese ve yolk sac göründüğünde
Kese 1 cm idi

6+0 da kalp atışı olduğunda bebeği ölçtü ve 3mm boyundaymış.
Şimdi 7+3
Ama 10+3 te olacak diğer randevum
O zamana kadar ne olur ben de bilmiyorum ;)

Kızlar benim son adetime göre 5 5 ama bugün gittik doktor 5 haftalıga gore küçük 2 3 gibi dedi geç döllenme falan mi dedim muhtemelen öyle dedi ve ulturasyon görüntüsünde gözüken şeye bu olmalı gibi bisey dedi kötü oldum yani sizde geç döllenmeden böyle oldu yarın kan verecem değerimin normal ilerleyişine bakılması için böyle geç döllenme olan var mi

Benim geç döllenme
Adet tarihime göre 9 hafta 4 günlük hamile olmam lazım
Ama 7 hafta 3 günlükmüş

2 hafta geç olmuş yani
Sizin de böyle olabilir

Tam 5 haftalıkmış kese ve yolk sac göründüğünde
Kese 1 cm idi

6+0 da kalp atışı olduğunda bebeği ölçtü ve 3mm boyundaymış.
Şimdi 7+3
Ama 10+3 te olacak diğer randevum
O zamana kadar ne olur ben de bilmiyorum :KK66:
Hadi hayırlısı artık bekleyip görcez Allah bana sabır versin

Allah hepimize güç kuvvet versin canım kim bakıyor kızına ? İkinci bebekte doğum izni nasıl olacak şimdi ilk dönemi kapatıyoruz sanirim
Biz eşimle dönüşümlü baktık ona sabahçı öğlenci olunca bu doğunca nolur bilmem 1.dönem kapanıyor 2.dönemde biraz rapor alırım diyorum 5. 5 sonra mecbur başlıcam borç var ev almıştık

Biz eşimle dönüşümlü baktık ona sabahçı öğlenci olunca bu doğunca nolur bilmem 1.dönem kapanıyor 2.dönemde biraz rapor alırım diyorum 5. 5 sonra mecbur başlıcam borç var ev almıştık

Ay ne şanslısıniz çok ozeniyorum kari-koca öğretmenlere. Benim eşim c.tesi bile çalışıyor, oğluma komşum bakiyor :(
Ben de ilk dönem kapanirsa 2. Dönem ücretsiz izne çıkarım diyorum ama bakalım insallah aksilik çıkmaz.. kayınvalidemle kayinpederim biz gelir bakariz diyorlar ama bir tane 2bucuk yaşında bir tane de 3 aylik süt bebeğine sanmıyorum bakabileceklerini :( biz de araba almıştık daha 3 sene borcu var ama gelen altınlarla 3- 4 ay idare ederiz dedik eşimle evdeki hesap çarşıya uyarsa artık :D

Ay ne şanslısıniz çok ozeniyorum kari-koca öğretmenlere. Benim eşim c.tesi bile çalışıyor, oğluma komşum bakiyor :KK43:
Ben de ilk dönem kapanirsa 2. Dönem ücretsiz izne çıkarım diyorum ama bakalım insallah aksilik çıkmaz.. kayınvalidemle kayinpederim biz gelir bakariz diyorlar ama bir tane 2bucuk yaşında bir tane de 3 aylik süt bebeğine sanmıyorum bakabileceklerini :KK43: biz de araba almıştık daha 3 sene borcu var ama gelen altınlarla 3- 4 ay idare ederiz dedik eşimle evdeki hesap çarşıya uyarsa artık :KK70:

Siz de yarım gun izin hakkı yok mu? 657 iseniz ikinci cocukta 4 ay yarim gun tam maas hakki var. Tabi yarim gune de bakacak adam lazim ama

Siz de yarım gun izin hakkı yok mu? 657 iseniz ikinci cocukta 4 ay yarim gun tam maas hakki var. Tabi yarim gune de bakacak adam lazim ama

Canım ogretmenler diğer memurlar gibi değil. Benim geçen seneki mudurum cok iyiydi 16 saat ders yazmıştı bu müdür çok zorluyor muhtemelen seneye de rahat birakmaz

Back