How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Neden dikkat edemiyorsun? Çalışıyor musun canım? Hep olumlu düşün canım tadını çıkar hamileliğin.

Hayır canım benim neredeyse 1 yıldır calısmıyorum. Benim ikinci gebeligim. Kızım daha 2 yasında sürekli kucak istiyor, ilgi istiyor, oyun istiyor, kucagımda zıplıyor.. Onu engellemek istemiyorum zihninde farklı bir izlenim olusmaması icin. Birazda bu nedenle bu psikolojiye girmis olabilirim.

Kızlar bende yarın Allah ın izniyle kalp atısını durmaya gidecegim bir aksilik cıkacak diye cok korkuyorum. En ufak farklı bir akıntı görsem agrım farklılassa panikliyorum. Sanırım psikolojim bozuldu ya da sinirim. Simdide adet olacak gibi kasıklarım agrıyor. Dk bası tuvalete gidiyorum bir farklılık var mı diye
Bana dr kalp atisini ultrasondan gosterdi 6+0 dim o zaman.Ama dinletmedi ve 8.haftaya randevu verdi.o zaman mi dinletecek acaba

Hayır canım benim neredeyse 1 yıldır calısmıyorum. Benim ikinci gebeligim. Kızım daha 2 yasında sürekli kucak istiyor, ilgi istiyor, oyun istiyor, kucagımda zıplıyor.. Onu engellemek istemiyorum zihninde farklı bir izlenim olusmaması icin. Birazda bu nedenle bu psikolojiye girmis olabilirim.
Anladım canım ikinci çocuk zor oluyor anladığım kadarıyla Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar merhaba, szilere bir sorum olacak. gebeliğimin 6. haftasındayım. 1 haftadır gün aşırı adet ağrısı gibi ağrım oluyordu. sabah doktora gittim. vajinal ultrasonla baktı. kalp atışı bebek göremedi.suanda göremem çok normal dedi. ama haftaya göremezsem kürtaj diyeceğim dedi. neyse sonra yine betahcg istedi. çıkan sonuç 13500 doktor endişelenme kese var usg de gördüğüm gayet iyi dedi. ama benim 16 martaki değerim. 576 ydı. iki günde bir 2 katı artması gerekiyorsa. şuan 40 000 üzerinde olmalıydı. sizin bir fikriniz var mı. bthcg sürekli 2 kat mı artmalı. yoksa düşüşe mi geçti? düşük geldi 15 gün öncesine göre

Bana dr kalp atisini ultrasondan gosterdi 6+0 dim o zaman.Ama dinletmedi ve 8.haftaya randevu verdi.o zaman mi dinletecek acaba

Evet canım 8. Haftada dinletir mesela beni carsamba cagırdı dinlemek icin ama ben esimde olsun diye yarına aldım hemen hemen senide cagırdıgı zaman gibi oluyorum su anki haftamda. yarın dinletecek insallah

Evet canım 8. Haftada dinletir mesela beni carsamba cagırdı dinlemek icin ama ben esimde olsun diye yarına aldım hemen hemen senide cagırdıgı zaman gibi oluyorum su anki haftamda. yarın dinletecek insallah
Himm orda bir kalp ve atisini gormek cok guzeldi ama duymak ayri bir keyif verir heralde insana.Nasip olursa ilk cocugum olacak sora sora öğreniyoruz

peki şuan bulantın falan oluyo mu? bende 6 hafta içindeyim çok şükür dayanılmıycak bulantım olmuyor şuan, aklıma gelince bi bulantım oluyo geçiyo. belkide erkendir daha hemde benim ilk gebeliğim. bende 64 ile kaldım. kilo vermekti niyetim veremeden kaldım :KK48: artık hedefim doğumdan sonra inşallah :KK53:

Bulantım yok henüz hatta sürekli açım

Kızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Ooo hemşiresin ne guzel canim. Ayin 13 unden beri vuruluyorum. Hep gobekten yapiyorum. Daha dogrusu eşim yapiyor. Birden inanilmaz morardi çürük gibi oldu. Korktuk açikcasi. Tenim de cok hassastir. Bacaktan vurmaya başlasam olur mu peki?
Bacagından pek tavsiye edilmıyo canm kol yada göbek . Belkide iğne cok yüzeyde kalıyordur. Ikı parmagınla kıstırıp igneyı 90 dereceyle dık bi şekılde yapın. Morarmasını hafıfletecektır birazz .ama yınede morarırsa telaş yapma normal bi durum . Ah bide agrısı olmasa

Bulantıdan mide ekşimesinden ve yanmasından bıktım artık. Ne dışarı çıkabiliyorum ne yediklerimden keyif alabiliyorum. Yiyebildikleeim de sadece ballı ekmek, yeşil elma, bir de yağsız sepet peyniri..Su bile içemiyorum. Su içer içmez bulantı. Etten tavuktan sütten yoğurttan tiksinmiş haldeyim. Doktor gaviscon verdi, diamamine verdi yok çare etmiyor. Midemi kopartıp atasım var. Sürekli öğürüyorum. Rengim de sapsarı besinsizlikten ve yorgunluktan. Allahın gücüne gitmesin de gerçekten depresyona girmek üzereyim, çok zorluyor çünkü. Yemeğin düşüncesi bile midemi kaldırıyor . Benim gibi olan var mı? 8+2 deyim

çok üzüldüm. zor bir durum Rabbim tekrar yaşatmasın. kimseye yaşatmasın.
sağlıcakla kucağına al bebeğini.

benim ikizdi. ikisinin de kalp atışlarını duymuştum.
en son doktora gittiğimde birinin 6+4de kalmış olduğunu söyledi. kalp atışları da yoktu. diğerine göre ufaktı. üzüldüm ağladım ama diğer bebeğim için toparlandım. şimdi kalan bebeğim için dua ediyorum ve üzerine düşüyorum. haftaya salı tekrar doktora gideceğim. bakalım ne diyecek. o zaman endişelerimi de anlatacağım.
teşekkür ederim ilgin ve güzel dileklerin için.
Allah yardımcın olsun canım,diğer bebeğini sağlıkla kucağına al inş.

Bulantıdan mide ekşimesinden ve yanmasından bıktım artık. Ne dışarı çıkabiliyorum ne yediklerimden keyif alabiliyorum. Yiyebildikleeim de sadece ballı ekmek, yeşil elma, bir de yağsız sepet peyniri..Su bile içemiyorum. Su içer içmez bulantı. Etten tavuktan sütten yoğurttan tiksinmiş haldeyim. Doktor gaviscon verdi, diamamine verdi yok çare etmiyor. Midemi kopartıp atasım var. Sürekli öğürüyorum. Rengim de sapsarı besinsizlikten ve yorgunluktan. Allahın gücüne gitmesin de gerçekten depresyona girmek üzereyim, çok zorluyor çünkü. Yemeğin düşüncesi bile midemi kaldırıyor . Benim gibi olan var mı? 8+2 deyim
Canim cok geçmiş olsun bende asla yemek düşünemiyorum. Et tavuk balık güzel yerim adlarını bile anmak istemiyorum simdi.Bana Dr premesis plus ve gaviscon verdi gaviscon rahatlatır premesis oluştu iyi geliyor sanki. Ben çıkıp hava alınca iyi geliyor ama çıkamıyorum diyosun.Allahım tez zamanda kurtarsin Bulantıdan. Ama depresyona girecek kadar olduysa drnla görüş serum verir belki.burda yazdıklarını aynen ona da söyle

Arkadaşlar merhaba, szilere bir sorum olacak. gebeliğimin 6. haftasındayım. 1 haftadır gün aşırı adet ağrısı gibi ağrım oluyordu. sabah doktora gittim. vajinal ultrasonla baktı. kalp atışı bebek göremedi.suanda göremem çok normal dedi. ama haftaya göremezsem kürtaj diyeceğim dedi. neyse sonra yine betahcg istedi. çıkan sonuç 13500 doktor endişelenme kese var usg de gördüğüm gayet iyi dedi. ama benim 16 martaki değerim. 576 ydı. iki günde bir 2 katı artması gerekiyorsa. şuan 40 000 üzerinde olmalıydı. sizin bir fikriniz var mı. bthcg sürekli 2 kat mı artmalı. yoksa düşüşe mi geçti? düşük geldi 15 gün öncesine göre
2 katı artmasına gerek yok yüzde 60 artış yeterli diye biliyorum ben.

Bacagından pek tavsiye edilmıyo canm kol yada göbek . Belkide iğne cok yüzeyde kalıyordur. Ikı parmagınla kıstırıp igneyı 90 dereceyle dık bi şekılde yapın. Morarmasını hafıfletecektır birazz .ama yınede morarırsa telaş yapma normal bi durum . Ah bide agrısı olmasa
Bende hic agri olmamisti igneyi yapinca . Yapimla mi alakali bilmiyorum morarmada cok nadir olmustu.belkide bebegim icin oldugunu dusunurken o an agri hissetmemisimdir.

Ilk gebeligimden alışığım. Aynı durumdayim canim dün hep balkonda oturdum durmadan öğürme. Gaz sancisi yanma. Ben suanlik sabah aksam kahvalti ediyorum. Ceviz badem yiyorum iki kere açığı oyle kapatmaya çalışıyorum

Doktordan geldim minimal bir kanama alanı görüldü ama insanın içi rahat etmiyor. Ben her şeye razıyım. Yeterki meleğim sağlıklı şekilde dünyaya gelsin:dua: salı günü rutin randevum vardi. Ona da gideceğim erteleme yapılmadı. Güzel haberler alırız hepimiz

Hanımlar merhaba. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. Hepimizin gebeliği aynı geçmiyor zor geçen arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. İnşallah birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur.

Bugün biz 6+4’üz. Kalp atışı 135,boyu da 7.5 mm dedi. Şükür kese dışında birşey gördük. Takip için haftaya tekrar çağırdı. Herşey normal ise ayda bire düşüreceğiz. 10 aylık bebeğim var benim de zorlandığım kısım en çok orası.

Back