• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktordan geldim minimal bir kanama alanı görüldü ama insanın içi rahat etmiyor. Ben her şeye razıyım. Yeterki meleğim sağlıklı şekilde dünyaya gelsin:dua: salı günü rutin randevum vardi. Ona da gideceğim erteleme yapılmadı. Güzel haberler alırız hepimiz
gözün aydın canım ayaklarını uzat dinlen hiçbirşey yapma stres yapma kaç haftalıktın

Bulantıdan mide ekşimesinden ve yanmasından bıktım artık. Ne dışarı çıkabiliyorum ne yediklerimden keyif alabiliyorum. Yiyebildikleeim de sadece ballı ekmek, yeşil elma, bir de yağsız sepet peyniri..Su bile içemiyorum. Su içer içmez bulantı. Etten tavuktan sütten yoğurttan tiksinmiş haldeyim. Doktor gaviscon verdi, diamamine verdi yok çare etmiyor. Midemi kopartıp atasım var. Sürekli öğürüyorum. Rengim de sapsarı besinsizlikten ve yorgunluktan. Allahın gücüne gitmesin de gerçekten depresyona girmek üzereyim, çok zorluyor çünkü. Yemeğin düşüncesi bile midemi kaldırıyor . Benim gibi olan var mı? 8+2 deyim
Ben Varım canım ben her gün ağlıyorum hayattan bezdim ilk değil ikinci çocuğum geçecek biliyorum ama artık güç kalmadı öğretmenim ve derste bile Koşarak çıkıyorum çok mutsuzum Allah ım tez zamanda rahatlatsın bizi

Ben Varım canım ben her gün ağlıyorum hayattan bezdim ilk değil ikinci çocuğum geçecek biliyorum ama artık güç kalmadı öğretmenim ve derste bile Koşarak çıkıyorum çok mutsuzum Allah ım tez zamanda rahatlatsın bizi

Canım senin branş neydi? Ben de öğretmenim az kaldı tatile inşallah biraz daha sabredelim.. bugün ben de okulda tuvalete gitmiştim. İlk defa midem bulandı kokulardan :( Allah devamli bulantısı olanlara yardim etsin dedim..

gözün aydın canım ayaklarını uzat dinlen hiçbirşey yapma stres yapma kaç haftalıktın
5+5. Tüp bebek tedavisi sonucu ben iki kese biliyordum. 3 kese varmış. Redüksiyon dan falan bahsetti doktor. üçüzde yaşanan sorunlardan dolayı kafam allak bullak. 36 yaşındayım 4. Gebeliğin 17. 7. Ve 5. Haftalarda 3 adet dusugum var. Kanama kaynaklı.Pcoslu olanların başına sık gelen bir durummuş. Bakalım zaman ne gösterecek. Çoğul gebeliklerde ilerleme kendiliğinden durabiliyormus. Hakkımızda hayırlısı. Kafamda deli sorular var bir yandan da Allah'ın dediği olur diyorum. Sakin sakin beklemek ve dua etmekten başka carem yok. Ama mis kokulum bana gelsin artık lütfen:dua::dua::dua::dua:

5+5. Tüp bebek tedavisi sonucu ben iki kese biliyordum. 3 kese varmış. Redüksiyon dan falan bahsetti doktor. üçüzde yaşanan sorunlardan dolayı kafam allak bullak. 36 yaşındayım 4. Gebeliğin 17. 7. Ve 5. Haftalarda 3 adet dusugum var. Kanama kaynaklı.Pcoslu olanların başına sık gelen bir durummuş. Bakalım zaman ne gösterecek. Çoğul gebeliklerde ilerleme kendiliğinden durabiliyormus. Hakkımızda hayırlısı. Kafamda deli sorular var bir yandan da Allah'ın dediği olur diyorum. Sakin sakin beklemek ve dua etmekten başka carem yok. Ama mis kokulum bana gelsin artık lütfen:dua::dua::dua::dua:
İnşallah mübarek günde Allah korusun meleklerimizi bende çok tedirginim hep lavaboya gidip peceteye bakmaktan yoruldum Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla olur bu defa

Kızlar yaa bugün doktora gittim 6+3 te sadece yolk sac göründü. Ucunda 1-2 milimlik bir çıkıntı var inşallah bu büyüyecek dediler. Salı günü randevum var. Tam 7 haftalık olucaz. Içim daralıyor ya kalbini bugün görürüz diye düşünmüştüm. Göremeyince moodum düştü.

Yalnız değilim demek.. Canım ben de asker gibi gün sayıyorum. Şu 3 hafta da bitsin de 3 ayı atlatıyoruz inşallah. Vala ben bu hafta 3 gün de izin almıştım, işe pzt gidicem nasıl yapacağım bilmiyorum. Ama çok fena yani..Bulaşık yıkayamıyorum, buzdolabı açınca da kalkıyor midem. Hani sadece yemekle alakalı da değil, günlük işlerim de etkilendi. Şimdiden çektirmeye başladı ufaklıklar

Selam kızlar bugün nasılsınız bakalım? Bulantılar ne alemde? Benim arada bir yoklayıp gidiyor 1 haftadır kusmadım çok şükür. Ama göğüslerim inanılmaz acıyor herkeste böyle mi acaba benimki hiç hafiflemiyor gece yatakta dönerken göğüs acısıyla uyaTnıyorum. Ne zaman geçecek bu?
Tatlım bulantın ne zamandır var? Son 3-4 gündür bende kusma öncesi hissedilen o bulanti var . Sabah-öğle -akşam aç tok demiyor uyurken yemek yerken otururken yani her koşulda bir geliyor 5-10 saniye eyvah dedirtiyor veee gidiyor. Öğürme bile yok ama. İste bu bana çok ilginç geliyor. çünkü normalde midesini gırtlağında taşıyan biriyim:hasta:

Öte yandan uzanmak ya da yatmak zorlaştı, midem yanıyor devamlı. Hafif ve yagsız yesem de mide ekşimesi çok fena....:rolleyes:

Hanımlar merhaba. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. Hepimizin gebeliği aynı geçmiyor zor geçen arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. İnşallah birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur.

Bugün biz 6+4’üz. Kalp atışı 135,boyu da 7.5 mm dedi. Şükür kese dışında birşey gördük. Takip için haftaya tekrar çağırdı. Herşey normal ise ayda bire düşüreceğiz. 10 aylık bebeğim var benim de zorlandığım kısım en çok orası.
Canım emziriyor musun Peki?

Canım emziriyor musun Peki?

Diş dönemi ısırınca pek veremiyordum anca uyudukça; diş patlatınca rahat emiyordu. Doktor emzirmen sıkıntı değil dedi, ama kimine göre de rahimde kasılmaya sebep oluyormuş. Şimdi istedikçe veriyorum fakat öyle dolu dolu değil artık.

Diş dönemi ısırınca pek veremiyordum anca uyudukça; diş patlatınca rahat emiyordu. Doktor emzirmen sıkıntı değil dedi, ama kimine göre de rahimde kasılmaya sebep oluyormuş. Şimdi istedikçe veriyorum fakat öyle dolu dolu değil artık.
İkisine birlikte tek başına mı bakacaksın? Yanlış anlama soruyorum seninle aynı durumdayım

Herkese iyi akşamlar. 4 yaşında bir kızım var. Ona hamileyken sağlık ocağına bir kez bile gitmedim. Şimdi 6 haftalık hamileyim; iki kez yaptığım idrar sonucuna göre. Bu defa prosedürlere uyayım dedim. Salı günü aile hekimime gittim. Sağolsun BetaHCG hariç kanda herşeye bakmış. Kendisi de hamile olduğu için kafası dağınıkmış biraz. Unutmuş betaHCG'yi. Neyse... Cuma günü kadın doğumda randevum var. İçim içimi yiyor; bem gerçekten hamile miyim diye... Çünkü 37 yaşındayım ve 1,5 yıl evvel erken yumurta yetmezliği başlangıcı demişti doktor. Adetlerim düzenliydi ama yine de kafam soru işaretleri ile dolu. Cumaya koskoca 1 hafta var. 2 kez yaptığım idrar tahlilinde anında koyu çift çizgi çıktı. Bulantım var; halsizlik ve uyku isteği var. Kafam karmakarışık. Allah hepimize yardım etsin.

Tatlım bulantın ne zamandır var? Son 3-4 gündür bende kusma öncesi hissedilen o bulanti var . Sabah-öğle -akşam aç tok demiyor uyurken yemek yerken otururken yani her koşulda bir geliyor 5-10 saniye eyvah dedirtiyor veee gidiyor. Öğürme bile yok ama. İste bu bana çok ilginç geliyor. çünkü normalde midesini gırtlağında taşıyan biriyim:hasta:

Öte yandan uzanmak ya da yatmak zorlaştı, midem yanıyor devamlı. Hafif ve yagsız yesem de mide ekşimesi çok fena....:rolleyes:
Bu durum bende de basadi. Bir gelip geciyor gibi bulanti. Derin nefesler iyi geliyor biraz. Mide yanmasi eksime aynen. Sabahlari sadece peynirli domatesli tost iyi geliyor ki ekmek pek yemezdim.. insallah hepimiz kolay gecirelim bu sureci.

Arkadaşlar bulantısı olan arkadaşlar için naçizane bir tavsiyem var. Benim eşim denizci denizde de bulantıya karşı böyle önlem alıyorlar. Şade gazoz için benim ilk hamileliğimde hayatımı kurtardı. Bir akşam evde kalmadığı için acillik oldum. Şimdilik bulantım başlamadı ama başlarsa mutlaka yine denerim.

Bu durum bende de basadi. Bir gelip geciyor gibi bulanti. Derin nefesler iyi geliyor biraz. Mide yanmasi eksime aynen. Sabahlari sadece peynirli domatesli tost iyi geliyor ki ekmek pek yemezdim.. insallah hepimiz kolay gecirelim bu sureci.
Ay benimde o tarz bisiler olmaya başladı aynı şekilde derin nefes alıyorum iyi geliyor bende niye böyle oluyorum diyodum:110:

Back