Amin inşallah canım Allahım sanada sabır ve tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin. Senin ilk düşükmü belli bi sebebi varmı?Çıkmaz Allah’ın izniyle canım içini ferah tut, rahim filmimi çekti anladım ben de bir doktorumla konuşayım olmadı ben de çektiririm ama önce sonuçlarımı bekleyeceğim ona göre hareket ederim
Göyüs agriisi yok canım basta vardı geçtiGöğüste ağrı varsa sıkıntı yok bence. Benim de sadece göğüs ağrım var , o yüzden dert etme
Ayy benimde öle zaten göğüslerim büyük iyice buyudu şimdiden böleyse 9ayda nolucaz bakalmAynen canım 5 haftalığım 2 haftadır silikon takmış gibi ve hassasbide kasık ve bel ağrım var
Senin değerlerin yuksekmiş cnm doktor bana muhtemelen geç döllenme ondan gözükmedi dedi kötü düşünmek istemiorum allah sağlıkla bebişlerimizi kucaga almayı nasip etsin
Ayy benimde öle zaten göğüslerim büyük iyice buyudu şimdiden böleyse 9ayda nolucaz bakalm
Gece gece güldürdün beri Bebişten sora yaptırırız artıkNadide sultan olucaz
Hayir canim kötu düsünmek hiç yok..yok öyle bisey..benim bide tüp bebek beni yuksek olması bile tedirgin ediyor zarari varmi diye...ha 3 gun ha 5 gun bizimle olsunlarda görurüz elbetSenin değerlerin yuksekmiş cnm doktor bana muhtemelen geç döllenme ondan gözükmedi dedi kötü düşünmek istemiorum allah sağlıkla bebişlerimizi kucaga almayı nasip etsin
İkinci düşüğüm canım o yüzden bizi genetiğe yönlendirdiler ama rahim filmi de yattı aklıma onu da konuşacağım doktorumla, amin canım amin öyle çok istiyorum ki rabbim kimseye aratmasın böyle bir acı yaşatmasın çok zorAmin inşallah canım Allahım sanada sabır ve tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin. Senin ilk düşükmü belli bi sebebi varmı?
Emdikce küçülüyo zaten canım hatta keşke öyle kalsaydı diyosun :))Gece gece güldürdün beri Bebişten sora yaptırırız artık
Yaaaaaa....Ama ağlayacağım şimdi. Ne gösterdi ne fotosunu verdi... Özel muayene de olsa devlet hastanesi işte..Ultrason fotosu vermedimi kuzum bana verdi mercimek gibi bi boşluk :))
Amiin inşallah canım devlette ücretsiz yapıyolar tüm tahlilleri hematolojiye ve tıbbı genetiğe git pıhtılaşmana baktır filmide dr unla konuş nasıl derse artık ama sakın ihmal etme ben wakılsızlık ettim saplandım bi dr a 1 senem gitti.Ama sen gerekirse başka drada bi gözük el el den üstündür ki benimki öyle oldu.İkinci düşüğüm canım o yüzden bizi genetiğe yönlendirdiler ama rahim filmi de yattı aklıma onu da konuşacağım doktorumla, amin canım amin öyle çok istiyorum ki rabbim kimseye aratmasın böyle bir acı yaşatmasın çok zor
Oyy canım yaa deme öylee belkide belli değildi daha çok.Benimde bebeklik resmim yok hiç :) daha önümüzde çok zaman var bundan sonra her gittiğinde vericek merak etmeYaaaaaa....Ama ağlayacağım şimdi. Ne gösterdi ne fotosunu verdi... Özel muayene de olsa devlet hastanesi işte..
Ama eşime dedim böyle giderse 3.trimestrede insallah 4 boyutlu goruntuleme icin ozel bir merkeze gideceğim...Benim hic bebeklik fotografim yok, yavrumun dogmadan bile olsun istiyorum
Evet canım haklısın önce kendi doktorumla konuşayım teşekkür ederim bilgiler içinAmiin inşallah canım devlette ücretsiz yapıyolar tüm tahlilleri hematolojiye ve tıbbı genetiğe git pıhtılaşmana baktır filmide dr unla konuş nasıl derse artık ama sakın ihmal etme ben wakılsızlık ettim saplandım bi dr a 1 senem gitti.Ama sen gerekirse başka drada bi gözük el el den üstündür ki benimki öyle oldu.
Rica ederim canım can bu sonuçta 1 senede neler çektim bi ben bilirim.Seninde gördüğün göreceğin son acı olur inşallah.Evet canım haklısın önce kendi doktorumla konuşayım teşekkür ederim bilgiler için
Bir de sözde sülalenin ilk torunuyum bizimkilerde hic heves yokmuş anam...Oyy canım yaa deme öylee belkide belli değildi daha çok.Benimde bebeklik resmim yok hiç :) daha önümüzde çok zaman var bundan sonra her gittiğinde vericek merak etme
6. Haftamin 5. Gunundeyim.benim gibi 5. haftalarda yoktur da 6 haftalık ve daha sonraları olan arkadaşlar sıkıntılarınız var mı? Bulantı vs..Varsa ne zaman başladı
İnşallah canımRica ederim canım can bu sonuçta 1 senede neler çektim bi ben bilirim.Seninde gördüğün göreceğin son acı olur inşallah.
Normal asprin mi yoksa coraspin yada bebek asprini mi kullaniyorsun. Genelde hamilelikte normalini vermiyorlar da ondan sordum.İlk doğumumda preeklemsi sebebiyle erken Doğum yaptım. Doktorum tedbir amaçlı verdi.
31. gün regli oldum 10 gun fln sürdü baya yogun regli oldum sonraki ay hamile kaldim zaten. kist herkeste olan bisey regli oldugunda dusurrsun merak etme. Gerekli gorurse doktorun ilacda verir zaten. Ben hamile kalmak icin yumurtlama testlerinden kullandim hemen istiyosan oneririm sanadaKürtaj sonrası nasıl oldu regli mesela ne zaman oldun birde kistim var benim