• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar Allah ıma bin şükürler olsun bebek gözüktü bu gün gittik buca kdın doguma gittik ama ultroson eskiymiş diye kalp atısını dinlemeyedim ama bebek gözüktü cok şükür
tam 7 mm olmus bebek 6+2 günlükmüş
kese nin mm söylemedi ama ulturoson eski oldugundan ksesenin mm baktım ama anlamadım valla cok sevindim kızlar yaaaa
anlatamam size :halay::halay::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim inşaallah bu sevinci bize de yaşatır:nazar:

Gözün aymis cnm masallah böyle devam eder inşallah:nazar:

saolun valla kızlar ilk kese gözükmedi dış gebelik dediler sonra gözüktü bebek yok dediler bir daha gittik yolk kesesi var bebegin işareti AMA saglıklı olacakmı bakalım dediler de dediler atık bu sefer de bebek gözükmeseydi ben benden gidecektim bu gittiğim doktordan hiç memnun deliğim ilk gittiğim doktora giicem
ama saolun bugün sevinçten aglıcaktım artık

saolun valla kızlar ilk kese gözükmedi dış gebelik dediler sonra gözüktü bebek yok dediler bir daha gittik yolk kesesi var bebegin işareti AMA saglıklı olacakmı bakalım dediler de dediler atık bu sefer de bebek gözükmeseydi ben benden gidecektim bu gittiğim doktordan hiç memnun deliğim ilk gittiğim doktora giicem
ama saolun bugün sevinçten aglıcaktım artık
Inşallah sağlıkla kucağına da alırsın canım Rabbimin izniyle

Ben kullaniyorum.

Benim de cok morariyor. Kizariyor kasiniyor bazen aciyor. Koldan mi vurdursam diyorum. Saglik ocaginda yapiyorlar. Ama dr a sormam lazim. Gobek daha iyi galiba
Bana esim vuruyor aksamlari. Morluklarda gecer bebisler iyi olsun da. Gobek sanirim en etkili. Ama yer kalmazsa diger kisimlara gecilebilir.

7+2 'de yani dün kontrolüm vardı.
Kese, kalp atışı, amniyo sıvı her şey güzel.
Ama malesef plasenta arkasından servikse yani rahim agzina inen kanama gördük. Benim çamaşırıma gelen bir kanama yok ama.
Doktorum da clexanea devam etmem,kendimi yormamam dışında bir şey demedi. Clexane olmasaydı bu bebek düşerdi dedi ve 4 hafta sonra görüşelim dedi.
Dünden beri şaşkınım. Uzuleyim mi endiseleneyim mi bilmiyorum.
Asıl ben dua istiyorum.
Canim bol bol dinlen. Saglikla kucagina almani dilerim dualarim seninle.

kendini strese sokma canım yeter ben düzensiz adet oluyordum
zaten yumurta problemi vardı
kist vardı rahmimde sıvıda varmış ona ragmen hamile kaldım canım benim 6 sene sonra doktor zor dedi ama kaldım kendiğinden millet gizlice aşılama falan yaptırdım sanmış :deli::deli:

amin canım benim sen bebegi gördün mü hiç daha ben kalp atısını falan duyamadım
Canım gözün aymış:KK200: bende pazartesi günü gördüm bebeğimi ama çok küçüktü henüz biraz zor gördük. Tam kötü oldum net görünmüyor diye ağlayacaktım ki minicik kalbinin atışını gördük dünyalar benim oldu. Elhamdülillah bu güzel duyguları yaşatan Rabbime.

Canım gözün aymış:KK200: bende pazartesi günü gördüm bebeğimi ama çok küçüktü henüz biraz zor gördük. Tam kötü oldum net görünmüyor diye ağlayacaktım ki minicik kalbinin atışını gördük dünyalar benim oldu. Elhamdülillah bu güzel duyguları yaşatan Rabbime.
ben daha canım kalp atısını duyamadım makine cok eskiymiş ulturason görüntüsüne bakıyorum o bile belli değildigerleri az da olsa belliydi ama bu gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım ya haftaya baska doktordan randevu aldım

ben daha canım kalp atısını duyamadım makine cok eskiymiş ulturason görüntüsüne bakıyorum o bile belli değildigerleri az da olsa belliydi ama bu gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım ya haftaya baska doktordan randevu aldım
Kalbinin attığını gördün mü peki canım? Bende pazartesiyi iple çekiyorum bakalım inşallah duyarız kalbini

Back