- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Az once kadin dogum aciline gidip morluklari gosterdim içim rahat etsin diye. Birde koldan ve bacaktan nasil yapildigini gosterdiler. Koldan 45 derece aci ile bacaktan da 90 derece aci ile yapilacagini soylediler. Bacaktan hic yapmiyalim o zaman. Dedigin gibi yaptik ama morardi yinede .saglik olsun artik.Bacagından pek tavsiye edilmıyo canm kol yada göbek . Belkide iğne cok yüzeyde kalıyordur. Ikı parmagınla kıstırıp igneyı 90 dereceyle dık bi şekılde yapın. Morarmasını hafıfletecektır birazz .ama yınede morarırsa telaş yapma normal bi durum . Ah bide agrısı olmasa
5+5. Tüp bebek tedavisi sonucu ben iki kese biliyordum. 3 kese varmış. Redüksiyon dan falan bahsetti doktor. üçüzde yaşanan sorunlardan dolayı kafam allak bullak. 36 yaşındayım 4. Gebeliğin 17. 7. Ve 5. Haftalarda 3 adet dusugum var. Kanama kaynaklı.Pcoslu olanların başına sık gelen bir durummuş. Bakalım zaman ne gösterecek. Çoğul gebeliklerde ilerleme kendiliğinden durabiliyormus. Hakkımızda hayırlısı. Kafamda deli sorular var bir yandan da Allah'ın dediği olur diyorum. Sakin sakin beklemek ve dua etmekten başka carem yok. Ama mis kokulum bana gelsin artık lütfen
Yok clexane. Hiborda kullanmistim ama cok kisa bi sure onda vurdugum heryerde ignenin yeri belliydi. Ucu mu daha kalindir nedir.Ne guzel ben her iğneden sonra ağlıyorum resmen. Siz hıbor mu kullanıyodunuz??
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim insallah 3 u de saglicakla gelsin. Risk hep var dua etmekten baska caremiz yok canım. Icin rahat etmiyorsa bir baska dr a daha git görün canimRabbim sana beklemenin mükafatı 3 tane bebek nasip etmiş canım. Maşallah inşallah sağlıkla ilerler hamileliğin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah evlatlarını. Üçüz sağlıkla evlatlarına kavuşan örnekleri çok. İçini rahat tut dua et bol bol
Merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim. 8 haftalik kalp atisini duyduk. 7. Haftada da gitmistik yine duymustuk. Idrar yolu enfeksiyonu cikti cok fazla. 2 hafta sonra tekrar cagirdi. Sanki bana biraz sık çağırıyor gibi geldi. Siz ne sıklıkla gidiyorsunuz? Gerçekten unutmusum ilkinde ne yaptigimi...
Canim 3 tane dusugum var demissin simdide üçüzlerin olacak. Allah'in mucizesi bence bu. Saglikla buyusunler insallah. Kucagina almani dilerim. ❤5+5. Tüp bebek tedavisi sonucu ben iki kese biliyordum. 3 kese varmış. Redüksiyon dan falan bahsetti doktor. üçüzde yaşanan sorunlardan dolayı kafam allak bullak. 36 yaşındayım 4. Gebeliğin 17. 7. Ve 5. Haftalarda 3 adet dusugum var. Kanama kaynaklı.Pcoslu olanların başına sık gelen bir durummuş. Bakalım zaman ne gösterecek. Çoğul gebeliklerde ilerleme kendiliğinden durabiliyormus. Hakkımızda hayırlısı. Kafamda deli sorular var bir yandan da Allah'ın dediği olur diyorum. Sakin sakin beklemek ve dua etmekten başka carem yok. Ama mis kokulum bana gelsin artık lütfen
İkisine birlikte tek başına mı bakacaksın? Yanlış anlama soruyorum seninle aynı durumdayım
İşimiz zor desene..Evet canım. Ev için yardımcı bayan alırım arada gelir toplar temizler, diye düşünüyorum. Annem yakınımda ama 80 e yakın.
Dogal maden suyu yazanlardan iciyorum aksamlari. Yoksa midem rahat etmiyor. Guvenilir marka tercih etmek lazim tabii.Kızlar soda içiyormusunuz siz?
Bende de bazen jel yuzunden oluyor wc deyken. Beyazla siyah karisik gibi.Jelden sonra 15 dk yurumek lazim evdeKızlar benden sümükümsü yapıda siyah ve koyu kahve akıntı geldi biraz...böyle koyu olan kısımlar telve gibi...böyle birşey yaşayan var mı??bugun keseyi gördük 5+5adete göre ama doktor 5+1grç döllenme muhtemelen dedi
Soda degil ama 1 tane maden suyu içiyorum canim ben çünkü soda yapay maden suyu doğal biraz da bulantimi dindiriyorKızlar soda içiyormusunuz siz?
CANIM ne jeli??ben jel kullanıyorum ki proluton iğne ve Protestan hap kullanıyorum sadeecB
Bende de bazen jel yuzunden oluyor wc deyken. Beyazla siyah karisik gibi.Jelden sonra 15 dk yurumek lazim evde
Cnm proluton igne kullanirken ayni zamanda progestan hapmi kullaniyorsun kac saat arayla kullaniyorsun bugun benim kanamam oldu ve 5 gibi igne yaptilar hap verdiler sormayi unuttum bu aksam kullanabilirmiyim diyeCANIM ne jeli??ben jel kullanıyorum ki proluton iğne ve Protestan hap kullanıyorum sadeec
Hamileyken mi yapmış hiç bilmiyordum yapıldığını hamilelikten sonra yapılıyor benim bildiğimKizlar doktorunuz size smear testi yapti mi? Benim gidecegim doktora bir arkadasim gidiyor ondan bilgi almak icin sordum, smear testi yapmis 2 gebeliginde de.. gerek var mi ne icin yapilir bu hamilelikle ilgisi olan bi test mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?