Hayırlı olsun canım topikin:)Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz
Benim beta 704 çıkmıştı pazartesi gunu hala gözükmedi cuma günü de göremezse alttan bakıcak ama senin değer yüksekse gözükürBugün konuştum kan değerlerime göre gözükür hemen gel dedi ben yine yarın değil cumartesi gideceğim gözükmez mi ki yaaa
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklısını nasip etsin çok üzüldüm.Maalesef ben de kaybettim bebeğimi...
Hepinize hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Canım benim Rabbim verdiklerine hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.Benimde 3 düşük oldu 10 yaşında bi kızım var ellerinden öper nasip ederse rabbim şimdide verdi şükür.Aynı sayılırız bi yönden..malesef canım
2bebeğim ve 1 kızım cennette
oğluşum da Allahı sağlık uzun ömür versin 8 yaşında
Açmı gitmek gerekiyormuş canım bende yarın gidicem tahlil için.Sonuçlar ne zaman çıkıyomuş.Toxoplasma rubella tsh fsh hepsi İçin. Açlık istiyordu ama tokken verdim
Cabım hoşgeldin aramıza iyi düşün iyi olsun inşallah düşüklerin sebebi neymiş peki canım.Merhaba kasım ayı anneleri bir haftadır sizi takip ediyorum her gün okuyorum yazılarınız:) bende bat günü test yapıp öğrenmiştim diğer günü kan verdim 472.10 cıktı dr göründüm rahim kalınlaşmış 2m dedi sanırsam perşembeye gün verdi kese icin yani yarin geldi catti gun daha önce iki kimyasal ve bir tanede dusugum var ilk defa değerim iyi cıktı kimyasal da 20 den yukarı çıkmazdı ve 3 gün içind e düşerdi şimdi tam bugün 5+2olduk inşallah yarın herşey yolundadır progestan ve aspirin kullanıyorum ve d vitamini falan verdi dr şuan hiç bir belirti yok çok korkuyorum yarın kötü birşey duycam diye dr dan ve bu ay rahim filmi çekmiştim hemen hamile kaldım:) hormon testlerim falan da temiz çıkmıştı bir sorunum yok şükür inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz hepimiz .. dualarınızı da eksik etmeyin yarın benim için düşük yapan arkadaşlar içinde çok üzüldüm allah yardımcınız olsun .
Kızlar elhamdülillah bugün kalp atışını duydumdarısı diğer bekleyenlere (son adetin ilk gününü baz aldıkları için 6+4 um şuan) bu arada benden de testler istendi. Aile hekimliğinde yapılıyor mu?
Canım bende coraspin kullanıyorum benim midemde reflü var yanma oluyor çoğu zaman sarı leblebi yada biraz süt, muz baya rahatlatıyor dene istersen doktorunada söyle belki daha iyi bi çözüm bulur.Kızlar aranızda asprin kullanan var mı? İki gündür kullanıyorum ve midemi çok yakıyor. Gün boyuda geçmiyor
Geçmiş olsunKuzular maalesef kasım annesi olmayacağım az önce düşük yapıyorum hayırlısı
İnşallah canım inşallah.. nedenini bizde bilmiyoruz 3 ay önce bir düşüğüm daha vardı şimdi genetik araştırması yapılacak bakalımEn kısa zamanda Allah nasip eder inşallah. Neden kaybettin ki?
Aynen canım 5 haftalığım 2 haftadır silikon takmış gibi ve hassasKızlar bide benim göğüslerim baya şişti sizdede varmı öle bişey?
İnşallah canım çok sağol umudumuzu yitirmedik inşallah olacak Allah’ın izniyleÇok geçmiş olsun. Alkah size can sağlığı versin bebek yine olur inşallah.
Canım çok geçmiş olsun ben de bugün düşük yaptım ilk mi düşüğünKuzular maalesef kasım annesi olmayacağım az önce düşük yapıyorum hayırlısı
Canım inşallah alırsın sağlıkla kucağına, peki kayıpların nedendi araştırma yaptırdınız mı@Gunesin_Annesi
Sat: 7 şubat
Mdt: 14 kasım
İl: kayseri
ellerine sağlık çok iyi düşünmüşsün..
Yaa nolduki kuzum kanamanmı var nerden anladın gittinmi draKuzular maalesef kasım annesi olmayacağım az önce düşük yapıyorum hayırlısı
Canım 3 kez düşük yaptın dr hep normal dedi sağlıklı olsa durur falan 1 yıl oyaladı enson sinir oldum dr değiştim hemen sağolsun bu rahim filmi çekti polip var dedi alalım dedik histeroskopiye girdim meğer rahim perde odacık falan yapmış kesenin oluşucağı yer kalmamış hepsini temizledi çok şükür 3 ay oldu bide kanda pıhtılaşma var onada coraspin kullanıyorum şimdi şükürler olsun halime bu kez bi sorun çıkmaz inşallahh..Canım inşallah alırsın sağlıkla kucağına, peki kayıpların nedendi araştırma yaptırdınız mı
Düşüğe sebep olmaz değil mi kafam karışıkBen bugün gittim 4+2 yim. 10 aylık oğlum var.Doktor emzirebilirsin dedi. Daha önce sağlık ocağına gittiğimde ‘’emzirme, rahim kaslarına etki ediyor sakıncalı olabilir’’ demişlerdi. Şu an emziriyorum.
Çıkmaz Allah’ın izniyle canım içini ferah tut, rahim filmimi çekti anladım ben de bir doktorumla konuşayım olmadı ben de çektiririm ama önce sonuçlarımı bekleyeceğim ona göre hareket ederimCanım 3 kez düşük yaptın dr hep normal dedi sağlıklı olsa durur falan 1 yıl oyaladı enson sinir oldum dr değiştim hemen sağolsun bu rahim filmi çekti polip var dedi alalım dedik histeroskopiye girdim meğer rahim perde odacık falan yapmış kesenin oluşucağı yer kalmamış hepsini temizledi çok şükür 3 ay oldu bide kanda pıhtılaşma var onada coraspin kullanıyorum şimdi şükürler olsun halime bu kez bi sorun çıkmaz inşallahh..
Aynıyız seninleYaaa süper düşünmüşsün canım.
Son adet tarihim 8.2.2018
Muhtemel Doğum tarihi 15.11.2018 ( ama sezeryan olacağı için daha erken olucak büyük ihtimal)
Yaşım 30 Hatay da yaşıyorum.
Ya çok mutlu oldum :) birlikte bekleyeceğiz inşallahAynıyız seninle