- 2 Aralık 2016
- 77
- 34
- 35
Benimkide haftasına göre farklılık gösteriyor son adet tarihine göre 7 haftalık olması gerekirken 3 4 haftalık dedi doktor çok küçük gelişmiyor kese büyüyor ama anlayamadm adet sancısı mı geliyor dusukten önceSağolun size de çok geçmiş olsun kaç haftalıktı sizin haftasına göre farklılık gösteriyor ilk düşüğüm 7 haftalıklı daha ağır kanama ve sancı çekmiştim parçalar düşmüştü büyük kan pıhtıları Ağrı kesici serum yemiştim sancılarım için ama şimdi yaptığım düşük daha yeni olduğu için adet kanamasından farkı yok benim zaten ilk bir kaç saat sancılı geçerdi adetlerim
Gecmis olsun canım. Insallah kısa zamanda yeniden hamile kalip saglicakla evladini kucağına alırsınE Esra_Babies saat 10 gibi kanamam başladı ardından ağrı hemen gittik doktora sonucum 7 çıktı Meleğim ayrılmıştı bizden daha öncede düşük yaptım demiştim genetik araştırma yapılacak inşallah bir sorun çıkmaz çok üzgünüm 3 ay içinde 2 kere düşük yaşadım
Hayırlı olsun kuzum aramıza hoşgeldin :)Bende kasım annesi olucam inşllahh 4+6 dayım henüz keseyi göremedik stresle heyecanla bekliorum. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah
Emzirebilirsin canım bol bol besin takviyesi yap amaKızlar dr a gidemedim hala .. oğlum 13 aylık hamileyken emzirebilir miyim
Kürtaj sonrası nasıl oldu regli mesela ne zaman oldun birde kistim var benimBende kürtajdan sonra hemen hamile kalanlardanim aralikta kurtaj oldm subatta hamile kaldim. Rahim de kalinti olmadigi surece sknti olmuyor merak.etme canm rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Hayırlı olsun kuzum ben geçen hafta gördüm keseyi 5+5 fe bugünde kalp atışını gördüm kahverengi akinti başladı gittim kalp atımıni gördüm şükürMrb arkadaşlar bende bugün HCG baktirdim 315 çıktı bugün bat gunum.daha doktora gitmedim ama tahminen 4 haftalik benimde doğum Kasım'da inşallah:) kese ne zaman görülür,kalp atışı ne zaman duyulur merek ediyorum
Şimdiden yaptırsan iyi olur canım. Önemli testler bunlar.Biz de mi yaptiricaz acaba ilerde
O zaman ben direkt 6. Haftada gitsem doktora hem kese hem kalp duyulur heralde cnm.bu arada seninde hayirli olsun Allah hepimizin hayırlısiyla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun kuzum ben geçen hafta gördüm keseyi 5+5 fe bugünde kalp atışını gördüm kahverengi akinti başladı gittim kalp atımıni gördüm şükür
sanırım aynıyız seninle:) benim bugün tam 4haftalıkMrb arkadaşlar bende bugün HCG baktirdim 315 çıktı bugün bat gunum.daha doktora gitmedim ama tahminen 4 haftalik benimde doğum Kasım'da inşallah:) kese ne zaman görülür,kalp atışı ne zaman duyulur merek ediyorum
Anladım canım Lekelenmeden sonra adetle birlikte sancı olmuştu benim zaten düşük belirtilerinde de öyle yazıyorBenimkide haftasına göre farklılık gösteriyor son adet tarihine göre 7 haftalık olması gerekirken 3 4 haftalık dedi doktor çok küçük gelişmiyor kese büyüyor ama anlayamadm adet sancısı mı geliyor dusukten önce
Çok sağol canım sen de meleğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallahGecmis olsun canım. Insallah kısa zamanda yeniden hamile kalip saglicakla evladini kucağına alırsın
Benim orası biraz karışık cnm benim döngüm 35 gün normalde 8 Şubat'ta oldum ama benim ovulasyon 14. Gün değilde 21. Gün oluyor yani ovulasyon tarihlerimiz aynıdır büyük ihtimalle yani geç döllenme oluyor benim heralde :)senin sat ne zmnsanırım aynıyız seninle:) benim bugün tam 4haftalık
senin sat ne zaman?
Canım benim yakın arkadaşım seninle aynı durumdaydı doktoru kalp atışı gelene kadar sütten kesme dedi. Ama kalp atışı başladıktan sonra kes yoksa karnındaki besinsiz kalır dedi.Kızlar dr a gidemedim hala .. oğlum 13 aylık hamileyken emzirebilir miyim
Benim tüp bebek ve hala tüp bebek merkezi takip yapıyor. Henüz böyle bi test falan istemediler. Ben kafama göre gidip yaptıramam ki. Ne için yapılıyor bu testler onu bile bilmiyorum.Şimdiden yaptırsan iyi olur canım. Önemli testler bunlar.