gözün aydın canım ayaklarını uzat dinlen hiçbirşey yapma stres yapma kaç haftalıktınDoktordan geldim minimal bir kanama alanı görüldü ama insanın içi rahat etmiyor. Ben her şeye razıyım. Yeterki meleğim sağlıklı şekilde dünyaya gelsinsalı günü rutin randevum vardi. Ona da gideceğim erteleme yapılmadı. Güzel haberler alırız hepimiz
çok teşekkür ederim2 katı artmasına gerek yok yüzde 60 artış yeterli diye biliyorum ben.
Ben Varım canım ben her gün ağlıyorum hayattan bezdim ilk değil ikinci çocuğum geçecek biliyorum ama artık güç kalmadı öğretmenim ve derste bile Koşarak çıkıyorum çok mutsuzum Allah ım tez zamanda rahatlatsın biziBulantıdan mide ekşimesinden ve yanmasından bıktım artık. Ne dışarı çıkabiliyorum ne yediklerimden keyif alabiliyorum. Yiyebildikleeim de sadece ballı ekmek, yeşil elma, bir de yağsız sepet peyniri..Su bile içemiyorum. Su içer içmez bulantı. Etten tavuktan sütten yoğurttan tiksinmiş haldeyim. Doktor gaviscon verdi, diamamine verdi yok çare etmiyor. Midemi kopartıp atasım var. Sürekli öğürüyorum. Rengim de sapsarı besinsizlikten ve yorgunluktan. Allahın gücüne gitmesin de gerçekten depresyona girmek üzereyim, çok zorluyor çünkü. Yemeğin düşüncesi bile midemi kaldırıyor . Benim gibi olan var mı? 8+2 deyim
Ben Varım canım ben her gün ağlıyorum hayattan bezdim ilk değil ikinci çocuğum geçecek biliyorum ama artık güç kalmadı öğretmenim ve derste bile Koşarak çıkıyorum çok mutsuzum Allah ım tez zamanda rahatlatsın bizi
5+5. Tüp bebek tedavisi sonucu ben iki kese biliyordum. 3 kese varmış. Redüksiyon dan falan bahsetti doktor. üçüzde yaşanan sorunlardan dolayı kafam allak bullak. 36 yaşındayım 4. Gebeliğin 17. 7. Ve 5. Haftalarda 3 adet dusugum var. Kanama kaynaklı.Pcoslu olanların başına sık gelen bir durummuş. Bakalım zaman ne gösterecek. Çoğul gebeliklerde ilerleme kendiliğinden durabiliyormus. Hakkımızda hayırlısı. Kafamda deli sorular var bir yandan da Allah'ın dediği olur diyorum. Sakin sakin beklemek ve dua etmekten başka carem yok. Ama mis kokulum bana gelsin artık lütfengözün aydın canım ayaklarını uzat dinlen hiçbirşey yapma stres yapma kaç haftalıktın
İnşallah mübarek günde Allah korusun meleklerimizi bende çok tedirginim hep lavaboya gidip peceteye bakmaktan yoruldum Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla olur bu defa5+5. Tüp bebek tedavisi sonucu ben iki kese biliyordum. 3 kese varmış. Redüksiyon dan falan bahsetti doktor. üçüzde yaşanan sorunlardan dolayı kafam allak bullak. 36 yaşındayım 4. Gebeliğin 17. 7. Ve 5. Haftalarda 3 adet dusugum var. Kanama kaynaklı.Pcoslu olanların başına sık gelen bir durummuş. Bakalım zaman ne gösterecek. Çoğul gebeliklerde ilerleme kendiliğinden durabiliyormus. Hakkımızda hayırlısı. Kafamda deli sorular var bir yandan da Allah'ın dediği olur diyorum. Sakin sakin beklemek ve dua etmekten başka carem yok. Ama mis kokulum bana gelsin artık lütfen
Ne guzel ben her iğneden sonra ağlıyorum resmen. Siz hıbor mu kullanıyodunuz??Bende hic agri olmamisti igneyi yapinca . Yapimla mi alakali bilmiyorum morarmada cok nadir olmustu.belkide bebegim icin oldugunu dusunurken o an agri hissetmemisimdir.
Yalnız değilim demek.. Canım ben de asker gibi gün sayıyorum. Şu 3 hafta da bitsin de 3 ayı atlatıyoruz inşallah. Vala ben bu hafta 3 gün de izin almıştım, işe pzt gidicem nasıl yapacağım bilmiyorum. Ama çok fena yani..Bulaşık yıkayamıyorum, buzdolabı açınca da kalkıyor midem. Hani sadece yemekle alakalı da değil, günlük işlerim de etkilendi. Şimdiden çektirmeye başladı ufaklıklarBen Varım canım ben her gün ağlıyorum hayattan bezdim ilk değil ikinci çocuğum geçecek biliyorum ama artık güç kalmadı öğretmenim ve derste bile Koşarak çıkıyorum çok mutsuzum Allah ım tez zamanda rahatlatsın bizi
İnşallah isteyen herkese nasip olsun anne olmakİnşallah mübarek günde Allah korusun meleklerimizi bende çok tedirginim hep lavaboya gidip peceteye bakmaktan yoruldum Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla olur bu defa
Tatlım bulantın ne zamandır var? Son 3-4 gündür bende kusma öncesi hissedilen o bulanti var . Sabah-öğle -akşam aç tok demiyor uyurken yemek yerken otururken yani her koşulda bir geliyor 5-10 saniye eyvah dedirtiyor veee gidiyor. Öğürme bile yok ama. İste bu bana çok ilginç geliyor. çünkü normalde midesini gırtlağında taşıyan biriyimSelam kızlar bugün nasılsınız bakalım? Bulantılar ne alemde? Benim arada bir yoklayıp gidiyor 1 haftadır kusmadım çok şükür. Ama göğüslerim inanılmaz acıyor herkeste böyle mi acaba benimki hiç hafiflemiyor gece yatakta dönerken göğüs acısıyla uyaTnıyorum. Ne zaman geçecek bu?
Canım emziriyor musun Peki?Hanımlar merhaba. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. Hepimizin gebeliği aynı geçmiyor zor geçen arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. İnşallah birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur.
Bugün biz 6+4’üz. Kalp atışı 135,boyu da 7.5 mm dedi. Şükür kese dışında birşey gördük. Takip için haftaya tekrar çağırdı. Herşey normal ise ayda bire düşüreceğiz. 10 aylık bebeğim var benim de zorlandığım kısım en çok orası.
Canım emziriyor musun Peki?
İkisine birlikte tek başına mı bakacaksın? Yanlış anlama soruyorum seninle aynı durumdayımDiş dönemi ısırınca pek veremiyordum anca uyudukça; diş patlatınca rahat emiyordu. Doktor emzirmen sıkıntı değil dedi, ama kimine göre de rahimde kasılmaya sebep oluyormuş. Şimdi istedikçe veriyorum fakat öyle dolu dolu değil artık.
Bu durum bende de basadi. Bir gelip geciyor gibi bulanti. Derin nefesler iyi geliyor biraz. Mide yanmasi eksime aynen. Sabahlari sadece peynirli domatesli tost iyi geliyor ki ekmek pek yemezdim.. insallah hepimiz kolay gecirelim bu sureci.Tatlım bulantın ne zamandır var? Son 3-4 gündür bende kusma öncesi hissedilen o bulanti var . Sabah-öğle -akşam aç tok demiyor uyurken yemek yerken otururken yani her koşulda bir geliyor 5-10 saniye eyvah dedirtiyor veee gidiyor. Öğürme bile yok ama. İste bu bana çok ilginç geliyor. çünkü normalde midesini gırtlağında taşıyan biriyim
Öte yandan uzanmak ya da yatmak zorlaştı, midem yanıyor devamlı. Hafif ve yagsız yesem de mide ekşimesi çok fena....
Ay benimde o tarz bisiler olmaya başladı aynı şekilde derin nefes alıyorum iyi geliyor bende niye böyle oluyorum diyodumBu durum bende de basadi. Bir gelip geciyor gibi bulanti. Derin nefesler iyi geliyor biraz. Mide yanmasi eksime aynen. Sabahlari sadece peynirli domatesli tost iyi geliyor ki ekmek pek yemezdim.. insallah hepimiz kolay gecirelim bu sureci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?