aynen canim bildgilendirmek gerekiyor saglik ocagini bende 5+6 gittim 7haftalikken bidaha cagirdi simdi stres stres ustune valla yaa bisey oldumu olcakmi en iyisi 8 haftalik falan gitmek bisleydim o zaman giderdm ben
Evet cnm yaptırdım bugün bat gunum 315 nasıl sence ?Eğer kanaman lekelenme yoksa bekle
Beta yaptırdın mı canim
Yasak niye verdi cnm kanaman falan mı varCanım ilk gittiğimde ilişki yasağı verdi doktor 12 haftaya kadar.haliyle biraz kastim ama dayanilmayacak gibi değil.benim 2. Alttan muayenemdi.
Çok iyi. O zaman yeni gebelik değil.yani adetten yıkandıktan sonra olmuş olabilirEvet cnm yaptırdım bugün bat gunum 315 nasıl sence ?
Yok canım çok şükür kanamam yok. Açıklama yapmadı tedbir amaclidir heraldeYasak niye verdi cnm kanaman falan mı var
14 şubatBenim orası biraz karışık cnm benim döngüm 35 gün normalde 8 Şubat'ta oldum ama benim ovulasyon 14. Gün değilde 21. Gün oluyor yani ovulasyon tarihlerimiz aynıdır büyük ihtimalle yani geç döllenme oluyor benim heralde :)senin sat ne zmn
Banada verdi ilişki yasağı ama hafta belirtmedi bi süre ara verelim dediYok canım çok şükür kanamam yok. Açıklama yapmadı tedbir amaclidir heralde
Banada verdi ilişki yasağı ama hafta belirtmedi bi süre ara verelim dedi
Banada verdi ilişki yasağı ama hafta belirtmedi bi süre ara verelim dedi
Evet cnm seninle aynı günlerimiz ovulasyon tarihlerimiz aynı 28 Şubat 1 Mart gibi14 şubat
Sen baktırdin mi HCG kaç? Doktora gittin mi cnm kese falan göründü mu14 şubat
oyle yaa kese kalp stres B-) sonrasida stressAynen ama bı yandan da insan dayanamiyor :))
Ben bebek asprini kullanıyorum oyle bir problem yaşamadım. Sen ne için kullaniyorsun aspriniKızlar aranızda asprin kullanan var mı? İki gündür kullanıyorum ve midemi çok yakıyor. Gün boyuda geçmiyor
10 gün gecikmeyle normal diye düşündüm değer fazla mı ki?Ya maşallah değeriniz ne kadar yüksek çıkmış. Çoğul gebelik olabilir mi acaba :)
Son adet tarihim 7şubatKızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz
Ultrason fotosu vermedimi kuzum bana verdi mercimek gibi bi boşluk :))Evet, belli belirsiz göründü dedi. Göründü ya, bana göstermedi. Baksam anlar mıydım o ayrı konu
Kızlar Merhaba benim cumartesi günü çok kanamam oldu acil doktora gittik hemen baktı kanamamın kesildiğini söyledi arkasından sürekli kahve renkli akıntım oldu bi ara kesildi şimdi kahve renki akıntı tekrar geldi az da olsa sancım oluyor bu arada keseyi gösterdik gayet iyi ve Yolk kesemizde göründü bilmiyorum Allah büyük bu problemleri yaşıyan varmı