2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimkide haftasına göre farklılık gösteriyor son adet tarihine göre 7 haftalık olması gerekirken 3 4 haftalık dedi doktor çok küçük gelişmiyor kese büyüyor ama anlayamadm adet sancısı mı geliyor dusukten önce

Gecmis olsun canım. Insallah kısa zamanda yeniden hamile kalip saglicakla evladini kucağına alırsın

Bende kasım annesi olucam inşllahh 4+6 dayım henüz keseyi göremedik stresle heyecanla bekliorum. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah
Hayırlı olsun kuzum aramıza hoşgeldin :)
Bizde kese görmek için gün sayanlardanız hayırlısı inşallah:)

Bende kürtajdan sonra hemen hamile kalanlardanim aralikta kurtaj oldm subatta hamile kaldim. Rahim de kalinti olmadigi surece sknti olmuyor merak.etme canm rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Kürtaj sonrası nasıl oldu regli mesela ne zaman oldun birde kistim var benim

Hayırlı olsun kuzum ben geçen hafta gördüm keseyi 5+5 fe bugünde kalp atışını gördüm kahverengi akinti başladı gittim kalp atımıni gördüm şükür

Merhaba kasım ayı anneleri bir haftadır sizi takip ediyorum her gün okuyorum yazılarınız:) bende bat günü test yapıp öğrenmiştim diğer günü kan verdim 472.10 cıktı dr göründüm rahim kalınlaşmış 2m dedi sanırsam perşembeye gün verdi kese icin yani yarin geldi catti gun daha önce iki kimyasal ve bir tanede dusugum var ilk defa değerim iyi cıktı kimyasal da 20 den yukarı çıkmazdı ve 3 gün içind e düşerdi şimdi tam bugün 5+2olduk inşallah yarın herşey yolundadır progestan ve aspirin kullanıyorum ve d vitamini falan verdi dr şuan hiç bir belirti yok çok korkuyorum yarın kötü birşey duycam diye dr dan ve bu ay rahim filmi çekmiştim hemen hamile kaldım:) hormon testlerim falan da temiz çıkmıştı bir sorunum yok şükür inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz hepimiz .. dualarınızı da eksik etmeyin yarın benim için düşük yapan arkadaşlar içinde çok üzüldüm allah yardımcınız olsun .

Hayırlı olsun kuzum ben geçen hafta gördüm keseyi 5+5 fe bugünde kalp atışını gördüm kahverengi akinti başladı gittim kalp atımıni gördüm şükür
O zaman ben direkt 6. Haftada gitsem doktora hem kese hem kalp duyulur heralde cnm.bu arada seninde hayirli olsun Allah hepimizin hayırlısiyla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Anladım canım Lekelenmeden sonra adetle birlikte sancı olmuştu benim zaten düşük belirtilerinde de öyle yazıyor

sanırım aynıyız seninle:) benim bugün tam 4haftalık
senin sat ne zaman?
Benim orası biraz karışık cnm benim döngüm 35 gün normalde 8 Şubat'ta oldum ama benim ovulasyon 14. Gün değilde 21. Gün oluyor yani ovulasyon tarihlerimiz aynıdır büyük ihtimalle yani geç döllenme oluyor benim heralde :)senin sat ne zmn

Kızlar Merhaba benim cumartesi günü çok kanamam oldu acil doktora gittik hemen baktı kanamamın kesildiğini söyledi arkasından sürekli kahve renkli akıntım oldu bi ara kesildi şimdi kahve renki akıntı tekrar geldi az da olsa sancım oluyor bu arada keseyi gösterdik gayet iyi ve Yolk kesemizde göründü bilmiyorum Allah büyük bu pro

Kızlar dr a gidemedim hala .. oğlum 13 aylık hamileyken emzirebilir miyim
Canım benim yakın arkadaşım seninle aynı durumdaydı doktoru kalp atışı gelene kadar sütten kesme dedi. Ama kalp atışı başladıktan sonra kes yoksa karnındaki besinsiz kalır dedi.

Doktordan geldim arkadaşlar. 6 hafta 2 günlük gebeyim. Kese icin gittik. Ama bebegi de gördük.bebek 0.48 cm di kalp atışını da duyduk. Beklemiyorduk bu supriz oldu. Sadece kese görürüz diye bekliyorduk. Ignelerimi aldım. Kese dışında bir alanda kanama alanim var onun icin de jel basladi. Progesteron hormonu iceren crinone jel. Kafana takma dedi. Duzenli olarak onu da kullanacagim 12.haftaya kadar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…