• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bence mide bulantisina care yok. Ne yaparsak yapalim bulantimiz olacak ben zencefil denedim kraket elma suyu maden suyu. Hatta doktorum saka yapmiyorum 1 bardak soguk kola ic en tepe noktaya ulaşınca dedi. Ictim ve ise yaradı ama yarim saat idare etti yine başladı. Ilk gebeligimde 17 hafta bulandım. İnsallah bu da en gec o zaman biter
Bencede yok . Keske oyle dizilerde filmlerdeki gibi ogrenmeden once iki ogursek sonrasinda mutlu mesut devam etsek ama olmuor. Su sureci atlama sansimiz olsa keske direk 4. Aya isinlanmak isterdim.

peki şuan bulantın falan oluyo mu? bende 6 hafta içindeyim çok şükür dayanılmıycak bulantım olmuyor şuan, aklıma gelince bi bulantım oluyo geçiyo. belkide erkendir daha hemde benim ilk gebeliğim. bende 64 ile kaldım. kilo vermekti niyetim veremeden kaldım :KK48: artık hedefim doğumdan sonra inşallah :KK53:

bebiş gelsinde alınan kilolar illaki gider canım, benim ağrılarım gece bazen çok artıyo. bişey oldu sandım geçen gece :KK12:
inşallah herşey yolunda gider hepimiz için :nazar:
Bende kilo vermeden kalmak istemiyordum 65le kaldım 66 oldum bile simdi:KK48::olamaz:

Kızlar bende yarın Allah ın izniyle kalp atısını durmaya gidecegim bir aksilik cıkacak diye cok korkuyorum. En ufak farklı bir akıntı görsem agrım farklılassa panikliyorum. Sanırım psikolojim bozuldu ya da sinirim. Simdide adet olacak gibi kasıklarım agrıyor. Dk bası tuvalete gidiyorum bir farklılık var mı diye

Kızlar bende yarın Allah ın izniyle kalp atısını durmaya gidecegim bir aksilik cıkacak diye cok korkuyorum. En ufak farklı bir akıntı görsem agrım farklılassa panikliyorum. Sanırım psikolojim bozuldu ya da sinirim. Simdide adet olacak gibi kasıklarım agrıyor. Dk bası tuvalete gidiyorum bir farklılık var mı diye
Canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. Stres yapma bol bol dua et Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah

Ayy sonra kaç kilosunu verdinn :KK17:

10 kilosunu verdim sadecee birde cok ödem oldu bende inanılmazdı özellikle dogumdan sonra mahvoldum

Ayy 30 mu ben 30 falan alırsam mafolurum ya boyda yon

Benim avantajım cok zayıftım hamile kaldıgımda ve boyum uzun hatta hamileyken o kadar kilo aldıgımı kimse anlamadı dogurunca ortaya cıktı kilolar :))

Psikolojiktir o yapma onu kendine biraz rahatlamaya çalış..
Ayy 30 mu ben 30 falan alırsam mafolurum ya boyda yon
valla bende de boy yok, eskidende 78 kiloydum zayıflamıştım ne güzel evlenince 64e çıktım. eğer okadar kilo alırsam eşim benmle dalga geçmekten beni ağlatır o_O
İlk olacak insallak canım :anneadayı: 28 yaşındayım sen?
ay ben senden ufağım :KK51: 24 yaşındayım bende :KK51:

Canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. Stres yapma bol bol dua et Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah

Amin canım benim insallah neden böyle oldum bende bilmiyorum iste hormonlar mı artık dikkat edemiyorum ondan mı hayırlısı artık

Psikolojiktir o yapma onu kendine biraz rahatlamaya çalış..

valla bende de boy yok, eskidende 78 kiloydum zayıflamıştım ne güzel evlenince 64e çıktım. eğer okadar kilo alırsam eşim benmle dalga geçmekten beni ağlatır o_O

ay ben senden ufağım :KK51: 24 yaşındayım bende :KK51:

Ah keskee simdi kıZım uyududa ayaklarımı uzattım belki iyi gelir biraz dinlenmek

Amin canım benim insallah neden böyle oldum bende bilmiyorum iste hormonlar mı artık dikkat edemiyorum ondan mı hayırlısı artık
Neden dikkat edemiyorsun? Çalışıyor musun canım? Hep olumlu düşün canım tadını çıkar hamileliğin.

Back