2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hellooooo bende geldim ben daha doktor kontrolüne gitmedim ama durum bu gibi
SAT 06.02.2018
MTD 14.11.2018
Yaş 33 İstanbul
Herkese sevgiler..

Hiç bir belirti yok derken dağa ona
Hiç bir belirti yok derken dağa önce varmıydi şimdi mi yok oldu. Hangi belirtileri kast ediyor sun

son adet tarihim 26 ocak
muhtemel dogum tarihi 2 kasim
yas 26
mersin

Aman diyim adını bile anma anında forumdan atılma sebebi daha önce yapanlar ban yedi başka topikte :)))
Bilgiler için saol canım listeyi yapmaya başlayım :)

Aman diyim adını bile anma anında forumdan atılma sebebi daha önce yapanlar ban yedi başka topikte :)))
Bilgiler için saol canım listeyi yapmaya başlayım :)
Kız kardeşim geçen yıl doğum yaptı onların böle bi geubu vardı ve hala daha görüşüolar hatta bebeklerinin doğumgunlerine gidiolar çok hoş bi durum bence

Çok geçmiş olsun. Alkah size can sağlığı versin bebek yine olur inşallah.

Kızlar dr a gidemedim hala .. oğlum 13 aylık hamileyken emzirebilir miyim
Ben bugün gittim 4+2 yim. 10 aylık oğlum var.Doktor emzirebilirsin dedi. Daha önce sağlık ocağına gittiğimde ‘’emzirme, rahim kaslarına etki ediyor sakıncalı olabilir’’ demişlerdi. Şu an emziriyorum.

Yaaa süper düşünmüşsün canım.
Son adet tarihim 8.2.2018
Muhtemel Doğum tarihi 15.11.2018 ( ama sezeryan olacağı için daha erken olucak büyük ihtimal)
Yaşım 30 Hatay da yaşıyorum.

P Polyannaaaaaa evet ilk bat gününden sonra çok halsiz ve uykum gelirdi ve göyüs ucu az ağrı oldu ve hepsi geçti progestan kullanıyorum oda baş dönmesi ve uyku yapıyor . Göğüsler bir dolgun bir normale donuyor buda kafami karıştırıyor ..

benim gibi 5. haftalarda yoktur da 6 haftalık ve daha sonraları olan arkadaşlar sıkıntılarınız var mı? Bulantı vs..Varsa ne zaman başladı

Göğüste ağrı varsa sıkıntı yok bence. Benim de sadece göğüs ağrım var , o yüzden dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…