• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yuksek bir deger kesenin gorulmesi gerek aslinda. Doktorun bisey demedi mi?
takip edelim dedi. cuma tekrar gel dedi ama acaba ultrasonu renkli olan bir yere mi gitsem. sasirdim napacagimi. diger kan degerlerim normal. tiroid , tam kan verdigim tum analizlar normal . hem alttan bakti hem ustten bakti sasirdim kaldim.

21 mart 80
23 mart 567

26 mart 3876

28 mart 9375 degerlerim.

suan yumurtlamanin 20-22.gunu.

takip edelim dedi. cuma tekrar gel dedi ama acaba ultrasonu renkli olan bir yere mi gitsem. sasirdim napacagimi. diger kan degerlerim normal. tiroid , tam kan verdigim tum analizlar normal . hem alttan bakti hem ustten bakti sasirdim kaldim.

21 mart 80
23 mart 567

26 mart 3876

28 mart 9375 degerlerim.

Degerlerin iyi aslinda ama normalde 5000lerde bebek gorulebiliyor diye dusundum. Ozel hastaneye gitseniz bide belki farkli bi durum vardir

21 mart 80
23 mart 567

26 mart 3876

28 mart 9375 degerlerim.

Simdi baktimda 80den 567ye nasil 2 gunde yukselebildi? Normalde 2 kat artiyo. Ya cogul gebelik yada dis gebelik olabilir mi acaba??

Herkese merhaba. Ben de Allah nasip ederse kasım annesi olucam. Geçen cuma 5+3 ken kesemizi gördük. Dr. bu cuma tekrar çağırdı, 6+3 olucaz bakalım. Inşallah kalp atışını da görebiliriz. Göremeyiz diye çok korkuyorum bazen, çok kafama takıyorum elimde olmadan. Allah yardımcımız olsun. Hayırlısıyla sağlıcakla kucagimiza alalim bebislerimizi

Simdi baktimda 80den 567ye nasil 2 gunde yukselebildi? Normalde 2 kat artiyo. Ya cogul gebelik yada dis gebelik olabilir mi acaba??

hastane farki olabilir mi 80i ozel klinikte yaptirdim .cift cizgi cikinca. 2 gun sonra kahveengi leke geldi hafiften yani sildikce oldu adetin son gunu gibi onun icin acil randevu aldim devlete gittim. diger tum degerler devlette yapildi.

21 mart 80
23 mart 567

26 mart 3876

28 mart 9375 degerlerim.

İkiz olabilir canim

hastane farki olabilir mi 80i ozel klinikte yaptirdim .cift cizgi cikinca. 2 gun sonra kahveengi leke geldi hafiften yani sildikce oldu adetin son gunu gibi onun icin acil randevu aldim devlete gittim. diger tum degerler devlette yapildi.

O zaman cogul gebelik olabilir canim.beklemekten baska caren yok

dis gebelik olsa baska belirtiler olmazmi halsizlik bulanti tansiyon vs. bir sikayetim yok aslinda diger cocuklarimda 6.haftada kese gorundu 7.haftada kalp atisi. ozaman Azerbaycandaydim . 1 hafta daha bekleyebilirsem sonrasinda ozele giderim.

baktim bende ekrana rahimde herhangi birsey yok yani oyle mol uzum kist gibi . bos bir goruntu.

Herkese merhaba. Ben de Allah nasip ederse kasım annesi olucam. Geçen cuma 5+3 ken kesemizi gördük. Dr. bu cuma tekrar çağırdı, 6+3 olucaz bakalım. Inşallah kalp atışını da görebiliriz. Göremeyiz diye çok korkuyorum bazen, çok kafama takıyorum elimde olmadan. Allah yardımcımız olsun. Hayırlısıyla sağlıcakla kucagimiza alalim bebislerimizi
tebrikler ; gozunuz aydin ; saglikla gelsin insallah.

dis gebelik olsa baska belirtiler olmazmi halsizlik bulanti tansiyon vs. bir sikayetim yok aslinda diger cocuklarimda 6.haftada kese gorundu 7.haftada kalp atisi. ozaman Azerbaycandaydim . 1 hafta daha bekleyebilirsem sonrasinda ozele giderim.

baktim bende ekrana rahimde herhangi birsey yok yani oyle mol uzum kist gibi . bos bir goruntu.

Degerler ani artis gostermis canim. Doktor bekle dediyse bekliceksin mecbur. Ne zaman gel dedi sana

bence ikiz bebekleriniz ama kesenin gözümemesi bana da ilginç geldi 1300 civarında alttan ultrasonla görmüştük

Arkadaslar merhaba;

bende gecen hafta ogrendim hamile oldugumu ,ama adet gunumde yumurtladigimdan hamile kaldim. sat 5 subat ama ovulasyon 6-7 mart. hcg 9375 fakat kese gorunmedi. acikcasi kac haftalik oldugumu bile hesaplayamiyorum. devlete gittim ultrasondan ultrasona fark eder mi ? cuma yine cagirdi ama hafta ici gideyim biraz buyusun diyorum.

benim gibi olan var mi ?
Canım bende 6 mart çatlatma ce 7-8 mart tek ilişkiyle hamile kaldım bugün doktorum 5 haftalıksın dedi 28 kadım muhtemel doğum dedi

Back