- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 34
Ay haber ver cnm kalp atışı duyulursaBende yarın gidicem doktora :) duyarız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay haber ver cnm kalp atışı duyulursaBende yarın gidicem doktora :) duyarız inşallah
Bencede yok . Keske oyle dizilerde filmlerdeki gibi ogrenmeden once iki ogursek sonrasinda mutlu mesut devam etsek ama olmuor. Su sureci atlama sansimiz olsa keske direk 4. Aya isinlanmak isterdim.Bence mide bulantisina care yok. Ne yaparsak yapalim bulantimiz olacak ben zencefil denedim kraket elma suyu maden suyu. Hatta doktorum saka yapmiyorum 1 bardak soguk kola ic en tepe noktaya ulaşınca dedi. Ictim ve ise yaradı ama yarim saat idare etti yine başladı. Ilk gebeligimde 17 hafta bulandım. İnsallah bu da en gec o zaman biter
Napicaz biz ya daha bu baslangicAramıza hoşgeldin hayırlı oldun bende senin gibi 8 sene önce 2. Kızım için burdaydım tekrardan 2018 kadım için burdayım
benimde iştahım aşırı arttı ve 2 kilo almışım bile
Insallah hayirli haberlerle gelirsinKızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
Kızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
Bende kilo vermeden kalmak istemiyordum 65le kaldım 66 oldum bile simdipeki şuan bulantın falan oluyo mu? bende 6 hafta içindeyim çok şükür dayanılmıycak bulantım olmuyor şuan, aklıma gelince bi bulantım oluyo geçiyo. belkide erkendir daha hemde benim ilk gebeliğim. bende 64 ile kaldım. kilo vermekti niyetim veremeden kaldım artık hedefim doğumdan sonra inşallah
bebiş gelsinde alınan kilolar illaki gider canım, benim ağrılarım gece bazen çok artıyo. bişey oldu sandım geçen gece
inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
Demek kiCanım iç karnı geniş olmayanların göbeği hemen büyüyormus, demek ki senin iç karnın kucuk dert etme :)
Bende kilo vermeden kalmak istemiyordum 65le kaldım 66 oldum bile simdi
ayy yalnız değilim olsunnBende kilo vermeden kalmak istemiyordum 65le kaldım 66 oldum bile simdi
Ayy sonra kaç kilosunu verdinnOf o kilolar daha ilkini veremeden hamile kaldım ilkinde 30,kilo almıstım insallah bunda o hatayı yapmayacagım
Ayy 30 mu ben 30 falan alırsam mafolurum ya boyda yonOf o kilolar daha ilkini veremeden hamile kaldım ilkinde 30,kilo almıstım insallah bunda o hatayı yapmayacagım
İlk olacak insallak canım 28 yaşındayım sen?ayy yalnız değilim olsunn
ilk bebişin mi kaç yaşındasınn
Canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. Stres yapma bol bol dua et Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallahKızlar bende yarın Allah ın izniyle kalp atısını durmaya gidecegim bir aksilik cıkacak diye cok korkuyorum. En ufak farklı bir akıntı görsem agrım farklılassa panikliyorum. Sanırım psikolojim bozuldu ya da sinirim. Simdide adet olacak gibi kasıklarım agrıyor. Dk bası tuvalete gidiyorum bir farklılık var mı diye
Ayy sonra kaç kilosunu verdinn
Ayy 30 mu ben 30 falan alırsam mafolurum ya boyda yon
Psikolojiktir o yapma onu kendine biraz rahatlamaya çalış..Kızlar bende yarın Allah ın izniyle kalp atısını durmaya gidecegim bir aksilik cıkacak diye cok korkuyorum. En ufak farklı bir akıntı görsem agrım farklılassa panikliyorum. Sanırım psikolojim bozuldu ya da sinirim. Simdide adet olacak gibi kasıklarım agrıyor. Dk bası tuvalete gidiyorum bir farklılık var mı diye
valla bende de boy yok, eskidende 78 kiloydum zayıflamıştım ne güzel evlenince 64e çıktım. eğer okadar kilo alırsam eşim benmle dalga geçmekten beni ağlatırAyy 30 mu ben 30 falan alırsam mafolurum ya boyda yon
ay ben senden ufağım 24 yaşındayım bendeİlk olacak insallak canım 28 yaşındayım sen?
Canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. Stres yapma bol bol dua et Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah
Psikolojiktir o yapma onu kendine biraz rahatlamaya çalış..
valla bende de boy yok, eskidende 78 kiloydum zayıflamıştım ne güzel evlenince 64e çıktım. eğer okadar kilo alırsam eşim benmle dalga geçmekten beni ağlatır
ay ben senden ufağım 24 yaşındayım bende
Veririm cnm :)Ay haber ver cnm kalp atışı duyulursa
Neden dikkat edemiyorsun? Çalışıyor musun canım? Hep olumlu düşün canım tadını çıkar hamileliğin.Amin canım benim insallah neden böyle oldum bende bilmiyorum iste hormonlar mı artık dikkat edemiyorum ondan mı hayırlısı artık