- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Doktormu haftaya çağırdı acaba ? Bende bu cumartesi gideceğim deYok cnm geçen hafta keseyi gördük haftaya randevum var kalp atışını dinleyeceğiz insallah.bebekte görünür mü bilmemki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktormu haftaya çağırdı acaba ? Bende bu cumartesi gideceğim deYok cnm geçen hafta keseyi gördük haftaya randevum var kalp atışını dinleyeceğiz insallah.bebekte görünür mü bilmemki
saolun valla kızlar ilk kese gözükmedi dış gebelik dediler sonra gözüktü bebek yok dediler bir daha gittik yolk kesesi var bebegin işareti AMA saglıklı olacakmı bakalım dediler de dediler atık bu sefer de bebek gözükmeseydi ben benden gidecektim bu gittiğim doktordan hiç memnun deliğim ilk gittiğim doktora giicem
ama saolun bugün sevinçten aglıcaktım artık
Evet cnm geçen hafta gittim 5.haftaydi kese göründü doktor sonra 2 hafta sonra gel dedi kalp için haftaya çarşambaya yani 7.hafta olacakDoktormu haftaya çağırdı acaba ? Bende bu cumartesi gideceğim de
Allah yardımcın olsun kötü düşünme..etrafımda tüm gebeliği problemli kanamalı geçen tanıdıklarım var bebeklerini sağ salim kucaklarına aldılar..sen doktorun dediklerine uy gönlünü ferah tut canım allaha emanet olun :)7+2 'de yani dün kontrolüm vardı.
Kese, kalp atışı, amniyo sıvı her şey güzel.
Ama malesef plasenta arkasından servikse yani rahim agzina inen kanama gördük. Benim çamaşırıma gelen bir kanama yok ama.
Doktorum da clexanea devam etmem,kendimi yormamam dışında bir şey demedi. Clexane olmasaydı bu bebek düşerdi dedi ve 4 hafta sonra görüşelim dedi.
Dünden beri şaşkınım. Uzuleyim mi endiseleneyim mi bilmiyorum.
Asıl ben dua istiyorum.
I ilkbahar ve November 22 kizlar bende hamileligim boyunca igne kullandim son ana kadar gobekten yaptim. Benim clexane di ignem. Daha once oksapar ve hiboruda kullanmistim ama onlarda dediginiz gibi morardi heryerim. Clexane kullanirken boyle bisey yasamadim.
Evet aynen ilk gebeligimde doguma kadar gobekten oldum 1 gun evvel birakip doğuma girdim. Doktor özellikle göbek dediI ilkbahar ve November 22 kizlar bende hamileligim boyunca igne kullandim son ana kadar gobekten yaptim. Benim clexane di ignem. Daha once oksapar ve hiboruda kullanmistim ama onlarda dediginiz gibi morardi heryerim. Clexane kullanirken boyle bisey yasamadim.
I ilkbahar ve November 22 kizlar bende hamileligim boyunca igne kullandim son ana kadar gobekten yaptim. Benim clexane di ignem. Daha once oksapar ve hiboruda kullanmistim ama onlarda dediginiz gibi morardi heryerim. Clexane kullanirken boyle bisey yasamadim.
Evet aynen ilk gebeligimde doguma kadar gobekten oldum 1 gun evvel birakip doğuma girdim. Doktor özellikle gobekI ilkbahar ve November 22 kizlar bende hamileligim boyunca igne kullandim son ana kadar gobekten yaptim. Benim clexane di ignem. Daha once oksapar ve hiboruda kullanmistim ama onlarda dediginiz gibi morardi heryerim. Clexane kullanirken boyle bisey yasamadim.
Gobek deligine iki parmak uzaktan ve yan yani egik aciyla canimArtık bende göbekten yapacağım kizlar ama nasıl yapılıyor onu bilmiyorum nerden yapcaz
Anladım ben 4.haftada gitmiştim 2 hafta geçsin net görelim diye bekledim şimdi cumartesi gideceğiz belki kalp atışlarınıda duyarız :)Evet cnm geçen hafta gittim 5.haftaydi kese göründü doktor sonra 2 hafta sonra gel dedi kalp için haftaya çarşambaya yani 7.hafta olacak
Canım biz seninle aynı haftadayız hatta günümüz de aynı :) pazartesi ben de doktora gittim aynı şeyleri yaşamışız..sesini duyamadım diye panik oldum ama sonra ekranda pıt pıt atan kalbini görünce şükürler olsun dedim..sen benden önce doktara gideceksin..ben haftaya çarşamba gidicem bi daha..gelişmeleri duymak isterim :) iyi haberlerle dönersin inşallahCanım gözün aymış bende pazartesi günü gördüm bebeğimi ama çok küçüktü henüz biraz zor gördük. Tam kötü oldum net görünmüyor diye ağlayacaktım ki minicik kalbinin atışını gördük dünyalar benim oldu. Elhamdülillah bu güzel duyguları yaşatan Rabbime.
Sanırım herkes farklı şekilde vuruluyor iğneyi belki de iğneden iğneye değişiyordur..en güzeli bir uzmana sorun arkadaşlar kesin bilgi olur..benim iğnemde göbek deliginden 5 cm uzak noktalara yapın kesinlikle diyo mesela..ve dik açıyla vurulun diyo..en iyisi ni sağlık kurumunda vurulun ilk iğnenizi arkadaşlar :)Evet aynen ilk gebeligimde doguma kadar gobekten oldum 1 gun evvel birakip doğuma girdim. Doktor özellikle gobek
Gobek deligine iki parmak uzaktan ve yan yani egik aciyla canim
Duyulur belki cnm hadi bakalımAnladım ben 4.haftada gitmiştim 2 hafta geçsin net görelim diye bekledim şimdi cumartesi gideceğiz belki kalp atışlarınıda duyarız :)
Moralini bozma canım benim yengeme demişlerdi aynı şeyi ama şuan ikinci çocuğuna hamile hiç sorun yaşamadı.Kızlar merhaba şimdi geldim dr.dan 5 haftadayiz keseyi gördük çok şükür henüz çok minik ama alt kısmında küçük bı kanama alanı var gibi dedi doktorum progestan verdi vitamin falan inşallah birşey olmaz ama nedense çok moralim bozuldu
İnşallah canım hayırlısıyla hepimiz güzel geçiririz bu donemleriMoralini bozma canım benim yengeme demişlerdi aynı şeyi ama şuan ikinci çocuğuna hamile hiç sorun yaşamadı.
Ben de bugün gidemedim yarına kaldı doktorum sezaryan doğuma girmişti hasta kabul etmiyorud
Teşekkür ederim canım inşallah haberdar ederim umarım bu kez duyarız da endişelerimiz yerini huzura bırakırCanım biz seninle aynı haftadayız hatta günümüz de aynı :) pazartesi ben de doktora gittim aynı şeyleri yaşamışız..sesini duyamadım diye panik oldum ama sonra ekranda pıt pıt atan kalbini görünce şükürler olsun dedim..sen benden önce doktara gideceksin..ben haftaya çarşamba gidicem bi daha..gelişmeleri duymak isterim :) iyi haberlerle dönersin inşallah
Kanama olsa olur geçer bence. İnternetten baktım da hamilelikte olabiliyomuş demir kokusu ya da tadı. Demir eksikliğinden oluyodur belki dicem ama doktor demir eksikliğin var demedi. Ama daha öncesinde oluyodu bende ilaç kullanmıştım hatta. Kontrole gidince sorayım bari bunu da.Burnun veya dişin kanıyor olabilir canım benim de ağzımda değişik bir tat var sanki ilaç içmişim gibi :)
Arkadaslar merhaba;
bende gecen hafta ogrendim hamile oldugumu ,ama adet gunumde yumurtladigimdan hamile kaldim. sat 5 subat ama ovulasyon 6-7 mart. hcg 9375 fakat kese gorunmedi. acikcasi kac haftalik oldugumu bile hesaplayamiyorum. devlete gittim ultrasondan ultrasona fark eder mi ? cuma yine cagirdi ama hafta ici gideyim biraz buyusun diyorum.
benim gibi olan var mi ?