2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynen canim bildgilendirmek gerekiyor saglik ocagini bende 5+6 gittim 7haftalikken bidaha cagirdi simdi stres stres ustune valla yaa bisey oldumu olcakmi en iyisi 8 haftalik falan gitmek bisleydim o zaman giderdm ben

Aynen ama bı yandan da insan dayanamiyor :))

Kızlar Merhaba benim cumartesi günü çok kanamam oldu acil doktora gittik hemen baktı kanamamın kesildiğini söyledi arkasından sürekli kahve renkli akıntım oldu bi ara kesildi şimdi kahve renki akıntı tekrar geldi az da olsa sancım oluyor bu arada keseyi gösterdik gayet iyi ve Yolk kesemizde göründü bilmiyorum Allah büyük bu problemleri yaşıyan varmı

Son adet tarihim 7şubat
Muhtemel doğum 14 kasım
30 yaşındayım istanbuldayım

Birde önceki gruplarda yapıldığını duymuştum ehatsap grubu bizde kuralım isteyenlerle birbirinize destek olur paylaşım yaparız

Bende de kanama ve lekelenme var kese var ama küçük 4 mm doktor cumaya beta ya bakalim yükselecekmi dedi iyi gidiyor ama bende endiseliyim bos gebelikte olabilir aklinda bulynsun dedi cumayi bekliyorum çok zor allah yardimcimiz olsun insallah beta da sirayla 420 960 ve 1600 cikti yattik bekliyoruz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…