bende sormustum bunu kimse cevap vermedi ben en son cuma gunu kan verdim 1073 tu degerim doktor bidaha verme 2hafta sonra gel dedi bu 2hafta zor gececek gibiKeseyi gören var mı arkadaşlar beta hcg kaç olduğunda öğrendiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sormustum bunu kimse cevap vermedi ben en son cuma gunu kan verdim 1073 tu degerim doktor bidaha verme 2hafta sonra gel dedi bu 2hafta zor gececek gibiKeseyi gören var mı arkadaşlar beta hcg kaç olduğunda öğrendiniz
5.haftada öğrenenler oluyor aslındabende sormustum bunu kimse cevap vermedi ben en son cuma gunu kan verdim 1073 tu degerim doktor bidaha verme 2hafta sonra gel dedi bu 2hafta zor gececek gibi
Ben gördüm canım bu gün karından keseyi 7 ml dedi doktor iki hafta sonra kalp atışı için gel dedibende sormustum bunu kimse cevap vermedi ben en son cuma gunu kan verdim 1073 tu degerim doktor bidaha verme 2hafta sonra gel dedi bu 2hafta zor gececek gibi
hayirli olsun canim insaallahsat 27 ocaktı. beta 452 çıktı. sanırım bende kasım annesi olacağım. sevgiler :)
ayyy hafi insaallah bende gorurum yaa zaman gecmiyor boylee sanirim bende fazla stres yapiyorumBen gördüm canım bu gün karından keseyi 7 ml dedi doktor iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi
Canım değerinin düşük yada Yüksek olması önemli değil önemli olan katlaması benim ikinci oğlumda adet günü değerim 19 du çok şükür şuan 15 aylık daha önce düşük yaptım değerim 185 el öğrenmiştim dedim ya o kriter değil bunu da 474 le öğrendim keseyi bu gün gördük şükür darısı sizeÇok rahatladım canım çok teşekkür ederim. Picos olunca ne zaman yumurtlama oluyor bilmiyorum. Geçen ay adet olmadım mesela. O yüzden düşük geldi bana. Ama daha yeni. Umarım güzelce artar :)
hic bpmyrum canim gorenelr oluyordur ama benim doktor garantici biraz5.haftada öğrenenler oluyor aslında
bugün kan verdim ama sanırım benim ksmetimde yok.Yarın adet günüm. regle 1 gün kala hcg değeri 30 çıkmış.Muhtemelen kimyasal gebelik oldu erkenden test yaptığım için de haberim oldu. Kendim de 4.kez bunu yaayabildiğim çin ayrıca tebrk ediyorumhayirli olsun canim kan ilede onaylansin insaallah
Kuzum benim umarım sağlıkla alırız kucağımıza :) bayağı rahatlattıniz beni bugün. Yarına randevu aldım. Bu akşam da acile gidip betaya baktıracam artıp artmadığını görmek içinCanım değerinin düşük yada Yüksek olması önemli değil önemli olan katlaması benim ikinci oğlumda adet günü değerim 19 du çok şükür şuan 15 aylık daha önce düşük yaptım değerim 185 el öğrenmiştim dedim ya o kriter değil bunu da 474 le öğrendim keseyi bu gün gördük şükür darısı size
dur bakalik daha sonucun gayet iyi bence 2gun snra tekrar kan ver yukselirse iyi canim hemen paniklemebugün kan verdim ama sanırım benim ksmetimde yok.Yarın adet günüm. regle 1 gün kala hcg değeri 30 çıkmış.Muhtemelen kimyasal gebelik oldu erkenden test yaptığım için de haberim oldu. Kendim de 4.kez bunu yaayabildiğim çin ayrıca tebrk ediyorum
Benim bu 5. Hamilelik olunca bir kere kan verdim bir hafta sonra gittim kese görüldü iki hafta sonra da kalp atışını görmeye gidiyorum bakalım çok stres yapma rahat çünkü elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor ve zaman geçmiyor ilk günlerKuzum benim umarım sağlıkla alırız kucağımıza :) bayağı rahatlattıniz beni bugün. Yarına randevu aldım. Bu akşam da acile gidip betaya baktıracam artıp artmadığını görmek için
Maşallah çok iyi çıkmış:)))Kızlarrrr sonucum çıktı ve 1553.77 çok mutluyum inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz. İyi değil mi sizce değerim bat 28 ocaktı
Ilk hamileliğim olacak benim o yüzden biraz korkuyorum her şeyden :)Benim bu 5. Hamilelik olunca bir kere kan verdim bir hafta sonra gittim kese görüldü iki hafta sonra da kalp atışını görmeye gidiyorum bakalım çok stres yapma rahat çünkü elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor ve zaman geçmiyor ilk günler
Maaşallah çok iyi bir değer :) benim 36.43 çıktı. Acile gidecez akşam kan için bakalım artmış mıKızlarrrr sonucum çıktı ve 1553.77 çok mutluyum inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz. İyi değil mi sizce değerim bat 28 ocaktı
gozunaydin canim hayirli olsun insKızlarrrr sonucum çıktı ve 1553.77 çok mutluyum inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz. İyi değil mi sizce değerim bat 28 ocaktı
Benimde sat 27 ocaksat 27 ocaktı. beta 452 çıktı. sanırım bende kasım annesi olacağım. sevgiler :)